jose Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Z neta sem snel nek video v HD ločljivosti, zdaj mi ga pa noben predvajalnik ne prikaže.....sliši se samo zvok, namesto slike pa se predvaja neki kao screen saver, zgleda da ma video neko zaščito :unsure: .....zanima me, če se da slučajno s kakšnim programom preverit, kera zaščita je, oz. kako jo zaobiti :unsure:
bna Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 gom player predvaja vse . sicer pa ne verjamem da gre za zaščito mogoče pa so te n.......in v video sploh ni to kar naj bi bilo (fake video) :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Hja tole mam že skoz gor, sm probal še 1x naložit, pa tud nč ne pomaga :) Bo kaj pomagalo če zbrišem cel firefox, pa še enkrat probam te dodatke naložit? Ne,.. naloži še Quick time player če nimaš.
Kosho Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 GOM Player si potegnes dol, vse predvaja ni da ni
Spider™ Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Ne,.. naloži še Quick time player če nimaš. Sm zrihtal po dolencovih napotkih, hvala vsem :)
JMatic Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 tko za vednost :D GOM pa VLC ROX :D
jose Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 :slap: ....z VLC-jem deluje :) ...a zgleda, da je moj komp (P4 2.4 GHz) kronično prepočasen za HD video, saj vse skup zgleda, ko da bi kake diapozitive gledal :(
tomazin Objavljeno Januar 25, 2009 Opozori Objavljeno Januar 25, 2009 :yes: za HD gledat morš met mal bolši comp ja :whistle:
sonda Objavljeno Januar 27, 2009 Opozori Objavljeno Januar 27, 2009 :yes: za HD gledat morš met mal bolši comp ja :whistle: eno vprašanje :rolleyes: a je možno naredit, da bi mel zunanji disk ves čas oznako npr. /G ker včasih mi ga zazna pod G včasih pod H in potem mam probleme ker mam na njem določene stvari ki so povezani programi in potem je tam navedena pot G:/program files/bla bla bla in če mi ga zazna pod H pa nič ne najde in se potem jebem ???
_LuX_ Objavljeno Januar 27, 2009 Opozori Objavljeno Januar 27, 2009 Naj mi kdo pove kaj moram narediti pri menjavi grafične kartice? Moram najprej odstranit gonilnike stare grafe, dam notr novo, naložim nove gonilnike in to je to? Samo ne znam odstranit gonilnikov, mi lahko kdo to razloži.
bna Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 greš v nadzorno ploščo >odstranitev programov in odstraniš vse kar ima v imenu ati ali nvidia resetiraš pc in to je to .
JMatic Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 TREBA ti ni, lahko pa gres v device manager pa poisces display adapters, 2x kliknes,se ti odpre, napise kero grafo mas, 2x klikns na grafo, Driver zavihek, uninstall...... lahko pa samo delete prtisnes na graficni
_LuX_ Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 zdej mam pa en drug problem nimam pravega napajalnega kabla za grafično rabil bi nekaj takega http://www.enaa.com/oddelki/racunalniskiDo...CI-express_0_2m samo jest imam AGP grafo in ima samo 4 pine, tacga kabla pa ne najdem nikjer in kako naj to rešim?
dive Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 zdej mam pa en drug problem nimam pravega napajalnega kabla za grafično rabil bi nekaj takega http://www.enaa.com/oddelki/racunalniskiDo...CI-express_0_2m samo jest imam AGP grafo in ima samo 4 pine, tacga kabla pa ne najdem nikjer in kako naj to rešim? Maš AGP grafo ter PCI-Express na računalu? Prej bi moral malo misliti.....pa kupiti grafo s PCI-E vodilom. :whistle:
_LuX_ Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Ne narobe si me razumel imam AGP priklop, in AGP grafo. Tisti link sem dal samo kakšen kabl rabim (tisti je za pci-e priklop, jaz pa rabim agp priklop)
dive Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 v linku je PCI kabel, zato sem mislil, da si kaj zašuštral..... Drugače pa, kaj pa na prejšnji grafi ni blo napajalnega kabla? :hmm:
_LuX_ Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Ne na prejšni grafi pa ni bilo napajalnega kabla.
dive Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Potem pa ti ne preostane drugo, kot da ga greš kupit. Pa ne za PCI-E! :P Zdj me pa še neki zanima; si kupil novo ali rabljeno grafo? Sam bi mogoče tud menjal, pa sem nekako v dvomih ali novo (cca. 100€) ali rabljeno (cca. 50€). Zdj mam 6600gt pa bi rabim drugo, ker gre ta na drugo mašino, vzel pa bi nekaj z HDMI....
_LuX_ Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Ta kabl sem danes iskal po celem Kranju pa ga nikjer nimajo, moral bi pogledat še na kakšen servis. Drugače pa sem kupil rabljeno grafo.
TBoxer Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Ta kabl sem danes iskal po celem Kranju pa ga nikjer nimajo, moral bi pogledat še na kakšen servis.Drugače pa sem kupil rabljeno grafo. Ta kabel pride zraven grafične kartice, vprašaj prejšnjega lastnika. lp
_LuX_ Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Sem ga vprašal pa ga je res pozabil priložit
TomosRacing Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Pozdravljeni, imam trojanca TDSS in mi ga nikukr ne uspe odstranit. Zadeva je sestavljena iz večih programov,4 fajli,težava je tud da je skrit,ga ni možno najdt tko na kompu,najdl smo ga z RootkitRevealer-jem. Težava je kr blokira ogromno internetnih strani,počasnej dela internet itd.,med drugim tud ni možen dostop na večino protivirusnih strani(blokira skor use). Upam da zna kdo pomagat in da se rešim tega. Torej kako odstranit zadevo? Lp
TBoxer Objavljeno Januar 30, 2009 Opozori Objavljeno Januar 30, 2009 Pozdravljeni, imam trojanca TDSS in mi ga nikukr ne uspe odstranit. Zadeva je sestavljena iz večih programov,4 fajli,težava je tud da je skrit,ga ni možno najdt tko na kompu,najdl smo ga z RootkitRevealer-jem. Težava je kr blokira ogromno internetnih strani,počasnej dela internet itd.,med drugim tud ni možen dostop na večino protivirusnih strani(blokira skor use). Upam da zna kdo pomagat in da se rešim tega. Torej kako odstranit zadevo? Lp Poizkusi z 'ComboFix' samo ga preimenuj v 'Combo-Fix.exe' (in nič drugače!) in ga zaženi. lp
Dolenc™ Objavljeno Januar 30, 2009 Opozori Objavljeno Januar 30, 2009 Inštaliraj antivirusnika, ki ti bo pregledal sistem pred zagonom sistema(win ali karkoli maš), recimo Avast. Pa bo pregledalo komplet sistem, še preden se zažene trojanec. Včasih sicer niso vsi antivirusniki zaznal rootkitov ampak mislem da zdej bi že mogel :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se