Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

zdj me se u safe mode ni vec spustu pa tipkovnica je zacela stekat....pol sm pa vse izsteko pa nazaj prklopo pa eno stikalo sm ubrno pr napajalniku in je vse skup razfukal se pokadil...in zgleda sm ga dokoncno ubil....ni vec z njega nic  je sou se napajalnik rakom zvizgat.....vseeno hvala ti za pomoc...ampak mislim da je cas da bom mogo it nouga iskat...

Objavljeno

Na napajalniku si premaknil iz 230V na 110V ... in se je pokadilo.  Napajalnik te pride 50€, lahko da je tudi samo varovalka, če jo ima. Vprašanje je če je z ostalim vse OK ... 

Objavljeno

ma racunalnik je star cca8-9let sicer do zdaj je bp delov ampak mislim da nekaj vlagat v njega se ne splaca vec..mi je  v zadnjih 2 dneh preuc ziucov spiu :ninja:

Objavljeno

V tem primeru je potem res bolj smiselno vložit v kaj novega. 
Upam, da bo z novim več sreče. :)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdej pa ne vem kdo je tu nor, jest al comp. Noče mi namreč zagnat CD-DVD enote programa. Na Computer Management mi izpiše klicaj in kokr kaže mi driver nagaja. Nikakor pa ne morem updetat driverja. Gre se pa za Visto.

Objavljeno (popravljeno)

Si ga poskušal ročno namestit driver za CD-DVD enoto?

Popravljeno . Popravil aleksandergabriel
Objavljeno

Mogoče bi bilo bolj pameto posodobiti "chipset driver" za matično ploščo. Poizkusi in javi kako se je izšlo ... 

Objavljeno

Mogoče bi bilo bolj pameto posodobiti "chipset driver" za matično ploščo. Poizkusi in javi kako se je izšlo ... 

:glare: in kje to najdem? :blush:

Nikakor ne porihtam zadeve, tole mi skoz javlja:

post-38230-0-83896800-1369499300_thumb.jpg

Objavljeno

Obišči spletno stran proizvajalca matične plošče kjer boš našel primerne gonilnike.

Objavljeno

Vem da ne pomagam prav veliko, ampak sem prepričan da za linux-i teh problemov nebi imel.

SLVR, hvala za idejo. Imam podoben problem na sestrinem računalniku, kjer ne dela wi-fi. Ponovno namestil vse gonilnike, poskusil obnoviti sistem na zgodnejši čas, pa ni nič pomagalo. Kartica pa zagotovo dela, sem preveril na linux sistemu.

Objavljeno

ni se mi dalo brat cele teme zato ne vem če ste to že rekli ali ne! :D

uglavnem.. iz partisa, blinka.. karkol že potegni program ki ti samodejno poišče mankajoče gonilnike... na omenjenih straneh vpiši iskalni niz "driver" in dobil boš kup programov. priporočam driver genius.

LP :)

Objavljeno (popravljeno)

Zdravo.

Torej imam sledeči problem...tipka C se mi je več časa zatikala, zato sem jo pač vzel proč in očistil prostor pod njo. To sem naredil zelo skrkbno zato sem 100% prepričan, da nisem ničesar zlomil. Fora je, ker tipka noče nazaj noter...sedaj sem jo za silo "pritrdil" ampak vseeno ni to to, prej je bila vsaj odzivna, zdaj jo moram ene 3x pritisniti pod določenim kotom, da mi "prime".

Gre se pa za prenosnik Acer Aspire V3 771.

Že vnaprej hvala za pomoč.

Popravljeno . Popravil znj
Objavljeno

Preveri, da "nogice" res sedejo v vodila in kar konkretno pritisni, da se vse skupaj nazaj zaskoči. Če jo lahko enostavno dvigneš je sigurno problem v tem. 
Če pa se ne pomika naravnost navzdol - zato bi prijela samo pod kotom, pa lahko, da je počena katera od "palčk" pod tipko, ki jo drži naravnost. 

Objavljeno

Eh k***..zgleda, da je počlo. A kdo pozna kakšen servis za Acer prenosnike v Ljubljani? Garancijo imam in to še veljavno...upam, da to spada pod njo...

Objavljeno

Uvoznik za Acer se mi zdi, da je Avtera - zavrti telefon ali pobrskaj po spletu za servis. 
Najboljše bo pa, da v trgovini kjer si ga nabavil vprašaš kdo je pooblaščeni serviser za prenosnik. 

Objavljeno

Avtera bo verjetno pravi naslov, pred 5-6 leti so izvedli monopol nad servisi. Skorajda vse garancije se uveljavljajo pri njih.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

matr mu je.... se zmer nism zrihtu....

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

to mi napiše, kej zdej brišem

post-38230-0-84413300-1374734494_thumb.jpg

Objavljeno

1. Click Start

VistaStartButton.jpg
    , and then click All Programs.
  2. Click Accessories, and then click Run.
  3. Type regedit, and then click OK

SecurityShield.jpg
    If you are prompted for an administrator password or for a confirmation, type the password, or click Allow.
  4. In the navigation pane, locate and then click the following registry subkey:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
  5. In the right pane, click UpperFilters

Note You may also see an UpperFilters.bak registry entry. You do not have to remove that entry. Click UpperFilters only. If you do not see the UpperFilters registry entry, you still might have to remove the LowerFilters registry entry. To do this, go to step 8.

6. On the Edit menu, click Delete.
  7. When you are prompted to confirm the deletion, click Yes.
  8. In the right pane, click LowerFilters.

Note If you do not see the LowerFilters registry entry, unfortunately this content cannot help you any further. Go to the"Next Steps" section for information about how you can find more solutions or more help on the Microsoft Web site.

9. On the Edit menu, click Delete.
  10. When you are prompted to confirm the deletion, click Yes.
  11. Exit Registry Editor.
  12. Restart the computer.
Objavljeno

MINY :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010 :010  delaaaaaaaa, res da sem se kr križal, da sem vse to najdu pa preverglal sam je ratal :smoke: .

No vglavnem hvala vsem za pomoč :OK: , ob prvi priliki osebnega spoznanja pa :beer2: .

Sej vesel sem zato ker moram 500 giga slik zapečt na DVD, drugač mi bo ženička odtrgala glavo :fight2:  če vse to izgubim. :unsure:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

A je kdo tukaj, ki ima tablico Samsung Galaxy tab2, in bi mi morda lahko pomagal pri nekih zadevah... Hvala in lep pozdrav.

Objavljeno

A je kdo tukaj, ki ima tablico Samsung Galaxy tab2, in bi mi morda lahko pomagal pri nekih zadevah... Hvala in lep pozdrav.

Probaj vstrelit, morda se pa kdo najde.

Itak veš, da se svet vrti okoli Samsunga .... kdo danes nima Samsung napravice v mali ali večji izdaji ...

Objavljeno

Na Samsung Galaxy (telefonu in tudi tablici) sta ikoni "Gmail" in "E-pošta". Ko se enkrat prijaviš gor, je potem ta account kar neprekinjeno aktiven. Ni tako kot pri klasičnem compu, ko se na koncu uporabe Gmaila lahko odloginaš in s tem nisi več "prijavljen".

Rad bi našel nastavitev na Samsung Galaxy (pa mi nekako ne uspe), da bi se po koncu uporabe elektronske pošte odklopil iz Gmail accounta.

A je kdo ki to obvlada?

Tenx.

Objavljeno

Google račun, ki ga vpišeš na začetku se ne da odlogirat, saj je račun povezan z kar nekaj zadevami med drugim z GPlay, varnostne kopije lahko delaš direktno na Google račun, prav tako lahko sinhroniziraš kontakte, potem pa so tukaj še ostale Google aplikacije.

Edini način, da se odlogiraš iz svojga google računa je ta, da pač dostopaš do njega preko internetnega brskalnika, kot na kompu, ampak mislim, da je pri tablicah in telefonih res nesmiselno se vsakič logirat v Google račun, ker dejansko tablico in telefon ne uporablja več oseb, kot se to počne recimo na računalniku, kjer si en računalnik deli cela družina, ali pa si ga deliš z bratom/sestro, čeprav tudi to dvomim, ker danes pa ima že vsak tudi svoj računalnik, saj so zadeve bolj dostopne kot pred 20imi leti.

Tako, da žal to ne gre, plus tega pa zakaj bi to počel?

Najlepše je ravno to, da si nastaviš svoj Google račun, nastaviš kaj ti naj sinhronizira, ter na vsake koliko časa naj čekira račun. Plus tega pa aplikacije kupujem preko GPlay, in vse kupljene aplikacije so povezane z izbranim google računom.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!