HAWKey Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 desno klikn na njega pol ga pa formatiraj pa mu še črko določi mende :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DarkDewil Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 bi z veseljem to nardil samo ne gre <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Avgust 24, 2004 Deli Objavljeno Avgust 24, 2004 (popravljeno) start->control panel->administrative tools->computer management --> storage->disk management --> mark partition as active/format/change drive letter... ali pa zaženi računalnik z zagonsko disketo od oken 98/me, pojdi v dos in uporabi fdisk... Popravljeno Avgust 24, 2004. Popravil BC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Avgust 28, 2004 Deli Objavljeno Avgust 28, 2004 nov disk moras v vsakem primeru najprej sformatirat, dddddddd. kako pa to naredis je pa od sistema do sistema razlicno. ce nam zaupas kaj za en os imas, ti povemo kako to naredi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno September 8, 2004 Deli Objavljeno September 8, 2004 Stvar je sledeča;comp se mi kar sam od sebe vgasne in prižge ter vpraša če javi napako microsoftu.Ali pa dam turn off in se vgasne ter spet prižge :? Kolegi so mi dejali da imam najbrž virus,zato sem sistem skeniral s tremi različnimi antivirusniki in nobeden ni našel nič. Ali ima kdo kakšen nasvet :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 15, 2004 Deli Objavljeno September 15, 2004 en problem...pri delu s prikazano mapo se mi večkrat(do sedaj 4 krat v tem tednu) pojavi naslednje opozorilo... omenjeni program Drwatson se nahaja na c:\Windows\System32 direktoriju kaj za boga je to.... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno September 15, 2004 Deli Objavljeno September 15, 2004 (popravljeno) Ta program je nekako del Windows sistema. Aktivira se ob morebitnem sesutju delujoče aplikacije in zbere informacije o sesutju. Je neke vrste debugger. Tebi pa se očitno sesuva. Start/run/drwtsn32.exe Tu ga lahko malo ponastaviš... če daš Number of Errors na 0 ga menda celo izklopiš. Pa še ta link od Microsofta si oglej: http://www.microsoft.com/resources/documen...tson_setup.mspx Popravljeno September 15, 2004. Popravil ernessto73 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 bom kar tukej nalimal: Za vse tiste, ki uporabljate Firefox je tukaj nekaj sprememb, ki pohitrijo vaš Firefox. Meni se kar lepo pozna. 1. Napišite "about:config" v prostor kamor pišete naslove strani. 2. Poiščite network.http.pipelining in ga nastavite na "true". 3. Poiščite network.http.pipelining.maxrequests in ga nastavite na "100". 4. Poiščite network.http.proxy.pipelining in ga nastavite na "true" 5. Poiščite nglayout.initialpaint.delay in ga nastavite na "0" Če kateri od teh predmetov ne obstaja, kliknite z desnim gumbom na vašem mišaku in izberite "new". new -> glede na to kateri predmet vam manjka izberite: boolean -> če ima predmet za nastavljanje true/false integet -> če ima predmet za nastavljanje številke jst sm naredu in res ful pospeši :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 kaj pospeši? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 kaj pospeši? kaj misliš? hitrej odpre stran,naprimer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 ja pa res mal hitreje odpira :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 sem naštimal tudi sam....dela lepše...bolj tekoče..... nekaj me moti pri firefoxu...mogoče se da popravit....naprimer sedaj ko pišem to objavo pa bi rad na konec strani pogledal in uporabim kolešček na miški pa se nič ne zgodi...ker je kurzor aktiviran v prostoru za objao....moram nato kliknit izven proistora da se mi stran pomakne...a obstaja zdravilo za to.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TNT Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 Sam za info! 5. Poiščite nglayout.initialpaint.delay in ga nastavite na "0" Te tocke pri najnovejsem firefox-u ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 A ve mogoče kdo, kaj je to za en črv oz. karkoli pač je, da se mi med delom na računalniku kar naenkrat brez vsakega opozorila, kot da bi mi nekdo stistil reset button račuanlnik resetira :blink: Npr. preglejujem forum in naenkrat se začne na novo nalagat :blink: Meni se bo zmešalo. Imam pa F-secure, uporabljam Adaware ter redno čistim disk. Prosim za pomoč :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Sam za info! Te tocke pri najnovejsem firefox-u ni. Če kateri od teh predmetov ne obstaja, kliknite z desnim gumbom na vašem mišaku in izberite "new". new -> glede na to kateri predmet vam manjka izberite: boolean -> če ima predmet za nastavljanje true/false integet -> če ima predmet za nastavljanje številke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 waaa :kva2: res dela hitrej :yea2: super zadeva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 Ali pozna kdo rešitev kako se znebiti hreščanja zvoka pri Divx-u. :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 A ve mogoče kdo, kaj je to za en črv oz. karkoli pač je, da se mi med delom na računalniku kar naenkrat brez vsakega opozorila, kot da bi mi nekdo stistil reset button račuanlnik resetira :blink: Npr. preglejujem forum in naenkrat se začne na novo nalagat :blink: Meni se bo zmešalo. Imam pa F-secure, uporabljam Adaware ter redno čistim disk. Prosim za pomoč :cry: Lahko se pregreva, lahko je pa papajalnik, ram, proc, plata.... Probej v tem vrstnem redu. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Jest mam pa en problem. Windows media player mi, ko ga skusam zagnati, javi napako "internal application error".In se ne zazene. Tudi Internet explorer mi nekaterih strani ne pokaze.Kako naj to odpravim.Hvala. Imam winxp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Stvar je sledeča;comp se mi kar sam od sebe vgasne in prižge ter vpraša če javi napako microsoftu.Ali pa dam turn off in se vgasne ter spet prižge :? Kolegi so mi dejali da imam najbrž virus,zato sem sistem skeniral s tremi različnimi antivirusniki in nobeden ni našel nič. Ali ima kdo kakšen nasvet :unsure: ← Omenjene probleme mi je nemorš verjet,delal ISDN modem. Ko so mi priklopili ADSL modem in sem ISDN modem odklopil,so izginile vse težave. Comp sedaj dela že tri tedne bp :notworthy:... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Oktober 7, 2004 Deli Objavljeno Oktober 7, 2004 Ali pozna kdo rešitev kako se znebiti hreščanja zvoka pri Divx-u. :hmm: :hmm: ← lahko, da je ze posnet zanic, sicer pa nalozi najnovejse kodeke za zvok, pa bo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno Oktober 8, 2004 Deli Objavljeno Oktober 8, 2004 a ima mogoče kdo idejo zakaj v winxp nimam opcije v device managerju da bi eneblov DMA mode, za čist noben pogon oz. na nobenmu kontrolerju nimam enejblan dma oz. v sec. ide chanell(atapi/ide) sploh nimam opcije advanced kjer bi dma mode lahko enejblov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerer Objavljeno Oktober 9, 2004 Deli Objavljeno Oktober 9, 2004 a ima mogoče kdo idejo zakaj v winxp nimam opcije v device managerju da bi eneblov DMA mode, za čist noben pogon oz. na nobenmu kontrolerju nimam enejblan dma oz. v sec. ide chanell(atapi/ide) sploh nimam opcije advanced kjer bi dma mode lahko enejblov ← a mas v biosu vklopljeno to opcijo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno Oktober 10, 2004 Deli Objavljeno Oktober 10, 2004 sm ze zrihtou fora je bla v tem da ko sm si ob postavitvi sistema na novo zinstaliral driverje od matične plošče mi je eden od driverjev kao advanced eide&ata driver uniču opcijo nastavitve dmaja zdej dela. vprasanje je sam kako je mozno da so mi original driverji ki sm jih dobu z matično poščo lahko zjebal nastavitve oz so bli napačni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno November 10, 2004 Deli Objavljeno November 10, 2004 e evo mene.......jeba jebasta......shit happens all the time.. :angry: :angry: namreč fasal sem neko čudo od trojanskega konja (ali osla,ker noče dol iz računalnika) in nikakor se ga ne morem znebiti.... in evo krivca... infected with Trojan.Dropper.Delf.FD antivirus ga najde,vendar ga ne more zbrisati......Any ideas?????????... :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se