Skoči na vsebino

Brezplačna tehnična pomoč

Gugo

Priporočene objave

start->control panel->administrative tools->computer management --> storage->disk management --> mark partition as active/format/change drive letter...

ali pa zaženi računalnik z zagonsko disketo od oken 98/me, pojdi v dos in uporabi fdisk...

Popravljeno . Popravil BC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nov disk moras v vsakem primeru najprej sformatirat, dddddddd. kako pa to naredis je pa od sistema do sistema razlicno. ce nam zaupas kaj za en os imas, ti povemo kako to naredi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Stvar je sledeča;comp se mi kar sam od sebe vgasne in prižge ter vpraša če javi napako microsoftu.Ali pa dam turn off in se vgasne ter spet prižge :?

Kolegi so mi dejali da imam najbrž virus,zato sem sistem skeniral s tremi različnimi antivirusniki in nobeden ni našel nič.

Ali ima kdo kakšen nasvet :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

en problem...pri delu s prikazano mapo se mi večkrat(do sedaj 4 krat v tem tednu) pojavi naslednje opozorilo...

omenjeni program Drwatson se nahaja na c:\Windows\System32 direktoriju

kaj za boga je to.... :?

post-21-1095250672.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ta program je nekako del Windows sistema. Aktivira se ob morebitnem sesutju delujoče aplikacije in zbere informacije o sesutju. Je neke vrste debugger.

Tebi pa se očitno sesuva.

Start/run/drwtsn32.exe

Tu ga lahko malo ponastaviš... če daš Number of Errors na 0 ga menda celo izklopiš.

Pa še ta link od Microsofta si oglej:

http://www.microsoft.com/resources/documen...tson_setup.mspx

Popravljeno . Popravil ernessto73
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

bom kar tukej nalimal:

Za vse tiste, ki uporabljate Firefox je tukaj nekaj sprememb, ki pohitrijo vaš Firefox. Meni se kar lepo pozna.

1. Napišite "about:config" v prostor kamor pišete naslove strani.

2. Poiščite network.http.pipelining in ga nastavite na "true".

3. Poiščite network.http.pipelining.maxrequests in ga nastavite na "100".

4. Poiščite network.http.proxy.pipelining in ga nastavite na "true"

5. Poiščite nglayout.initialpaint.delay in ga nastavite na "0"

Če kateri od teh predmetov ne obstaja, kliknite z desnim gumbom na vašem mišaku in izberite "new".

new -> glede na to kateri predmet vam manjka izberite:

boolean -> če ima predmet za nastavljanje true/false

integet -> če ima predmet za nastavljanje številke

jst sm naredu in res ful pospeši :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem naštimal tudi sam....dela lepše...bolj tekoče.....

nekaj me moti pri firefoxu...mogoče se da popravit....naprimer sedaj ko pišem to objavo pa bi rad na konec strani pogledal in uporabim kolešček na miški pa se nič ne zgodi...ker je kurzor aktiviran v prostoru za objao....moram nato kliknit izven proistora da se mi stran pomakne...a obstaja zdravilo za to.... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ve mogoče kdo, kaj je to za en črv oz. karkoli pač je, da se mi med delom na računalniku kar naenkrat brez vsakega opozorila, kot da bi mi nekdo stistil reset button račuanlnik resetira :blink: Npr. preglejujem forum in naenkrat se začne na novo nalagat :blink: Meni se bo zmešalo. Imam pa F-secure, uporabljam Adaware ter redno čistim disk. Prosim za pomoč :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam za info!

Te tocke pri najnovejsem firefox-u ni.

Če kateri od teh predmetov ne obstaja, kliknite z desnim gumbom na vašem mišaku in izberite "new".

new -> glede na to kateri predmet vam manjka izberite:

boolean -> če ima predmet za nastavljanje true/false

integet -> če ima predmet za nastavljanje številke

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ve mogoče kdo, kaj je to za en črv oz. karkoli pač je, da se mi med delom na računalniku kar naenkrat brez vsakega opozorila, kot da bi mi nekdo stistil reset button račuanlnik resetira :blink: Npr. preglejujem forum in naenkrat se začne na novo nalagat :blink: Meni se bo zmešalo. Imam pa F-secure, uporabljam Adaware ter redno čistim disk. Prosim za pomoč :cry:

Lahko se pregreva, lahko je pa papajalnik, ram, proc, plata....

Probej v tem vrstnem redu.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest mam pa en problem. Windows media player mi, ko ga skusam zagnati, javi napako "internal application error".In se ne zazene. Tudi Internet explorer mi nekaterih strani ne pokaze.Kako naj to odpravim.Hvala.

Imam winxp.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stvar je sledeča;comp se mi kar sam od sebe vgasne in prižge ter vpraša če javi napako microsoftu.Ali pa dam turn off in se vgasne ter spet prižge :?

Kolegi so mi dejali da imam najbrž virus,zato sem sistem skeniral s tremi različnimi antivirusniki in nobeden ni našel nič.

Ali ima kdo kakšen nasvet :unsure:

Omenjene probleme mi je nemorš verjet,delal ISDN modem.

Ko so mi priklopili ADSL modem in sem ISDN modem odklopil,so izginile vse težave.

Comp sedaj dela že tri tedne bp :notworthy:...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali pozna kdo rešitev kako se znebiti hreščanja zvoka pri Divx-u.  :hmm:  :hmm:

lahko, da je ze posnet zanic, sicer pa nalozi najnovejse kodeke za zvok, pa bo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ima mogoče kdo idejo zakaj v winxp nimam opcije v device managerju da bi eneblov DMA mode, za čist noben pogon oz. na nobenmu kontrolerju nimam enejblan dma oz. v sec. ide chanell(atapi/ide) sploh nimam opcije advanced kjer bi dma mode lahko enejblov

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a ima mogoče kdo idejo zakaj v winxp nimam opcije v device managerju da bi eneblov DMA mode, za čist noben pogon oz. na nobenmu kontrolerju nimam enejblan dma oz. v sec. ide chanell(atapi/ide) sploh nimam opcije advanced kjer bi dma mode lahko enejblov

a mas v biosu vklopljeno to opcijo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sm ze zrihtou

fora je bla v tem da ko sm si ob postavitvi sistema na novo zinstaliral driverje od matične plošče mi je eden od driverjev kao advanced eide&ata driver uniču opcijo nastavitve dmaja

zdej dela. vprasanje je sam kako je mozno da so mi original driverji ki sm jih dobu z matično poščo lahko zjebal nastavitve oz so bli napačni

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

e evo mene.......jeba jebasta......shit happens all the time.. :angry: :angry:

namreč fasal sem neko čudo od trojanskega konja (ali osla,ker noče dol iz računalnika) in nikakor se ga ne morem znebiti....

in evo krivca...

infected with Trojan.Dropper.Delf.FD

antivirus ga najde,vendar ga ne more zbrisati......Any ideas?????????... :hmm: :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!