moto rider Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 Jaz imam pa sedaj eno posebno, specialno žarnico, ki je hkrati dolga, kratka, ostro sveti v špico, pa še podnevi ko je močno sonce (da ne moti avtomobilističnih motoristov) noč dela!! anja37 1
Snečer Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 Jaz imam pa hupo celo na motorju. Kaj če bi nonstop hupal, da me boljše slišijo?
motofrik Objavljeno Junij 6, 2009 Opozori Objavljeno Junij 6, 2009 Moja bica tudi ima hupo... Zanimivo, danes sem vozil s kratko lučjo, nič dolge, pa so me videli... Aja, nisem divjal. anja37 1
butko Objavljeno Junij 7, 2009 Opozori Objavljeno Junij 7, 2009 Men so pa že dvakrat policaji težil, ker sem z dolgimi vozil. Enkrat v naselju, ko so me z radarjem merili , drugič pa na meji v Jelšanah. Od takrat zlo malkrat vozim z dolgimi oz. dam kratke sam da polcaja zagledam.
mamkabozja Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Ali je vseeno katero znamko HID kupiš??? Na netu sem zasledil samo meni neznane firme made in china. Kaj priporočate, ali kaj kaj imate zmontirano na motorjih.
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Ali je vseeno katero znamko HID kupiš??? Ja, tako kot pri vseh ostalih rečeh v življenju ...
Ice Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Ali je vseeno katero znamko HID kupiš??? Na netu sem zasledil samo meni neznane firme made in china. Kaj priporočate, ali kaj kaj imate zmontirano na motorjih. made in china so vsi po vrsti, s katerimi sem govoril, odsvetovali. raje nekaj vec denarja (ca. € 60.-) za mirno spanje. je v eni temi (HID ce se ne motim) povezava do slovenske spletne trgovine (tehnonekaj) pri katerih sem tudi sam narocil in sem se zadovoljen s kompletom.
TBoxer Objavljeno Junij 8, 2009 Opozori Objavljeno Junij 8, 2009 Ma po mojem so vsi 'made in China'. lp anja37 1
hajoktejn Objavljeno Junij 9, 2009 Opozori Objavljeno Junij 9, 2009 Jst se vozm še po tastarem zakonu, brez luči. Bom pa od zdej naprej vozu z vsemi štirimi blinkerji, tko vsaj pozornost zbujam. Dolge gor, dolge dol, enim padalcem ne pomaga nč, tud šleper spregledajo, taki motorja ne opazijo niti ko se jim v bok zasadi.
NejcZ Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Js vozim na avtu brez luči.. mi akustika kr požira štrom pa podnevi luči tak ne rabim, mam raje da fila akumolator
Hornet Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Očitno ti več pomeni akustika kot lastna varnost.... žalostno. anja37 1
sesir Objavljeno Junij 10, 2009 Opozori Objavljeno Junij 10, 2009 Js vozim na avtu brez luči.. mi akustika kr požira štrom pa podnevi luči tak ne rabim, mam raje da fila akumolator Predvidevam,da samo do prve položnice :evilgrin: anja37 1
hajoktejn Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Js vozim na avtu brez luči.. mi akustika kr požira štrom pa podnevi luči tak ne rabim, mam raje da fila akumolator Pa še poraba je manjša :lol:
NejcZ Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 Očitno ti več pomeni akustika kot lastna varnost.... žalostno. lahko bi reazumel smisel posta ampak dobro Predvidevam,da samo do prve položnice :evilgrin: pravilno predvidevaš :krneki: Pa še poraba je manjša :lol: tako je
TADEJ46 Objavljeno Junij 11, 2009 Opozori Objavljeno Junij 11, 2009 če ne drugje vsaj pri žarnicah pršparaš
snoopy Objavljeno Junij 17, 2009 Opozori Objavljeno Junij 17, 2009 če ne drugje vsaj pri žarnicah pršparaš jih je prodal da je akustiko zrihtal naesto dolgih luči bi lakho bolj opazne barve čelad imeli...al pa čudne kombinacije barv..sam da izpadaš pa je bolš... anja37 1
TADEJ46 Objavljeno Junij 20, 2009 Opozori Objavljeno Junij 20, 2009 jih je prodal da je akustiko zrihtal naesto dolgih luči bi lakho bolj opazne barve čelad imeli...al pa čudne kombinacije barv..sam da izpadaš pa je bolš... pol pa to predlagam se pa vsi zgražajo
mig72 Objavljeno Junij 22, 2009 Opozori Objavljeno Junij 22, 2009 Prižgane kratke - dolge po potrebi, da ne pridem v konflikt z našimi čuvaji zakona.
nk84 Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Nasvet inštruktorja motorja policije danes na poligonu varne vožnje: "Podnevi vozite s prižgano dolgo lučjo še posebno v sončnih dnevih in ko imate sonce za hrbtom. To velja še posebno za motorje ki imajo luči z lečo ker je svetloba iz njih še manj opazna!" Za vse tiste ki se s tem ne strinjate! wix, aero, m147 in 3 others 5 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Nasvet inštruktorja motorja policije danes na poligonu varne vožnje: "Podnevi vozite s prižgano dolgo lučjo še posebno v sončnih dnevih in ko imate sonce za hrbtom. To velja še posebno za motorje ki imajo luči z lečo ker je svetloba iz njih še manj opazna!" Za vse tiste ki se s tem ne strinjate! Kako je ime temu inštruktorju? aero in casper7 1 1
DAMI34 Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Kako je ime temu inštruktorju? Pinko Palinko. dotem, aero, anja37 in 4 others 5 2
motofrik Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Nasvet inštruktorja motorja policije danes na poligonu varne vožnje: "Podnevi vozite s prižgano dolgo lučjo še posebno v sončnih dnevih in ko imate sonce za hrbtom. To velja še posebno za motorje ki imajo luči z lečo ker je svetloba iz njih še manj opazna!" Za vse tiste ki se s tem ne strinjate! A to tam zunaj, na poligonu, pri Kuzmiču? Sem bil danes, pa nekako nisem slišal tega... Ob kateri uri je pa bilo? Nič ne rečem, lahko da sem preslišal. Je pa bila zelo zanimiva predstavitev vožnje, vključno s ''predavanjem'', a ne? Sem poslušal -madona, vedno se kaj naučiš... anja37, casper7 in wix 2 1
wix Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Nasvet inštruktorja motorja policije danes na poligonu varne vožnje: "Podnevi vozite s prižgano dolgo lučjo še posebno v sončnih dnevih in ko imate sonce za hrbtom. To velja še posebno za motorje ki imajo luči z lečo ker je svetloba iz njih še manj opazna!" Za vse tiste ki se s tem ne strinjate! Kar je res je res! Tudi sam opažam, da motorista z dolgo lučjo podnevi prej opaziš. Ko se začne mračiti pa kar lepo ugasnit dolge luči, ker postane res moteče! m147, aero, anja37 in 3 others 3 3
m147 Objavljeno April 17, 2010 Opozori Objavljeno April 17, 2010 Nasvet inštruktorja motorja policije danes na poligonu varne vožnje: "Podnevi vozite s prižgano dolgo lučjo še posebno v sončnih dnevih in ko imate sonce za hrbtom. To velja še posebno za motorje ki imajo luči z lečo ker je svetloba iz njih še manj opazna!" Za vse tiste ki se s tem ne strinjate! To so meni že v AŠ povedali. urssa, DAMI34, ImenitnaPriložnost in 2 others 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se