Skoči na vsebino

Rakitna

D-D

Priporočene objave

hehehe 200 mem skakalnice :lol1: :lol1: :lol1:

potem to nisem bil jaz :P

ne vem ce kje pise,kje tocno je to....vendar kolko sem na hitro pogledal temo nisem zasledil....tako da ce mi lahko pove kdo kje je to,da ko dobim aprilio s servisa grem malo pogledat,....treba destinacije si ze zdaj nabrat za zamujena 2 mesca in pol....

aprilio?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz cerknice pelješ v smeri proti LJ in takoj zaviješ desno za Rakitno.

on je iz maribora?

greš na brezovici ven, pol maš pa skoz table

brezovica-podpeč-rakitna

Popravljeno . Popravil bzk
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vem ce kje pise,kje tocno je to....vendar kolko sem na hitro pogledal temo nisem zasledil....tako da ce mi lahko pove kdo kje je to,da ko dobim aprilio s servisa grem malo pogledat,....treba destinacije si ze zdaj nabrat za zamujena 2 mesca in pol....

Če ne maraš tudi pod razno makedama (cca 3km) potem je najbolje iz Ljubljanske smeri. Ljubljana Brezovica Podpeč, Preserje http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=pod...8D&tab=maps.

Iz Mariborske strani je še skoraj lažje iz Lj. obvoznice izvoz Rudnik, in potem na Črno vas Podpeč (isti zemljevid).

Makedam varianta je, da iz Rakitne nadaljuješ do Cerknice in potem ali levo na Bloke ,Sodražico, Ribnico in nazaj prek Ljubljana ali pa na desno proti Postojni in nazaj prek Planinskih rid, Logatca...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....

aprilio?

aprilia je na servisu ze dva mesca in pol....pod garancijo pa so dolgo cakali odgovor ce sploh spada pod garancijo....honda je trenutno samo nadomestek,ker se ni izpita,...drugac pa neb sel vec nazaj na 125....

on je iz maribora?

brezovica-podpeč-rakitna

v mbju sem med solo....drugac sem bliz catezk....

Če ne maraš tudi pod razno makedama (cca 3km) potem je najbolje iz Ljubljanske smeri. Ljubljana Brezovica Podpeč, Preserje http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=pod...8D&tab=maps.

Iz Mariborske strani je še skoraj lažje iz Lj. obvoznice izvoz Rudnik, in potem na Črno vas Podpeč (isti zemljevid).

Makedam varianta je, da iz Rakitne nadaljuješ do Cerknice in potem ali levo na Bloke ,Sodražico, Ribnico in nazaj prek Ljubljana ali pa na desno proti Postojni in nazaj prek Planinskih rid, Logatca...

hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

on je iz maribora?

brezovica-podpeč-rakitna

Ne, ne, ne :grrr !

Iz Maribora po avtocesti pičiš do Rakeka, proti Cerknici in tik pred njo levo.

Ti bi mu pa res ta narlepše ovinke odžrl. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aprilia je na servisu ze dva mesca in pol....pod garancijo pa so dolgo cakali odgovor ce sploh spada pod garancijo....

Dva meseca in pol je cca 75 dni. Po 45 dneh ti pripada nov izdelek. Kliči tržno inšpekcijo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dva meseca in pol je cca 75 dni. Po 45 dneh ti pripada nov izdelek. Kliči tržno inšpekcijo!

vmes je bilo se nekaj zapletov....itd....tako da sem malo tudi sam kriv da je ze tak dolgo,pa tudi komaj par dni po tem ko se mi je pokvaro sem ga peljal prvic na servis,ker prej ni slo...pa se par stvari je blo vmes....drugac pa je komaj 10 dni od tega ko sem zvedel da gre popravilo pod garancijo,pa 1 mesec bo od tega kaj se je motor razdr pa pogledalo kaj je narobe....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, ne, ne :grrr !

Iz Maribora po avtocesti pičiš do Rakeka, proti Cerknici in tik pred njo levo.

Ti bi mu pa res ta narlepše ovinke odžrl. :P

ja ja taka lepa makedamska pot :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bo jutr suha cesta pa lep vreme grem spet mal na Rakitno gor pa dol seveda :whistle:

Jst pridem! Sva že dva dirkača.

Original-One in misty vljudno vabljena na ponovno srečane.

Kot tretja oseba ocenjujem, da nismo popolnoma nič moteči če ga dvakrat pičimo dor in dol.

Nasledja dirka bo smer proti Kočevju!

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

Kot tretja oseba ocenjujem, da nismo popolnoma nič moteči če ga dvakrat pičimo dor in dol.

Nasledja dirka bo smer proti Kočevju!...

Da ne boste nemoteči v kakšnem grabnu!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da ne boste nemoteči v kakšnem grabnu!

Danes in še nekaj dni sigurno ....pesek, pesek, pesek.......pesek je bilo včeraj mucho dežja in je vse napral na cesto :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst pridem! Sva že dva dirkača.

Original-One in misty vljudno vabljena na ponovno srečane.

Nasledja dirka bo smer proti Kočevju!

Lp

:eek:

Kakšne dirke neki ... :grrr

hehe

Mene danes ne bo, druge obveznosti. Pa drugič.

Danes in še nekaj dni sigurno ....pesek, pesek, pesek.......pesek je bilo včeraj mucho dežja in je vse napral na cesto :whistle:

Če govorimo o cesti dvor-kočevje, roko na srce, tudi tiste flike na asfaltu ne delajo ceste tisto kar je nekoč bila ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj kalce, stara pošta, na vrhu levo po makadamu do postojne, cerknica (off road okoli jezera), potlej pa na rakitno na eno zalo :-)........cel kup motorjev........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj kalce, stara pošta, na vrhu levo po makadamu do postojne, cerknica (off road okoli jezera), potlej pa na rakitno na eno zalo :-)........cel kup motorjev........

Ja če greš pa med tednom na Rakitno pa ni nobene gužve in prav prijetno :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja če greš pa med tednom na Rakitno pa ni nobene gužve in prav prijetno :whistle:

med tednom pa hodim s kolesom gor.......če me prime tud 2x zaporedoma :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

med tednom pa hodim s kolesom gor.......če me prime tud 2x zaporedoma :naughty:

Dober si, da se ti da po motorju še na bicikelj :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
a je kej peska na ovinkih ......

Ne, ne, ni ga več, smo počakal in so nam vse spucal. :headbang:

post-11555-1188223616_thumb.jpg

Sam tam pred dvojnim ovinkom še niso pometli.

post-11555-1188223667_thumb.jpg

Kdor zna po pesku zna tut po asvaltu. :whistle:

rrrr

Popravljeno . Popravil rrrr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mejdun letos sem bla pa sam enkrat al dvakrat gor :headbang:

jst pa sam enkrat:) sm su v pondelk kolencnike razdevicit. jutr popoldne grem spet ce ne bo mokro. Se kdo? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...
A je bil kdo zadnje čase kaj gor? Po cesti je namreč posuta neka nedoločena zadeva. Rdečkasto blato ali sol??? :?

Kje to ? a na Rakitni?

Včer lepa cesta k suza, preverjeno! :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!