bzk Objavljeno September 18, 2018 Deli Objavljeno September 18, 2018 17 hours ago, Primosio said: Sem se včeraj peljal iz Cerknice proti Rakitni in je ena stara mama v Gornji Otavah, pri britofu, na ves glas kričala in robantila, da sem že mislil ustaviti, ker sem se bal, da jo bo kap in da bo potrebna reanimacija. Stara znanka, ali je imela zgolj slab dan? Heh. je stalno prisotna ob cesti in benti čez vsakega ki gre mimo. Če jo pa pozdraviš je pa vse ok in morda celo pozdravi nazaj. Zivnorc, sesir in bojc84 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 18, 2018 Deli Objavljeno September 18, 2018 pred 20 minutami, bzk pravi: Heh. je stalno prisotna ob cesti in benti čez vsakega ki gre mimo. Če jo pa pozdraviš je pa vse ok in morda celo pozdravi nazaj. Mogoče šteje promet in jezi na nekulturne...Kulturnim lepo odzdravi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno September 18, 2018 Deli Objavljeno September 18, 2018 Kolikor jaz vem je imela težko življenje. Nebi o podrobnostih. lp Zivnorc in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 18, 2018 Deli Objavljeno September 18, 2018 pred 18 minutami, bzk pravi: Kolikor jaz vem je imela težko življenje. Nebi o podrobnostih. lp ... zato pa lepo počasi mimo nje.... ji pomahaš nazaj....in vsi srečni in zadovoljni... bojc84, maus, sesir in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 5, 2018 Deli Objavljeno Oktober 5, 2018 Bostjan L, gusar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 So še črte? maxxa in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 ... se ne vidi, ker je sneg enake barve, kot črte... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 če niso črte, so bele miši DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 pred 7 urami, Borutt pravi: So še črte? Še pred 3 urami, maus pravi: če niso črte, so bele miši Nehite z alkotom, res ne vpliva dobro na zdravje pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 pred 2 urami, Bmflar pravi: Še Nehite z alkotom, res ne vpliva dobro na zdravje niso več, jučeri sem jih v fotošopu odstranil Bmflar in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 Tega ovinka še nikoli nisem lepo zvozil. Skoz zajeben linijo. Črte ne pomagajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 pred eno uro, DAMI34 pravi: niso več, jučeri sem jih v fotošopu odstranil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 54 minutes ago, Vin said: Tega ovinka še nikoli nisem lepo zvozil. Skoz zajeben linijo. Črte ne pomagajo. vežbaj, p....! Joker, Kmet2, sesir in 2 others 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 32 minutes ago, motolover said: vežbaj, p....! Svaki dan po tri sata ... jah, zima je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Februar 1, 2019 Deli Objavljeno Februar 1, 2019 Sem mislil, da jih ni, kot ni odgovora. Že večkrat. bojc84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 23, 2020 Deli Objavljeno Februar 23, 2020 Dvor-Kočevje debata se nahaja tule: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Maj 27, 2023 Deli Objavljeno Maj 27, 2023 3 leta pa pol.......skoraj,...ni noben nč napisou 🤥!? Pa sm šu mal pogledat, če še kej kolenčkate....... NČ!!!! Kwa j' zdej to? 🙄 No, .... ni lih po kolen, ampak.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 Je kar treba imeti srečo, za srečat kakšnega,ki se še zna zapeljat gor in dol pa, da ne nosi glavo na pladnju, beri z glavo ali motorjem na in čez črto, da bi bil hiter... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Maj 31, 2023 Deli Objavljeno Maj 31, 2023 Saj tablica bolj polaga... HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se