Mouc Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Mouc, je 23 August 2009 - 09:22 AM, rekel: Ni bilo fajn, ko sem bil na forumu, potem pa je vsega kar zmanjkalo mashina Bogi, a si šel hitro na psihoterapijo? To glih ne....sem pa uporabil PIVOterapijo...:naughty:. Glede POŠTE pa mislim, da gre takole: stare oblike ni več sporočilo se pošilja se direktno na e-naslov, katerega si navedel ob registraciji ni več PM privatnih sporočil, kar posledično pomeni, da se ne da več "skrivat" pod nicki In da je vsa pošta in zdeve ki so bile shranjene tam notri šle , kar me malo žalosti , kajti če bi to vedel, bi si nekaj podatkov še snel dol. Tako, da tukaj bi dal minus. Vsaj glede obveščanja pač (in izgube podatkov). Mogoče pa je tudi tukaj senca recesije...varčevanje s prostorom na serverju...pošto stran ali pa se je število uporabnikov povečalo...??? Malo me vse skupaj asociira tudi na oblikovno obliko Netloga...Čvekač , Stanje (krik) .... Drugače pa tako, kot pravijo drugi člani: navadit se bo treba na novega. Upor je zaman he, he:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Kot je že bilo napisano. V ozadju še vedno poteka pretvorba starih Privatnih sporočil in starih objav na nov format in vsake toliko časa zaradi tega zabije mysql strežnik. Lahko pa forum ponovno odklopimo od sveta in bo mir. Sej sem kako stran nazaj napisal,da se bo menda že še uredilo določenen stvari! Sam pač tudi vsaka stran ima več Kb kot prej in će zato malo dalj časa nalaga,če imaš počasno povezavo.Plus tega,da še delate na določenih stvareh,ki pa stvari še dodatno upočasnijo! Nič odklapljat,ker je potem dolgčas Sam pri objavah naredite nazaj na uro(čas) in pustite te minute na miru za druge "bedaste" forume! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Prov licen je zdej forum. Lepo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mouc Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Evo, med tem ko sem pisal sem že dobil odgovor.............. No, pa počakajmo, da bo sprememba končana.:yes: Takrat se bo lažje ocenjevalo, itak je sedaj brez veze, če je vse skupaj še med posodabljanjem :grim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 grem jaz rajš kej pojest... bolj pametn Jure in Furioso 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Mene pa zanima kako nastane potreba po novejši tehnologiji? Ali je stara bila bolj težavna za vzdrževanje? Kaj smo boljšega pridobili? Pomanjkljivosti smo vsi takoj opazili, sam ne vem zakaj slabša preglednost ( je to samo stvar navade? ) Zakaj ješ vsak dan novo hrano in ne vsak dan iste :-) Asriel in Furioso 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Lahko pa forum ponovno odklopimo od sveta in bo mir. To bi bilo pa nekaj najboljšega, kar naenkrat mnogi ne bi imeli več kaj sami s sabo za početi Asriel, thumper in Furioso 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Kot je že bilo napisano. V ozadju še vedno poteka pretvorba starih Privatnih sporočil in starih objav na nov format in vsake toliko časa zaradi tega zabije mysql strežnik. Lahko pa forum ponovno odklopimo od sveta in bo mir. P.S. Ali pa preprosto zbrišemo vsa Privatna sporočila? Sprememba designa in funkcionalnosti je za uporabnika v našem primeru kar velika. In ko folk daje dobronamerne komentarje, da se napake čimprejo dpravijo, res ni treba s takimi sporočili nazaj.. Mogoč pa sam tvojega humorja ne razumem:hmm:? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 vsa privatna sporočila pobrisat IN odklopit forum..za cel teden :naughty: Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 vsa privatna sporočila pobrisat IN odklopit forum..za cel teden :naughty: a greš na dopust da boš loh zdržala Jure, Furioso in motoristka7 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 vsa privatna sporočila pobrisat IN odklopit forum..za cel teden :naughty: Nagaja zgleda je še najbolj zasvojena z motosvetom, pa prosi druge za pomoč pri odvajanju Drugače pa se mi zdi tale oblika foruma zlo fajn, lepo pregledna, se mi dopadejo take nežne barve! Pa lapo da se odzovete na želje forumašev (lokacija, pa motocikel...) tnx za trud! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Nagaja zgleda je še najbolj zasvojena z motosvetom, pa prosi druge za pomoč pri odvajanju Zgleda ni še nikol v črno zadel. Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Ukinite še število objav in top listo na prvi strani foruma na desni strani; poostrite pa tudi kriterije moderiranja! Le tako bo forum postal manj nasmeten in končno morda spet uporaben... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Zgleda ni še nikol v črno zadel. Lahko da še bo :naughty: nikoli ne reci nikoli... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Avgust 23, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 A, samo men ne dela zadnja stran v temi Črna gora? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Sprememba designa in funkcionalnosti je za uporabnika v našem primeru kar velika. In ko folk daje dobronamerne komentarje, da se napake čimprejo dpravijo, res ni treba s takimi sporočili nazaj.. Mogoč pa sam tvojega humorja ne razumem:hmm:? Jaz pa sploh ne razumem, kaj hočeš povedati Moj odgovor se nanaša na sporočilo o prezasedonosti strežnika in so v njem navedena gola dejstva zakaj prihaja do tega in kaj so možne rešitve, da obiskovalci, ki jih to trenutno moti tega ne bi videli oz. zakaj je forum na trenutke počasen oz. neodziven... Večina, ki si je vsaj malce prebrala, kaj trenutno počnemo, se je odločila, da jih to pač ne moti in je forum tako ostal dostopen. P.S. V tem primeru pa sploh ne gre za napako, ki bi jo lahko odpravili. Ta napaka se odpravi točno tako, da se forum izklopi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Mene pa zanima če so bo dal ta forum tud preklopit v osnovni html kot stari? Na GSMu ful sede če ni treba čakat da ti 1MB/stran nalaga... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Aha, PM še torej ne deluje. Bomo počakali. Saj počasi se privajam na novo okolje. Samo mimogrede, še en "o" tule fali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Mene pa zanima če so bo dal ta forum tud preklopit v osnovni html kot stari? Na GSMu ful sede če ni treba čakat da ti 1MB/stran nalaga... Evo dodano... pozabil sem vklopiti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Ni uspelo: Dosegli ste kvoto pozitivnih glasov za danes ko poskušam označit objavo za pozitivno mi to napiše čeprav nisem še nič ocenjeval... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Jaz pa sploh ne razumem, kaj hočeš povedati :oMoj odgovor se nanaša na sporočilo o prezasedonosti strežnika in so vnjem navedena gola dejstva zakaj prihaja do tega in kaj so možnerešitve, da obiskovalci, ki jih to trenutno moti tega ne bi videli oz.zakaj je forum na trenutke počasen oz. neodziven... Večina,ki si je vsaj malce prebrala, kaj trenutno počnemo, se je odločila, dajih to pač ne moti in je forum tako ostal dostopen. P.S. V tem primeru pa sploh ne gre za napako, ki bi jo lahko odpravili. Ta napaka se odpravi točno tako, da se forum izklopi. Mah, pozabi. Sem v malo preveč sarkastičnem tonu razumel tvoja spodnja dva stavka. "Lahko pa forum ponovno odklopimo odsveta in bo mir. -- P.S. -- Ali pa preprosto zbrišemo vsa Privatna sporočila?" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Mene pa zanima kje se da videt vse objave celega dneva ? Ko klikneš novo vsebino ti objavi le neprebrane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 ko poskušam označit objavo za pozitivno mi to napiše čeprav nisem še nič ocenjeval... Sej ok!Vse nas še neki....vendar je več kot jasno,da se admin trudi in dela na pune!Sej ne rečem lahko,da bo kaj pozabu in ga bomo opozorili.Vendar je moje mnenje,da je bolje,da še kak dan počakamo,da opravi svoje delo in potem....kot,da ga samo motimo :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Oblika, takšna ali drugačna, se že navadimo. Moti me, oziroma, velika želja, da bi bila pri vsaki objavi, tam pod profilom, tipka Nova vsebina, da lahko vsak trenutek skočim na novo vsebino, ne da se mi je potrebno spuščati na dno in pritsniti nazaj na vrh ali pa plezati navzgor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Motosvet spremljam že od vsega začetka, spremenil se je že parkrat........ampak tako nepregleden pa še ni bil, vsaj po mojem okusu ne. Se bomo mogli žal navaditi te nove oblike. Me najbolj moti nepregledni osnovni meni (prevelike črke7prevelik razmak med temami) P.S. Zakaj ljudje vedno spreminjamo in popravljamo dobre reči??? lp andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se