Leteči Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Ker vedno stremimo k napredku. Codeine in Pips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 hvala za hitro ukrepanje. spet deluje :naughty: Pips 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 ko poskušam označit objavo za pozitivno mi to napiše čeprav nisem še nič ocenjeval... :D Kako pa naj bo drugače... to je HELP da veš kaj se bo zgodilo ko boš kliknil na plus ali minus ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky994 Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 A kdo ve kje vidš privatna sporočila ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 ky994' date=23. August 2009 - 09:39 PM' timestamp='1251056352' post='1662009] A kdo ve kje vidš privatna sporočila ? pomoje še niso aktivirana Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 Belina mi je všeč. Stvar diha. Še par dni vam dam, potem začnem kritizirat, kaj ne dela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 To bi bilo pa nekaj najboljšega, kar naenkrat mnogi ne bi imeli več kaj sami s sabo za početi Da bi ves tvoj gnev kasirala? Zmeša se mi biker77 in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Avgust 23, 2009 Deli Objavljeno Avgust 23, 2009 vidm da ste uslišali mojo željo glede gumbeka za ocenitev objave! nč več spama čitat juhuuuuuuu rad vas mam ImenitnaPriložnost, Brrrm in Thundercat 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Lepo, tole. Me cel vikend ni bilo nič gor, sem danes kar malo presenečen. Pohvale ustvarjalcem. Le tako dalje, pa čimmanj izpadov. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Pri objavah (vsaj v temi MotoGP sem to opazil) izpred nadgradnje se citati ne prikazujejo pravilno. Furioso in Asriel 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 (popravljeno) najprej hvala za update!! mene pa zanima, a mi lahko moderator pove, kdaj in komu so bli poslani recmo zadnji trije PM-i, in zanima me, če je možno kje nastavit, da mi link odpre v ovem oknu ali zavihku? Popravljeno Avgust 24, 2009. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Pozdravljam uvedbo nove oblike- je precej bolj pregledna, le malo drugačnega sistema se bo treba navaditi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 A "gumba" do objav od zadnjih 24ur (današnje objave)pa ni več?Je bilo kar priročno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 A "gumba" do objav od zadnjih 24ur (današnje objave)pa ni več?Je bilo kar priročno! "Nova vsebina", zgoraj desno. Furioso in Asriel 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 "Nova vsebina", zgoraj desno. To je nova vsebina.Se pravi ko označiš prebrane in ven meče nove.Prej pa je bilo spodaj še možnost,da si tudi za tem pogledal objave zadnjih 24ur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Ni mi všeč novi izgled foruma in mi tudi ne bo, dokler se ga ne bom navadil... potem mi bo ratal samoumeven in običajen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 (popravljeno) Hola, meni se zdi pa kar fajn, neki ma boljš (npr novi profil, ful fajn in enostavna nstavitev angleščine), neki slabš (vse skup mal prebledo in enako - IMHO bi blo veliko bolj pregledno če bi ble npr naslovi/teme in imena userjev Bold, pa ful preveč potratno s prostorom, kr neki presledki?? najedajo mi tudi tele default Courier črke, ko pišem post, jao!!!) ampak navadili se bomo pa vsega, tko kot davkov... napredek seveda mora bit - mi gremo vedno naprej, ne glede na to kam smo obrnjeni a mogoče kdo ve kako se nekomu napiše comment oz a to še ni vklopljeno?? pa kako se zamenja default črke?? Popravljeno Avgust 24, 2009. Popravil suzuki gandi in Jure 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Hola, se moram popravit, zdele opazil: če grem v posamezni forum potem ni vse enako (napisano z istim fontom) ampak so imena tem večja, bravo - če pa klinem View New Content pol je pa vse enako in zato precej manj pregledno... se da morda kaj naredit?? mislim, ne vas bit sram uporabit različne velikosti fontov in Bold opcijo gandi, Target in Jure 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 (popravljeno) Vidim, da smo dobili funkcijo za PM Zanima me samo, kaj se je zgodilo s poslanimi sporočili, ker ni te mape.. Bo prišlo to nazaj?, Sem imel par uporabnih sporočil tam.. Problem rešen, sem slabo pogledal najprej, očitno je zdej vse v eni mapi Je že ok Popravljeno Avgust 24, 2009. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Opazil sem, da (zaenkrat?) gumb za brisanje zasebnega sporočila (veliki rdeči X) ne deluje - preizkusil v Google Chrome, IE8 in FF 3.5. Asriel 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Moj knof za brisanje pa še vedno dela :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Mater, spet se bam mugu učit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Moti me prikaz slik. Prej si kliknal na sliko in je prevelike slikesamo zmanjšalo in si jih po potrebi povečal. Sedaj pa prikaže slikotakšna kot je (nabije jo čez cel ekran) in je zelo nepregledno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 meni je cool Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wilson Objavljeno Avgust 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 A, samo men ne dela zadnja stran v temi Črna gora? :unsure: Men tole še zmeri ne dela. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=21241&st=525 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se