LooLekSLO Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 meni je cool To sliko prikaže vredu, vendar kakšne večje pa ne. Poglej mogoče v teme z fotografijami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Jaz imam prikaz slik v vseh temah tak kot je treba. :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 uu, vidim da konstruktivni predlogi padajo na plodna tla. jaz pa še vedno mislim, da bi moralo linke samodejno odpirat v novem zavihku ali oknu. . . Jure 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 (popravljeno) SE mi samo zdi, ali manjkajo smeškoti za in :naughty: ? SE mi samo zdi, ali manjkajo smeškoti za in :naughty: ? Ker pri tej objavi jih ne vidim ... v svoji zgornji pa ... ? Ups, že ugotovil - verjetno je forum tolk inteligenten, da če pred in za kodo od smeškota ni presledka, je ne pretvori v smeškota :-) _ :thumbs: Popravljeno Avgust 24, 2009. Popravil mashina Asriel 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 (popravljeno) No, potem pa ni potrebe po mojem pojasnilu.. Popravljeno Avgust 24, 2009. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 meni je pa kul in pošiljam pohvalo za trud in lep izgled Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 jaz se še ga pa morem malo navadit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davidg Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Meni je tud všeč. Spremembe so vselej dobrodošle . Pridni ste, pje . D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 mene pa zanima, a mi lahko moderator pove, kdaj in komu so bli poslani recmo zadnji trije PM-i, Moderator ti tega ne more povedat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1965 Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 jaz se še ga pa morem malo navadit x 2. Pa še smeškoti me zezajo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Ena opazka... Tam kjer piše kraj, motocikel in te zadeve, je zraven še dedede pri vsakem članu???:unsure::unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 dedede? Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 dedede? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 krneki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Uberkul Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Uberkul übergeil do blokade :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 ... saj bo, saj bo ... ... počasi se daleč pride ... če ne zamudiš ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Opažam, da se nekatere slike "nalepljene" v posameznih prispevkih, odpirajo v novem oknu, nekatere pa v istem oknu kot objava in če potem klikneš gumb nazaj, padeš čisto ven iz objave na menu, kot je primer, pri tejle objavi http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=7136&view=findpost&p=1663284 Se mi zdi kar moteče tole. Še večji hudič je pa, če nisi pozoren in vse skupaj kar zapreš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 (popravljeno) Hola, ko maš odprto sliko klikni na Close križec ki je na desni strani pod sliko, pa boš prišel lepo nazaj v objavo mimogrede: tole je zlo kul pogruntavščina, ker če je v objavi več slikc odpreš prvo, potem pa se kar s puščico na desni strani slikce (in pol tudi na levi) premikaš med vsemi slikcami, super Popravljeno Avgust 25, 2009. Popravil suzuki Nagaya in gandi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Opažam, da se nekatere slike "nalepljene" v posameznih prispevkih, odpirajo v novem oknu, nekatere pa v istem oknu kot objava in če potem klikneš gumb nazaj, padeš čisto ven iz objave na menu, kot je primer, pri tejle objavi http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=7136&view=findpost&p=1663284 Se mi zdi kar moteče tole. Še večji hudič je pa, če nisi pozoren in vse skupaj kar zapreš Sliko zapreš s preprostim klikom na tipko ESC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Hola, ko maš odprto sliko klikni na Close križec ki je na desni strani pod sliko, pa boš prišel lepo nazaj v objavo mimogrede: tole je zlo kul pogruntavščina, ker če je v objavi več slikc odpreš prvo, potem pa se kar s puščico na desni strani slikce (in pol tudi na levi) premikaš med vsemi slikcami, super Zlo kul ja, samo deluje samo tam, kjer se slika odpre v posebnem oknu. Tisto je OK Sliko zapreš s preprostim klikom na tipko ESC Sem probal kliknit na Esc pa neče miška na tipkovnco skočt Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 kje pogledaš svoje prejšje objave ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Hola, zraven svojega nicka maš eno čist mejhno ikonco, klikneš in se odpre majhno okence s podatki, spodaj maš spet dve ikonici, Find Topics in Find Posts (meni je pa tale revizija vedno bolj všeč, pišuka samo naučim se še tele default Courier črke za zmeri spremenit v Arial, pa sem car :naughty: ) gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
piano Objavljeno Avgust 25, 2009 Deli Objavljeno Avgust 25, 2009 Namesto zaklepaja mi ob objavi odgovora pomežikne smajli. () Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Avgust 26, 2009 Deli Objavljeno Avgust 26, 2009 jest nimam pripomb na forum-dobr je bolši k pa prej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se