Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A gremo poj mi 125ccm do morja al ne?? Sicer je bratranc zajebal Killroya in ga more v Kranj ob 13h iskat, tolko a je kdo za okol 14h?, al je to že prepozno? Batzajla?Jerry junior?anyone?

Objavljeno
jest bi šu.

Okrog 10 iz Kranja. :OK:

se dobimo ob 10 v rondoju (kranj) :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

ob 10.00 v Rondoju

ps: Mau me počakte če bom slučajn mau zamudu. :OK:

Objavljeno

Okrog 14 h bi se lahk tut dobil(šihtarji)sicer bi mgoč kake pol ure zamudu (ne po svoji krivdi) blo bi pa :D :wacko: :D pa bi se pol mal slišal z ekipo, ki bo štartala ob 10h Cvetoo a bi to že znesl?

BTW Moj tel. je v profilu.

Objavljeno

Pa še to - mau povejte kdo pride da se ve kerga se čaka.

Objavljeno

fak, pridm sam da me boste počakal , k sm se šele zdele ostal :afro1: :afro1:

Objavljeno

Ja jest sm za ob 14 -dejmo se zment. ampak grem samo pod pogojem, da nas gre več!!!!!!

jest še nimam reg. pa ne okol govort

bom še ene par folka poklical če gredo zraven

Objavljeno

Midva s Killroyam bi lohka šla ob 14, samo sva dva na eni 125ccm, tako, da če boste res počasi vozil, bi morebiti šlo. Kam pa bi to sploh šli, "na morje" je kr dost obšir pojem.

Objavljeno

Fantje js res ne upam dons :cry: . Sej to da sm brez bencina, bi že nekak porihtov z mtko, sam sm pa že skor 1000km čez rok rednga servisa in nočm kje ostat alpa kej... :? Bote pč brez mene šli an...

Ga bom pa probou čimprej uštimat, da se bo loh šlo na take fure :yea2:

Objavljeno
Midva s Killroyam bi lohka šla ob 14, samo sva dva na eni 125ccm, tako, da če boste res počasi vozil, bi morebiti šlo. Kam pa bi to sploh šli, "na morje" je kr dost obšir pojem.

Nehaj se obremenjevat že enkrat s tistim 125 ccm :fight2: Ke sem bil tulk star kot ti sem apn4 preganou in bil PONOSEN (bili so drugi časi...):D Glede na to, da vaju je res malo veliko na tistem motorčku, te lahk jest peljem imam frej, če bo to kaj prispevalo k zadovoljstvu. U glavnem bodita ob 14 h na trebiji( Kranj-Šk. Loka- Žiri..)se s Cvetotam dobimo in :yea2: :yea2:

:lol1: :lol1: :lol1: Slovensko morje je širok pojem :lol1: :lol1: :lol1: Ta je pa dobra.. ok šalo stran Imam Tel od Jerry, smo zmenjeni, da se slišimo Bo Vredu?

Lp

Drp11

Objavljeno
Nehaj se obremenjevat že enkrat s tistim 125 ccm :fight2: Ke sem bil tulk star kot ti sem apn4 preganou in bil PONOSEN (bili so drugi časi...):D  Glede na to, da vaju je res malo veliko na tistem motorčku, te lahk jest peljem imam frej, če bo to kaj prispevalo k zadovoljstvu. U glavnem bodita ob 14 h na trebiji( Kranj-Šk. Loka- Žiri..)se s Cvetotam dobimo in  :yea2:  :yea2:

:lol1:  :lol1:  :lol1:  Slovensko morje je širok pojem :lol1:  :lol1:  :lol1:  Ta je pa dobra.. ok šalo stran Imam Tel od Jerry, smo zmenjeni, da se slišimo Bo Vredu?

Lp

Drp11

:notworthy: :notworthy: :notworthy: hvala,hvala,bom lahko vsaj NOS uporabu brez večjih posledic na mašini.... :notworthy: :notworthy: :notworthy:

PS: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Lp

Objavljeno

Ja z gebretm sva se nekej menila zej (mejeklicouPress)in me nekakko prepričal da bi šu zravn :lol1: K se je toooooooooook cajta matrou da bi me an... :rolleyes: Uglavnm...se vmes tut s Killroyem menm...da če bi slučaaaaaaaajno kje ostal, da bi me on nazaj pelou :P. Čeprov dvomm da bom kje ostal. Tko da če bo vse po sreč grem js tut...bom pč na mau več kilometrov servis delou :P.

@drp11: A bi poj ti res loh pelou gebreta....ker to bi blo res hudoo, da ne bi ti tm biu sam na 850ki, pa še midva s Killroyem bova loh hitrej vozila an...

Objavljeno
Fantje js res ne upam dons :cry: . Sej to da sm brez bencina, bi že nekak porihtov z mtko, sam sm pa že skor 1000km čez rok rednga servisa in nočm kje ostat alpa kej... :? Bote pč brez mene šli an...

Ga bom pa probou čimprej uštimat, da se bo loh šlo na take fure :yea2:

Ja sam veš kako..Ko sem jaz pri kombiju menjal olje pri4000km čez servis je bil že res mal voden... zj ma pa dec 240.000 km, pa je šel čez merilec dimnosti z ODLIKO (0.45 od dovoljenih 2.5) Toliko o prepotrebnih servisih pri6000km.. imam rad motor, serviserje pa malo manj :D sicer pa o tem kar dosti piše po ms forumu...

Objavljeno

@drp11: A bi poj ti res loh pelou gebreta....ker to bi blo res hudoo, da ne bi ti tm biu sam na 850ki, pa še midva s Killroyem bova loh hitrej vozila an...

Ka sem reku sem reku :D :wacko:

Objavljeno
Ka sem reku sem reku :D  :wacko:

brez panike,se zna nagibat na ovinkih-je diplomiral z odliko! :D B)

Objavljeno

qll....

Mam samo eno prošnjo...upam da ne preveliko...: A bi se dal na mal krajšo relacijo it kot pa obala, ker jest morm bit ob 7h na Visokem pri Kranju (parent's orders) ker je od atija ati ful bovn, pa bi me rad z motorjm enkrat vidu, k so ga lih iz bolnce prpelal...razn če kdo misl, da nm bo ratal pridt do 7h nazaj...

Upam da ne zahtevam preveč...pa če se bo jutr tak vreme naredu, gremo pa loh zarad mene dvakrat do obale, sam res ne bi rad, da bi me ata ne vidu, ker mislm da že počas umira :cry:

Objavljeno
brez panike,se zna nagibat na ovinkih-je diplomiral z odliko! :D B)

Pamperske nej ima s sabo :D :lol1: :devil:

Objavljeno
Pamperske nej ima s sabo :D  :lol1:  :devil:

Linostar,kaj un quratz od pampersa!!! :D .) :lol1:

Objavljeno
qll....

Mam samo eno prošnjo...upam da ne preveliko...: A bi se dal na mal krajšo relacijo it kot pa obala, ker jest morm bit ob 7h na Visokem pri Kranju (parent's orders) ker je od atija ati ful bovn, pa bi me rad z motorjm enkrat vidu, k so ga lih iz bolnce prpelal...razn če kdo misl, da nm bo ratal pridt do 7h nazaj...

Upam da ne zahtevam preveč...pa če se bo jutr tak vreme naredu, gremo pa loh zarad mene dvakrat do obale, sam res ne bi rad, da bi me ata ne vidu, ker mislm da že počas umira :cry:

Itaq stvar dogovora... Mislim, da obala (vsaj meni ni tako željeni cilj...) Glavno, da se pelje an..

Objavljeno

OK,kulk ns pol gre-čist tko informativno?

Objavljeno

@drp11: Najlepša ti dala .. khm hvala :yea2: ...A maš kšn predlog kam bi se šlo poj... a se bomo u trebiji zmenil? Uglavnm tko nekak da bom jst do 7h na visokem

Objavljeno

dobro jutro gorenjska!

ej jst sm šele ustal jebemti pa tko fajn vreme zunej da mi je kr mal žal da smo ga včer tko žgal :ph34r:

ej če se ob 2h dobimo je pomoje mal predelč da gremo na morje,lahko gremo tle kšno zanimivo turo čez hribe (železniki,cerkno.........) kje nej bi se dobil?no name lahko skor zih računate da grem,ampak obala je mal delč :hmm:

Objavljeno

kje je TREBIJA?kva če bi bil meeting point nek v kranju,al pa tko da vsi poznamo

Objavljeno

@batzajla: Mi gremo okol pol 2h iz bleda an...tko lah prideš tut do bleda, lah se pa kje u kranu dobimo an, pa da gremo skup do trebije...s Killroyem sva že bla tam, tko da veva kje je.

Objavljeno
@batzajla: Mi gremo okol pol 2h iz bleda an...tko lah prideš tut do bleda, lah se pa kje u kranu dobimo an, pa da gremo skup do trebije...s Killroyem sva že bla tam, tko da veva kje je.

Aja? :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!