Zeus Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Ja pizda kva si pa delov z motorjam :kva2: , nauš reku, da je bla ketna tolk dnara :ph34r: Ej ti bom vse sprot razložu, ni bla sam ketna...obstaja šansa da so mi mogoč kej porihtal z unim kromom, ki mi ga je odtrgal...bom vidu dons popoldne, ko ga grem iskat :yea2: @batzajla: nimam skenerja, da bi blo original, bom pa prepisal ja. Dobr fotr ja...morm rečt da je novico o vsoti prenesu velik bol kt sm prčakvou...sploh mi ni blo treba laufat :P @Killroy: nebo ga v oglasniku, verjem mi, se bomo kr en cajta še skup fural :naughty:
peco Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Koko nam kej konc tedna kaže. A bomo km letel če bo slučajn u nedelo lep vreme. :OK:
gebre Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 @Killroy: nebo ga v oglasniku, verjem mi, se bomo kr en cajta še skup fural :naughty: Motorja že ne bo v oglasniku, ampak bo fotr kr Zeusa not objavil pod šifro "gradbeni material" :devil: :devil: :devil:
Killroy Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Motorja že ne bo v oglasniku, ampak bo fotr kr Zeusa not objavil pod šifro "gradbeni material" :devil: :devil: :devil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :P
Zeus Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 (popravljeno) OK... končno prpelov motor domu...tukej (desni klik in "Save Target As") je pa dobesedno prepisan račun od Šterna, ki bi ga batzajla tko rad vidu @gebre: Very funny... sam zaenkrat sm še doma. @Killroy: Ne se preveč smejat, ker če bom šu v oglasnika pod gradbeni material, boš mogu ti skos gebreta naokol vozt, dokler ne dobi motorja :ph34r: (ČeGaBoSpljohDobuPress) Popravljeno April 15, 2004. Popravil Zeus
Zeus Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Koko nam kej konc tedna kaže. A bomo km letel če bo slučajn u nedelo lep vreme. :OK: če moja kmečka logika prov deluje bo v nedelo na zahodu lepo, drge pa ne prov fejst...torej se gre nekam an...da jest gume ulaufam... Ker glede na to, da bo jutri najprej začelo deževati pri nas (na zahodu) in najpozneje na vzhodu, in glede na to da bo u sobot dež, za nedelo pa nekakšnje izboljšanje, prčakujem, da bo u nedelo najprej pr ns nehou, ker bo taru začeu. Tko da fura ne odpade če bo fajn vreme. Drgač je pa najbol počakat do nedele, pa se zutrej dobimo na forumu, pa se zmenmo.
Zeus Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 @metalbike: sori glede tistega "metlabike" ni blo nalašč...maš pač tak nick, da sem po nesreč zamenou A pa L in je ful čudn izpadl...sorry..sm šele zj vidu :ph34r:
metalbike Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 @metalbike: sori glede tistega "metlabike" ni blo nalašč...maš pač tak nick, da sem po nesreč zamenou A pa L in je ful čudn izpadl...sorry..sm šele zj vidu :ph34r: ne, ne sej kul smešn izpade :D :D Za nedelo vela če bo lep vreme.
Zeus Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 ne, ne sej kul smešn izpade :D :D Za nedelo vela če bo lep vreme. Poj pa dobr...glavn da ne zamerš :OK: :OK: nedela vela...jasno (tud vreme :yea2: )
Zeus Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Loh bi šli usi skp u avstrijo...tja kukr vabilo od routemasterja piše na "moto dogodki" (St. Peter am Ottersbach - Rosenberg - Vinotoc Berglermühle ) kerol že je to...nej bi blo nekje blizu Graza...drgač pa --> KLIK pa mi povejte kaj si mislite o tem...js bi šu... :D
gebre Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 boš mogu ti skos gebreta naokol vozt, dokler ne dobi motorja :ph34r: (ČeGaBoSpljohDobuPress) Ti a veš kva, če ne bi ti mel tolko dobrga fotra kt ga maš, tud ti ne bi imel bajka, jest pa te šanse tud pod razno nimam, ker je cela žlahta proti motorjem napaljena :angry: . K sva zadnč s Killyjem prišla s primorske so se vsi za glavo držal :ph34r:
Zeus Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Sožalje an...sam sej se ni treba razburjat...jes to v šali pišem...sj veš da me moj fotr ne bi dal u oglasnika ( :hmm: :lol1: ) pa da te bom lahko vozu...sicer te pa oba vozva in vsake tok časa loh tut ti peleš an...koko sva midva s Killyem dobra do tebe an O:-) :P
Killroy Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 (popravljeno) Sožalje an...sam sej se ni treba razburjat...jes to v šali pišem...sj veš da me moj fotr ne bi dal u oglasnika ( :hmm: :lol1: ) pa da te bom lahko vozu...sicer te pa oba vozva in vsake tok časa loh tut ti peleš an...koko sva midva s Killyem dobra do tebe an O:-) :P Amen to that,brother! :D .) BTW:Glede na račun,k si ga prej veselo kazov:a zej maš uspred Metzelerko,uzadej pa Pirelli al kaj :? Popravljeno April 15, 2004. Popravil Killroy
gebre Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 BTW:Glede na račun,k si ga prej veselo kazov:a zej maš uspred Metzelerko,uzadej pa Pirelli al kaj :? Sej se nima kej velik za sekirat, mislim, da je metzeler hčerinska firma pirellia
Killroy Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Sej se nima kej velik za sekirat, mislim, da je metzeler hčerinska firma pirellia Ja,res upam,da se ne bo mev kej za sekirat,če bo katerakoli guma odpovedala(v ovinkih pa tko naprej)Sicer res ne bo mogu kej velik zalagat,sam vseen...
gebre Objavljeno April 15, 2004 Opozori Objavljeno April 15, 2004 Evo matka je po ene 2urnem prepričevanju pristala, da me pusti jutri pa do nedelje na diverzijado v NG :yea2: , v glavnem mejte se lepo, Killy pa Zeus naredta kakšno dobro furco, ko me ne bo :kva2: , se slišmo v nedeljo.
Zeus Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Ja,res upam,da se ne bo mev kej za sekirat,če bo katerakoli guma odpovedala(v ovinkih pa tko naprej)Sicer res ne bo mogu kej velik zalagat,sam vseen... Mislm da sta obe firmi, Metzeler in Pirelli, veliko boljši od tiste XY k sm jo prej mu pa se sploh ne spomnm več imena. Tko da k se bosta gume ulaufale, zalaganje ne bi smel bit noben problem :D
peco Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Mislm da sta obe firmi, Metzeler in Pirelli, veliko boljši od tiste XY k sm jo prej mu pa se sploh ne spomnm več imena. Tko da k se bosta gume ulaufale, zalaganje ne bi smel bit noben problem :D Zalaganje z (po tvoje rečen) "drek pumpo" - :hmm: :hmm: :? :? Ne vem kok bo to kej prou uspeval. Če maš to v načrtu, si zgrešu pri nakupu motorja. :blink: :blink:
Killroy Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Zalaganje z (po tvoje rečen) "drek pumpo" - :hmm: :hmm: :? :? Ne vem kok bo to kej prou uspeval. Če maš to v načrtu, si zgrešu pri nakupu motorja. :blink: :blink: He he,vse se da,če se hoče-volja najde pot! :) Na moji Diani sm mogu ze levi drsnik zamenat,k mi je dol odpadu-prejsn lastnk ga ni lih šparov(pa jest tud ne :yea2: ),desnga bom pa tud hmal mogu.Sicer o kšnem norem zalaganju valda ni govora,sam neki je pa le...
kađiva Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 Gorenci!!! pa kva se tolk kregate,par dni nisem bil na netu , pol pa mal pogledam je pa cela zmešnjava tle gor :wacko: sej @kalimero gotov ni resen mislu-ali pač? sam glih z "monam" nas pa tud ni treba zmerjat ane? No jest upam in si močno želim,da bo čimprej lep vreme,da se bomo spet kam peljal,pa še kalimerota s sabo vzamemo,da bo vidu ,da nismo take mone :D mislim,da se vsi strinjate z mano .)
Zeus Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 (popravljeno) Nažalost je prva sprememba vremena napovedana za torek...pa če bo tko naprej šlo, še to nau :angry: :angry: . Sam upam da bo tko kukr takrt k smo poj šli na tadougo turo, pa da so se vremenarji (spet) zmotil :P...sam zaenkrat ne kaže prov nč tko :( Popravljeno April 16, 2004. Popravil Zeus
Zeus Objavljeno April 16, 2004 Opozori Objavljeno April 16, 2004 (popravljeno) Zalaganje z (po tvoje rečen) "drek pumpo" - :hmm: :hmm: :? :? Ne vem kok bo to kej prou uspeval. Če maš to v načrtu, si zgrešu pri nakupu motorja. :blink: :blink: Kukr je že Killy reku, se da z drek pumpo zalagat...sam ne na kolen valda. Glede nakupa motorja se mi je pa zdel čoper najboljši za privajanje in učenje na "večje" motorje, pa še manj se kvarjo kot dvotaktarji...sej je cbr 125 tut 4T sam mi ni všeč (sam kot primer...bi lahko še jih naštevov...sam je pa najbolši primer za 4T 125ccm "cestnohitrostne" motorje - glede zalaganja)...pa najbolš zvok izmed 125 kubikarjev prihaja ravno iz drek pump, sploh pa brez dušilcov :yea2: :yea2: Popravljeno April 16, 2004. Popravil Zeus
Killroy Objavljeno April 17, 2004 Opozori Objavljeno April 17, 2004 pa najbolš zvok izmed 125 kubikarjev prihaja ravno iz drek pump, sploh pa brez dušilcov :yea2: :yea2: Ja,če hočeš ponazorit zvok novega Zetorja... :D .) Lp
batzajla Objavljeno April 17, 2004 Opozori Objavljeno April 17, 2004 no o zvoku se ne pustim prepričat... :hmm:
Jerry_exc Objavljeno April 17, 2004 Opozori Objavljeno April 17, 2004 no o zvoku se ne pustim prepričat... :hmm: jest tud ne :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se