Skoči na vsebino

AVTO za 1000E

durhmarsh

Priporočene objave

cestnina je enaka kot je na mojmu pokojnemu Legacyju. Zavarovanje +/-30€. poraba :hmm: Tsubi je ob primernem vremenu in počutju voznika požru tud 14 litrov. ampak, u treh letih ni prašal niti centa za popravila. zato se mi je zdel zelo varčn avto.

Mal se bojim de je tak autobusek rakav. De se lomi ena pizdiraija za drugo. . . Sej ni treba, da vrže ojnico skoz blok. Bojim se periferije. aletnator, računalniki, motorčki za brisalce in okna. . taki idiotizmi, za katere sploh ne vemo da so tam. . . dokler ne riknejo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

http://tinyurl.com/7jjw7y3 tud teh avtov se radi izogibajo, večina zaradi hidravlike, ker jo večina ne pozna in misli da je bav-bav. je pa zelo udoben avto z veliko opreme za malo denarja in z pocinkano pločevino. Avto ima 6 bunk ,polnjenje z plinom stane od 10 do 15 €, torej od 60 do 90€ za kar že teško dobiš kašen dober amortizer,ki je z primerjavo hidravlike (udobja ) kot gumi voz.

xantij sem imel vsaj 15 kom. pogosta njihova napaka je notranji ventilator kabine in pečka za gretje, strošek okoli 50€

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!