Skoči na vsebino

Schuberth čelade

klimbra

Priporočene objave

katastrofalen odgovor na reklamacijo iz TC Motoshopa v ljubljani :

danes še pokličem direktorja v kolikor ne zamenja vizirjev garancijsko bom predal tržnemu inšpektoratu kjer sem se že pozanimal glede postopka

prosim če ima še kdo težave z C3 schuberth nej mi javi

čelada je bila popolnoma nova kupljena pred 1 mesecem in pri prvi uporabi v dežju je spuščalo kapljice med obema vezirjema,stika se vetrna zaščita pod brado kot ste že tudi vi opazili,zadaj se je odlepila zaščitna guma na robu čelade,vizir ne stoji niti 1 cm odprt...

prilagam njihov dopis

lp .m

spoštovani ,

kot vam je bilo že po telefonu obrazloženo vaših čelad,ki so bile kupljene pa računu xxx ne moremo popraviti v garanciji ,saj so na čeladah vidne poškodbe (odrgnine na strani vizirjev kažejo na nepravilno shranjevanje čelad v premajhnem prostoru,odrgnine na čeladah-spredaj ter zadaj,ter zvit vizir zaradi nepravilnega zapiranja le-tega).

čelade se lahko popravi proti plačilu.Prosimo vas da se v najkrajšem možnem času oglasite da prevzamete čelade.

ljubljana 5.8.2009

TC Motoshop

Leskovškova 12

1000 ljubljana

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa še to ..

a je kdo dobil pri nakupu schuberth c3 slovenska navodila za uporabo ??

lp.m

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa še to ..

a je kdo dobil pri nakupu schuberth c3 slovenska navodila za uporabo ??

lp.m

Če imajo v TC-ju takšen odnos do strank ki kupijo čelado za skoraj 500€ je pa zelo žalostno :BUA::BUA::BUA: , sam sem mislil kupiti novo C3, sam bom najbrž kar dvižno nolanko kupil saj ima KOMPI servis in odnos do strank urejen tako kot je treba :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:BUA:

Če imajo v TC-ju takšen odnos do strank ki kupijo čelado za skoraj 500€ je pa zelo žalostno :BUA::BUA::BUA: , sam sem mislil kupiti novo C3, sam bom najbrž kar dvižno nolanko kupil saj ima KOMPI servis in odnos do strank urejen tako kot je treba :worship:

Se popolnoma strinjam!!!! :BUA:

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem!? A je prišel čas da zaprejo štacuno al kaj? Ti jim kar daj tinte pit. Meni so povedali da je treba vizir čistit s suho mehko krpo. Mislem ej. še vode ne prenese! Šubert :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj so me poklicali iz tc-motoshop Ljubljana in dejali da še kar vstrajajo pri svojem češ da sem čelado stiskal ,metal po tleh...nato pa še da so napokane tudi tesnilne gumice okoli vizirja.

ko sem vprašal vodja izmene kako je le to mogoče pri 3 tednih stari čeladi mi je zatrjeval vse mogoče načine, da so mi spokale na soncu oz sem narobe čistil ,jih natrgal itd...

skratka katastrofa,to naj bo opozorilo vsem ki boste še tam kupovali,kot razberem iz vaših odgovorov vidim ,da očitno komunikacijska klima in odnos v omenjeni trgovini močno šepa.

poklical sem tržni inšpektorat kateri so mi dejali naj jim omenim 33.člen o varstvu potrošnikov , v kolikor pa se ne bomo zmenili jim lahko podam prijavo.

ja ni kaj od 22.7 2009 sem že brez čelad

lp,m

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lani kupil S1 Pro v TC in na srečo nimam težav in sem s čelado zelo zadovoljen. Slovenskih navodil nisem dobil!

Same here. :yes: :yes: :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo nisem edini ki kritizira novo šubertko c3

http://www.ukgser.com/forums/showthread.php?p=1934623

http://www.advrider.com/forums/showthread....0803&page=5

čelad še nisem dobil nazaj iz TC motoshopa,danes imajo baje sestanek

ne vem kaj se bojo še spomnili...

sporočim kako se bo rešilo

lp.m

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šubert je najdražji šrot na tržišču. Danes je bilo sonce precej nizko spustim sončni vizir in...... sama megla, jusles!! :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Šubert je najdražji šrot na tržišču. Danes je bilo sonce precej nizko spustim sončni vizir in...... sama megla, jusles!! :BUA:

Hehehehe!! Podobno je blo pri meni, nakr sem ugotovil ,da je sončni vizir popolnoma zamščen ter umazan. Spucam zadevo in lej ga zlomka.... čisto ko suza.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mojster, ni cisto tako. S1 zelo lepo opravlja vse njene do sedaj sprobane funkcije. samo zaletel se se nisem s to piksno na glavi.

ko & ce ti tudi to se sporocim (ce bom se v stanju).

mogoce celade res ne znas uporabljati.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehehe!! Podobno je blo pri meni, nakr sem ugotovil ,da je sončni vizir popolnoma zamščen ter umazan. Spucam zadevo in lej ga zlomka.... čisto ko suza.

Tud pr men je bil sončn vizir usran še iz štacune ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tud pr men je bil sončn vizir usran še iz štacune ;)

JA JA, PA MI VI SVETUJTE KAKO GA NAJ NARDIM PROSOJNEGA.

Čistil sem ga na suho (nežno z mikro krpico) Beda!

Nato z vodo, nič bolje.

Prvega pa sem uničil s steleksom, praktično se je stopil.

Sicer je zares problematičen ravno ko ga najbolj potrebujem. Ko vozim proti sončnemu zahodu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V nedeljo 9.8.2009 se mi je pri C2 pokvaril mehanizem za odpiranje. K sreči je bil pri roki znanec, ki mi je z izvijačem odprl zaskočni mehanizem, ker v nasprotnem primeru ne bi dobil čelade z glave dol. V ponedeljek 10.8.2009 sem čelado nesel k prodajalcu TC Motoshop v popravilo, z obrazložitvijo kaj se je sploh zgodilo (se ne odpira).

Po komisijskem pregledu dveh strokovnjakov v trgovini, sem prejel komisijski zapisnik ki se glasi (citat):

Ugotovljena napaka. Čelada se na desni strani ne zapira. Če jo zapremo se ne da več odpreti. Potrebno je preveriti zakaj se to dogaja. Čelada je prevzeta v popravilo.

zdaj pa vprašanje ki se mi mota že dva dni po glavi, ali sta tista dva strokovnjaka po mojem opisu kaj se je zgodilo, sploh ugotovila pravi vzrok napake? če pa so v zapisnik napisali da se čelada ne zapira.

sedaj čakam na ugotovitve s servisa, kar naj bi bilo ugotovljeno že isti dan prevzema, pa še danes (sreda) ni.

ip

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V nedeljo 9.8.2009 se mi je pri C2 pokvaril mehanizem za odpiranje. K sreči je bil pri roki znanec, ki mi je z izvijačem odprl zaskočni mehanizem, ker v nasprotnem primeru ne bi dobil čelade z glave dol. V ponedeljek 10.8.2009 sem čelado nesel k prodajalcu TC Motoshop v popravilo, z obrazložitvijo kaj se je sploh zgodilo (se ne odpira).

Po komisijskem pregledu dveh strokovnjakov v trgovini, sem prejel komisijski zapisnik ki se glasi (citat):

Ugotovljena napaka. Čelada se na desni strani ne zapira. Če jo zapremo se ne da več odpreti. Potrebno je preveriti zakaj se to dogaja. Čelada je prevzeta v popravilo.

zdaj pa vprašanje ki se mi mota že dva dni po glavi, ali sta tista dva strokovnjaka po mojem opisu kaj se je zgodilo, sploh ugotovila pravi vzrok napake? če pa so v zapisnik napisali da se čelada ne zapira.

sedaj čakam na ugotovitve s servisa, kar naj bi bilo ugotovljeno že isti dan prevzema, pa še danes (sreda) ni.

ip

popolnoma ista zgodba pri meni.....le da se mi je to zgodilo pri čeladi (C2) s katero sem prevozil 70.000 km. Razdrl mehanizem, spucal (polno praha in svinjarije), namazal s vazelinom in dela.....brez problemov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ip

Pa si dubu nadomestno čelado, ker se mi zdi da to ni tvoja krivda ? Me zanima koliko časa bodo "velecenjeni strokovnjaki " to popravljali ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem bil danes v TC, pa mi je prodajalec po telefonski poizvedbi dejal da me bodo danes zvečer obvestili, kako je z zadevo. In ker je ura že 18:20 in se bliža zapiralni čas mislim da danes ne bo nič.

Nadomestne čelade mi niso dali. ker jih pač nimajo (ne vem, če je to res).

Hotel sem kupiti novo na TEST (8 dnevni preizkus), pa so mi dejali da mi denarja potem ne bodo vrnili. In potem ne bom nikoli več pri njih kupil nobenega kosa opreme, ker so eni pocarji.

Kjerkoli sem kaj kupoval da sem hotel sprobat, sem pustil 100% avans, zadevo preizkusil in jo vrnil pa ni bilo nikjer problema, pri njih pa ne.

Mislim da je to moja zadnja Schubertka (1x C1, 2x C2). C3 mi pa sploh ne potegne, pa ne vem zakaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

JA JA, PA MI VI SVETUJTE KAKO GA NAJ NARDIM PROSOJNEGA.

Čistil sem ga na suho (nežno z mikro krpico) Beda!

Nato z vodo, nič bolje.

Prvega pa sem uničil s steleksom, praktično se je stopil.

Sicer je zares problematičen ravno ko ga najbolj potrebujem. Ko vozim proti sončnemu zahodu.

Ti sončni vizirji so resnično za en drek a se jih z malo potrpežjivosti da lepo zrihtati. Jaz sem svojega lepo spoliral s polirno pasto za pleksi steklo/plastiko.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

trance_19_hmm.gif Ne vem al mam srečo al ne ampak oba vizirja S1 Pro čistim samo z moktim papirnatim robčkom in vidljivost je odlična
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti sončni vizirji so resnično za en drek a se jih z malo potrpežjivosti da lepo zrihtati. Jaz sem svojega lepo spoliral s polirno pasto za pleksi steklo/plastiko.

Drejči ti si car!!! :OK::yea1::worship: (včasih) :whistle: Se zahvaljujem!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo še eno opozorilo! Ne pričakuj čudeža, videlo se bo bistveno bolje ne bo pa kristalno čisto.

Ti vizirji so iz neke take čudne mehke plastike in se jih zelo težko čisti in tudi polira.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo še eno opozorilo! Ne pričakuj čudeža, videlo se bo bistveno bolje ne bo pa kristalno čisto.

Ti vizirji so iz neke take čudne mehke plastike in se jih zelo težko čisti in tudi polira.

Ja menda bo vatka dovolj mehka????????????? :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

papir, papirnati robec, brisaca, kuhinjska krpa, ruta; mokra, suha........ z vsem sem ze cistil soncni vizir in je se vedno brez praske. sedaj, ali eni nimate obcutka v roki ali pa obstajata dve verziji teh vizirjev. moja je tri leta stara S1.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

papir, papirnati robec, brisaca, kuhinjska krpa, ruta; mokra, suha........ z vsem sem ze cistil soncni vizir in je se vedno brez praske. sedaj, ali eni nimate obcutka v roki ali pa obstajata dve verziji teh vizirjev. moja je tri leta stara S1.

Moja Concept 5 let C2 pa 3 in je povsod vse OK, tako sončni kot glavni vizir.

Jebiga. Kilavom qrcu i kriva dlaka smeta smo včasih rekli :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!