Gallus Objavljeno Januar 14, 2010 Deli Objavljeno Januar 14, 2010 schuberth S1 pro bo letos na moji glavi. louis ima (vsaj vceraj je se imel) razprodajo ostankov na zalogi (-40%). pri taki ceni je ze skoraj neodgovorno ne kupiti te celade. (upam samo, da se nisem nasral, ker je pred nakupom nisem probal na motorju ). ... nisi ... nisi ... :winkiss: DESIM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 18, 2010 Deli Objavljeno Januar 18, 2010 A nisi ti že enkrat imel S1? Bi me zanimalo, ali sta enaki po notranji konstrukciji! imel S1 (predhodnico S1 pro). notranjost je malenkostno drugacna; se nisem vseh razlik zvohal, ko & ce porocam. glavna v oci vpadajoca razlika je, da pri pro lahko notranjost prakticno celo ven potegnes. pri S1 so nekateri deli ostali v skoljki. trenutno tudi ne morem narediti prave primerjave, ker je stara S1 pri schuberthu (servis). katere barve in velikosti? kar vse? 58/59 (L), crno-srebrna grafika. Poročaj, me firbec matra bom (probal). ... nisi ... nisi ... :winkiss: iz tvoji ust v bozja usesa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 Ali morda gdo ve kje je servis za Schubert čelade v Slo? Miha27 in DESIM 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 Ali morda gdo ve kje je servis za Schubert čelade v Slo? TC-Motoshop. Miha27, Cartman, Pips in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Januar 27, 2010 Deli Objavljeno Januar 27, 2010 Ali morda gdo ve kje je servis za Schubert čelade v Slo? Vsi sami motorje šraufate ena čelada pa res nebi smela biti problem za razstavit sploh pa Šubertka,ko gre podloga brez problema ven in vse ostalo seda lepo odmontirat.Rezervne dele pa sem lani vse dobil na IMOT-u plačal in v parih dneh so mi vse poslali ! dotem, dore in Cartman 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tc motoshop Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 Ali morda gdo ve kje je servis za Schubert čelade v Slo? Spoštovani, Prinesite nam svojo čelado na popravilo, saj mislim, da z rezervnimi deli res ne bi smel biti problem. Lp Rado TC Moto shop Steen in Lowrenc 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Marec 5, 2010 Deli Objavljeno Marec 5, 2010 V HeinGericke imajo sedajle dost hudo akcijo za Schubertke. R1 in S1 sta samo 200€!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 nisi ti to malo narobe razumel? prisparas DO € 80.-, odvisno od cene celade. 100,00 - 199,99 prisparas € 20.- 200,00 - 399,99 prisparas € 40.- nad 400,00 prisparas€ 80.-. velja od 08.03. do 27.03.2010. http://www.hein-gericke.at/0/news-events/Hein_Gericke_Helmaktion_vom_8_-_27_Maerz.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 na moji C2 bo treba menjat vizir. Kdo ve, je možno dobit takega z pinlockom? kje je to nasploh najceneje? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tc motoshop Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 na moji C2 bo treba menjat vizir. Kdo ve, je možno dobit takega z pinlockom? kje je to nasploh najceneje? LP Pozdravljeni, Vizirje za C2 z pinlock se dobi pri nas v trgovini. Trenutno jih je sicer zmanjkalo, vendar so že naročeni. Lep pozdrav Logar Blaž Tc Motoshop d.o.o. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 hvala za info. malo sem bral, da verzija s pinlockom za C2 ni najbolj posrečena izvedba.. baje premalo pokriva vidno polje.. ima kdo kakšno izkušnjo stem? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 hvala za info. malo sem bral, da verzija s pinlockom za C2 ni najbolj posrečena izvedba.. baje premalo pokriva vidno polje.. ima kdo kakšno izkušnjo stem? lp Jest čist dost vidim Pusebi. če je kaka mlada v mrtvem kotu BenX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Jest čist dost vidim Pusebi. če je kaka mlada v mrtvem kotu hahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Jst bi pa rad pohvalu mojo novo čelado C3. Zelo sem nihal med Multitech, N103 in tole...ampak na koncu sem se odloču za po mojem občutku kvalitetnejšo, žal pa precej dražjo. Malo sem bil skeptičen, če je vredna razlike v ceni, pa se sedaj po nekaj kilometrih (slabih 2.000km) v res vseh vremenskih razmerah, lahko samo nasmejem. Vizir se res nikoli ni zarosil, niti v jutranjem mrazu in dežju, tudi na mestu ne. Prejšnjo shark čelado (rsf2i je sicer srednjega razreda) sem moral vedno imeti za klik odprto, tudi med vožnjo, govorim o hladnih ali deževnih razmerah, pa tudi malček odprta se je še vedno delno rosila. C3 pa, kapo dol (pinlock je zakon). Ena od stvari, ki me je še zelo presenetla je ta, da zračniki delujejo, in to delujejo zares odlično. Edini mali minus je ta, da z eno roko težko zaprem preklopni del, da se zaskoči. Morda zato, ker mi je še čelada malce tesna. Nekoliko se je že udala, upam da se še bo malček, da mi kot ulita. Zelo mi je všeč tudi način, kako vizir lahko ostane minimalno odprt (manj kot milimeter), ter to, da ko vizir do konca zaprem, tesni u nulo. Dejansko vse kar čelada nudi deluje u nulo. Tudi sončni vizirček je ravno prav velik in lepo zakrije ves pogled. Upam, da sedaj ko sem jo pohvalu ne bo razpadla , ampak do sedaj sem res vesel da sem dodal tiste evre in kupu nekaj kar res deluje in dobro služi. Poleg tega pa je še presenetljivo relativno lahka. Kako trpežna je, pa bomo še vidli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fazerčk Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 Kolk je pa glasna oziroma tiha? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno Maj 1, 2010 Deli Objavljeno Maj 1, 2010 Sam sem v tej temi že večkrat hvalil Schubertko, pa mi večina ni verjela sam vozim Schubertko že od leta 1994.Prva je bila Profil,druga Concept (prva preklopna) z notranjim vizirjem in tretja C-2,četrta bo spet verjetno C-4 ali C-5. mkosir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mkosir Objavljeno Maj 1, 2010 Deli Objavljeno Maj 1, 2010 Kolk je pa glasna oziroma tiha? Proti nolanovi družni N je nepremerljiva. Edini manjši minus je ,da posledično z zaprto čelado ne slišiš sopotnika med vožnji ,ko ti želo kaj povadati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 schuberth s1 pro in bandit 1200 s z mra turing sipo. pri 185 cm brez dodatka pod brado osebno ne morem voziti, ker je preglasno in turbulence najdejo pot pod celado, kar dodatno trese glavo. kar neprijetno. po montazi tega podbradnega "vajnkusa" (vzglavnika; za vse zahodne slovence) je nivo glasnosti spet na sprejemljivi ravni. zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
12BENI Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 na moji C2 bo treba menjat vizir. Kdo ve, je možno dobit takega z pinlockom? kje je to nasploh najceneje? LP V podjetju TRG d.o.o. ( LOUIS ) GA IMAŠ NA ZALOGI PO ZNIŽANI CENI ( VIZIR ZA C2 PINLOCK ) ! Celovšla c 150 , Ljubljana 2 nadstropje .E mail.: info@podjetje-trg.si / http://www.podjetje-trg.si/opodjetju.html l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
japke Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 Jst bi pa rad pohvalu mojo novo čelado C3. Zelo sem nihal med Multitech, N103 in tole...ampak na koncu sem se odloču za po mojem občutku kvalitetnejšo, žal pa precej dražjo. Malo sem bil skeptičen, če je vredna razlike v ceni, pa se sedaj po nekaj kilometrih (slabih 2.000km) v res vseh vremenskih razmerah, lahko samo nasmejem. Vizir se res nikoli ni zarosil, niti v jutranjem mrazu in dežju, tudi na mestu ne. ko bi vsaj jaz lahko to rekel za mojo C2... V dežju morem nonstop odpirat vizir, po daljšem času pa mi zaradi tega začne voda tečt po notranji strani vizirja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jankec Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 Zanima me nakup Schuberth c3 flurosčenčne rumene barve pa me zanima glasnost, ali ima čelado serijsko montiran pinlock na vizirju in njene prednosti in slabosti. lp jankec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 schuberth s1 pro in bandit 1200 s z mra turing sipo. pri 185 cm brez dodatka pod brado osebno ne morem voziti, ker je preglasno in turbulence najdejo pot pod celado, kar dodatno trese glavo. kar neprijetno. po montazi tega podbradnega "vajnkusa" (vzglavnika; za vse zahodne slovence) je nivo glasnosti spet na sprejemljivi ravni. zadovoljen. O katerem konkretnem kosu 'vajnkusa' ti to? Lahko mogoče prilimaš slikco? MowzancR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 heh, to je ena taka polkrozna podlozena mehka zadevsna z dvemi plasticnimi "nosilcki", ki se zatakne v celadni podbradek, da ne piha od spodaj direkt v celado. edina slikca, katero sem nasel je tale: http://www.mot-store..._images/761.jpg ce ni to tocno ta zadeva je vsaj zelo podobna. serijsko dobavljena s celado. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 (popravljeno) heh, to je ena taka polkrozna podlozena mehka zadevsna z dvemi plasticnimi "nosilcki", ki se zatakne v celadni podbradek, da ne piha od spodaj direkt v celado. edina slikca, katero sem nasel je tale: http://www.mot-store..._images/761.jpg Ajaa, sem spregledal, da si "odstranil", itak vem, kaj je to ... Sam imam poleg S1 tudi Schuberth R1, ki tega nima, in v teh dneh, ko še ni povsem vroče, se vsakič tolčem po glavi, ker pozabim to vedno kupit, ko sem kje ... R1 mi je super, bistveno boljša obdelava od S1, se mi zdi - S1 Pro, ki mi je všeč in ima tudi tako luksuzno obdelavo notranjost, pa zaenkrat še nimajo v moji velikosti Hja, saj vem - rekel boš "trpi" Popravljeno Maj 7, 2010. Popravil mashina MowzancR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tc motoshop Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 pozdravljeni, Čelada C3 FLUO ima serijsko montiran pinlock na vizirju.Posebej oblikovan vizir, ki zmanjšuje hrup vetra. Sistem prezračevanja. Pretok zraka skozi čelado, do 7 litrov zraka na sekundo. Izjemno tiha 84dB (A) pri 100 km na uro. Podnevi in ponoči vidna že od daleč. Lahko si jo ogledate pri nas v trgovini TC MOTO SHOP d.o.o., kjer Vam bomo z veseljem povedali še kaj več. lp, TC MOTO SHOP d.o.o. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se