semamiz Objavljeno December 4, 2004 Opozori Objavljeno December 4, 2004 ..lahko tudi gumico menjas..tako kot vse na čeladi Upam da sem ti kaj pomagal LP ←
klimbra Objavljeno December 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2004 Okol gumice je spet čist preprosta rešitev........glicerin.....in odpiranje,zapiranje,tesneje bo naravnost čudovito. Pa še nekaj......zelo priporočljivo je tudi Bubhen otroško olje za ritke........nima nobenih kislin in prav prijetno diši!!!!!!!!
DDEAN1 Objavljeno December 17, 2004 Opozori Objavljeno December 17, 2004 Hvala za odgovore, včeraj sem realiziral nakup v TC-ju. Izbral sem C2 in zdaj veselo dela družbo S1 in čaka na pomlad slikce so mal slabše ker so slikane s telefonom
bLuZoNdEr Objavljeno December 17, 2004 Opozori Objavljeno December 17, 2004 men je pa miza všeč :lol1: Upam da se ti bo nakup obnesel in da bo sopotnici udobno .) Zdaj lahko samo še čakaš da se oglasi kakšen tistih ki so pred časom strogo zagovarjali da mora imeti sopotnica enako kakovostno opremo kot voznik ("kaj a sebe bolj ceniš kot njo") in potem boš verjetno prodal S1 in sebi kupil C2 :lol1: :lol1: :lol1:
DDEAN1 Objavljeno December 17, 2004 Opozori Objavljeno December 17, 2004 men je pa miza všeč :lol1: Upam da se ti bo nakup obnesel in da bo sopotnici udobno .) Zdaj lahko samo še čakaš da se oglasi kakšen tistih ki so pred časom strogo zagovarjali da mora imeti sopotnica enako kakovostno opremo kot voznik ("kaj a sebe bolj ceniš kot njo") in potem boš verjetno prodal S1 in sebi kupil C2 :lol1: :lol1: :lol1: ← V bistvu se bo moja draga bolj malo vozila na sovoznikovem sedežu in je resnica da bom obe čeladi bolj uporabljal jaz. C2 na krajših relacijah (po mestu) S1 pa na daljše relacije. Sploh pa mislim da sta obe čeladi enako kakovostni.Aja pa želja je bila izrecno preklopna čelada on ne integrirana.
Mustang Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 Prijatelj kupuje C2 in je v dilemi ali kupiti tukaj v TC-ju (z 20% popusta) ali pobrskati po IMOTU in tamkajšnjih trgovinah. Npr. v Louisu imajo navedeno ceno €399. Kakšne so vaše izkušnje in predlogi? Ima morda kdo kakšne informacije?
Hanzi Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 Pred leti se ni splačalo kupovati schubertk na Imotu. Kako bo letos ne vem
SiR Objavljeno Januar 5, 2005 Opozori Objavljeno Januar 5, 2005 @Moosttangh pri nas so Šurbertke ful cenejše kot v tujin. Pohvala TC-motoshopu ;) za tak poslovni prijem.
Mustang Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 Hvala za nasvete, že letim frendu povedat, da mora ujet TC nakup še pred 15.1. (popusti, pa to) Muchas gracias, señores! :yes:
DESMOSEIDICI Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 sam tko za foro prasam,a ste vidl tisto schubert celado iz karbona k ma korenine iz F1 pa veste kok je cena 220000jurjov :kva2: :fight2: to so nori ce je ze kdo to omenju se opravicujem
Sanda7 Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 a si šubertke še v akciji,mislim brez bona ki baje ni bil za čelado k je bla že tko znižana baje
burgy Objavljeno Januar 17, 2005 Opozori Objavljeno Januar 17, 2005 tc Cena: 56800 Sit drugače 71000 SIT Edino ni mi jasno ali je to samo za črno ali so tudi srebrne v akciji?
Sanda7 Objavljeno Januar 18, 2005 Opozori Objavljeno Januar 18, 2005 piše kakor da je samo črna v akciji :? jaz bi pa glih srebrno za dragega kupila
Samurai Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Tudi srebrne so v akciji in sicer iz 75.000 na 68.000..ampak samo model concept..sicer je pa na njihovi strani objava da imajo 20% gotovinske popuste od 20.1.-25.1.05, tko da mas ponovno na vse čelade 20% popusta LP Samurai
Sanda7 Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 danes opa učeraj kupila še zadnjo srebrno veličine 57-58,za 60tisočakov
Vinogradnik Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Tudi jaz dam veliko na čelado, in imam to znamko.Bi mogli videt kak je že popraskana.Saj vem da pravijo da imajo pijanci srečo in se mi do zdaj še ni nič zgodilo (sem potrkal po mizi ki je lesena), vendar rajši ne riskiram.Mater da se zjutraj po prekrokani noči zbudim pa sn brez zobov.Saj se ziher nebi spomno al sn bil tepen alo sn spet kje z motorom padel.Ker pa nosim čelado pa teh skrbi nimam.
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 (popravljeno) še en izgovor zakaj lahko motor vozim tut nabasan -> eh saj imam vrhunsko čelado :BUA: P.S.: s tem ne napeljujem da so Schuberth vrhunske čelade :lol1: Popravljeno Januar 21, 2005. Popravil bLuZoNdEr
Robert Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Hvala za odgovore, včeraj sem realiziral nakup v TC-ju. Izbral sem C2 in zdaj veselo dela družbo S1 in čaka na pomlad slikce so mal slabše ker so slikane s telefonom ← DDEAN1, koliko si plačal za C2? Me zanima, ker ne vem ali so cene na spletni strani TC že z 20% popustom ali brez. Pozdrav od Roberta
borutz Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 cene se brez popusta C2 celada te pride se vkljucno z torkom po ceni 68.800 sit. mislim pa da nimajo vec veliko stevilk.ko sem bi jaz tam so imeli samo se eno velikosti L. lp
Robert Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 cene se brez popusta C2 celada te pride se vkljucno z torkom po ceni 68.800 sit. mislim pa da nimajo vec veliko stevilk.ko sem bi jaz tam so imeli samo se eno velikosti L. lp ← Če je tako, pole špica. Upajmo, da bodo imeli še kakšno moje mere. Se pa bojim, da bo L za mene prevelika. Trenutna čelada je M. Hvala za info. Pozdrav od Roberta
DDEAN1 Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Borutz ima prav. Kar se pa tiče velikosti jih imajo pa ravno M velikosti še dovolj na zalogi. lp
Robert Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 (popravljeno) Borutz ima prav. Kar se pa tiče velikosti jih imajo pa ravno M velikosti še dovolj na zalogi. lp ← Špica, če mi bo M res prava. V glavnem jutri grem pogledat, potem bom pa videl kaj bo. Pozdrav od Roberta Popravljeno Januar 24, 2005. Popravil Robert
Robert Objavljeno Januar 25, 2005 Opozori Objavljeno Januar 25, 2005 (popravljeno) Res je, imeli so še kar nekaj velikosti M, katera mi je hvala bogu pašala, tako, da sem tudi jaz lastnik C2 čelade. Čelada je res tiha, trgovca skoraj nisem slišal, ko smo se pogovarjali. Kako bo v praksi bom videl, ko jo preizkusim. V glavnem, šele zdaj se zavedam, kakšno kahlo sem do sedaj nosil. Upam le, da ne bom imel kakšnih problemov z folijo in sončnim vizirjem. Trgovec mi rekel, da naj bi to bilo odpravljeno. Te probleme naj bi imele le prve serije. Upajmo! :D Pozdrav od Roberta Popravljeno Januar 25, 2005. Popravil Robert
porto Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 L.P. Za Schuberth- C 2 , me zanima če pri dihanju , med vožnjo se zarosijo očala (imam dioptrijo), ker pri sedanji Nolanki imam te probleme in še to, da mi piha direktno v oči :cry: HALO KLIMBRA : je Airoh čeldda samo ni v tem razreduin je predraga za to kvaliteto. :yea1: .
porto Objavljeno Januar 26, 2005 Opozori Objavljeno Januar 26, 2005 L.P. Za Schuberth- C 2 , me zanima če pri dihanju , med vožnjo se zarosijo očala (imam dioptrijo), ker pri sedanji Nolanki imam te probleme in še to, da mi piha direktno v oči :cry: HALO KLIMBRA : je Airoh čeldda samo ni v tem razreduin je predraga za to kvaliteto. :yea1: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se