condor Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Ej!Mislim, da ima Louis trenutno od 1000 samo Diabolic II ceneje in še to samo v XL. Ajd! Ko sem nabavljal je bila samo ta v moji velikosti, vendar je prodajalec rekel da jo lahko naročim v drugi barvi, ter jo dobim po pošti v roku 14 dni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Glede Louisovih znižanj je najbolje preveriti na http://www.louis.de Če je še kakšen kos v centralnem skladišču, se da ponavadi vedno dogovorit, da ti ga v poslovalnici naročijo, lahko se pa kupi seveda tudi preko intereneta... Če slučajno koga zanima, ker cena kot je bila condorjeva (340 EUR) je za tako čelado res ugodna, sploh napram rednim cenam drugje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Kopujem ravno xr1000, najverjetneje (99%) v avtocomerce Maribor. Če lahko kdo slučajno kaj pomaga pri ceni se priporočem :) Mogoče še vzamem vizir zraven :whistle: Mislim, da ti bo prodajalec v MB AUTOCOMMERCE vredu svetoval, saj je tud mojemu kolegu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iztok66 Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 In mi tudi je. Naročil XR1000 :worship: Sem imel na glavi tudi x-lite 801 in 701,...... odločitev ni bila težka. Edino za kaki (pameten) popust za vizir ob nakupu z čelado se ni dalo zmenit,... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LAHKO12 Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 In mi tudi je. Naročil XR1000 :worship: Sem imel na glavi tudi x-lite 801 in 701,...... odločitev ni bila težka. Edino za kaki (pameten) popust za vizir ob nakupu z čelado se ni dalo zmenit,... :whistle: Hallo! Kateri vizir si moral dokupit ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iztok66 Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 Nisem MORAL dokupit. Mislil sem če dobim popust na zatemnjene/metaliziran vizir če ga vzamem skupaj z čelado, pa ni blo nič popusta, razen klasika 3% na gotovino. Tako ga pa nisem kupil,.... ga lahko drugič kupim če je za isti dnar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LAHKO12 Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Hallo! Samo, da vas malo spomnim na sezono! Moja nova pridobitev! Bolj star bolj nor!! Cena , novo 379€ Noro sede na bočo! Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) Moja nova pridobitev, XR-1000. Ostal pri isti znamki, saj mi je 6 let odlično služila, čeprav se spogledoval tudi z Xlite 801. Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Evo jst sm pa uzeu X-SPIRIT lawson poslikava in po prvih občutki morm rečt da sm zelo zadovoljen, sam še zatemnjen vizir mi manjka :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 X-spirit...mmmm...kolk te je pa prišla, če ni skrivnost? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 X-spirit...mmmm...kolk te je pa prišla, če ni skrivnost? Sm jo uzeu v Padovi in me je pršla 500eur kar je kr dost cnej kot v slo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Cena zelo sprejemljiva, jeap :D Me je tudi nekaj časa mikala, samo se mi je zdela preveč športna in draga hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) Cena zelo sprejemljiva, jeap :D Me je tudi nekaj časa mikala, samo se mi je zdela preveč športna in draga hehe Men je skor od vseh k sm jih probu najbol sedla na glavo, tko da sploh nism nč razmišlu pol še :) Cena je pa ja kr preveč nabita...če je nebi tm tok cnej dubu v slo sigurn nebi daju 830eur zanjo :BUA: Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil _N3jC_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
point Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Evo jst sm pa uzeu X-SPIRIT lawson poslikava in po prvih občutki morm rečt da sm zelo zadovoljen, sam še zatemnjen vizir mi manjka :OK: Meni se zdi ta model precej star, mogoče se motim. Tako poslikavo je imela moja prva Shoeika iz leta 98. Me je pa bolela glava, ko sem gledal cene čelad v Padovi. Predvsem Shoei in Arai je imel nabite cene. Ne vem kje kupujete te lupinice, ampak jaz sem dal pred leti za Shoei Z-one 300€. Kar se pa Arai-ja tiče- ima (vsaj imel je) Pintar v Kranju zimsko akcijo. Primerjava cen Padova - Pintar; na pol, v korist Pintarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) Z-one (tega modela več ni, cena 300 pa je z kar dobrim popustom bila najvrjetneje). Je pa nekje rang XR 1000. X-spirit je v rangu nekdanjega Interceptora, torej vrhunska tekmovalna čelada. Je pa res, da pri Shoei cene zelo varirajo glede na vrsto grafike. Od osnovnega modela (enobarvna) tudi do 120€ gor. Njegova poslikava ni v modelnem letu 2008, zato tudi cena temu primerna. Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Meni se zdi ta model precej star, mogoče se motim. Tako poslikavo je imela moja prva Shoeika iz leta 98. Me je pa bolela glava, ko sem gledal cene čelad v Padovi. Predvsem Shoei in Arai je imel nabite cene. Ne vem kje kupujete te lupinice, ampak jaz sem dal pred leti za Shoei Z-one 300€. Kar se pa Arai-ja tiče- ima (vsaj imel je) Pintar v Kranju zimsko akcijo. Primerjava cen Padova - Pintar; na pol, v korist Pintarja. To je model 2007 je pa tud v kolekciji 2008...drugač sej glih fora te poslikave je to, da zgleda ista kot je pred leti skor iz polnoma enako vozu Eddie Lawson .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Evo jst sm pa uzeu X-SPIRIT lawson poslikava in po prvih občutki morm rečt da sm zelo zadovoljen, sam še zatemnjen vizir mi manjka :OK: SVETOVNA helma je!!!! Jaz imam XR 1000, zelo zadovoljen, ampak ce bi takrat X-SPIRIT dobil za 500 eurov, nebi razmisljal in bi jo kupil!! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Meni se zdi ta model precej star, mogoče se motim. Tako poslikavo je imela moja prva Shoeika iz leta 98. Me je pa bolela glava, ko sem gledal cene čelad v Padovi. Predvsem Shoei in Arai je imel nabite cene. Ne vem kje kupujete te lupinice, ampak jaz sem dal pred leti za Shoei Z-one 300€. Kar se pa Arai-ja tiče- ima (vsaj imel je) Pintar v Kranju zimsko akcijo. Primerjava cen Padova - Pintar; na pol, v korist Pintarja. Aja drugač pa ne vem kje v Padovi si ti pol cene gledu, ker so ble tud araike rx7 corsair po 450eur... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 ...ali mi lahko kdo poda primerjavo med Shoei XR1000 in ostalimi...npr. Shark RSR&RSX, Arai Viper GT, Schuberth S1&R1, X-lite 801rr/701...predvsem me zanima zvočna izolacija oz. šumenje vetra...in kako se obnese dodatni whisper strip kit...thx za info... :worship: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Od vseh teh ti je S1 najtiša. Whisperkit se obnese. Sam za moje pojme XR1000 tut ni tko glasna....fine riti:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Meni se zdi ta model precej star, mogoče se motim. Tako poslikavo je imela moja prva Shoeika iz leta 98. Me je pa bolela glava, ko sem gledal cene čelad v Padovi. Predvsem Shoei in Arai je imel nabite cene. Ne vem kje kupujete te lupinice, ampak jaz sem dal pred leti za Shoei Z-one 300€. Kar se pa Arai-ja tiče- ima (vsaj imel je) Pintar v Kranju zimsko akcijo. Primerjava cen Padova - Pintar; na pol, v korist Pintarja. Jaz imam Lawsonko iz leta 1990 (ni več v uporabi), tako da bi bilo zanimivo slike pripopat (da vidimo, kako se je kaj spreminjala skozi zgodovino). Bom poslikal in dal v to temo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Evo jst sm pa uzeu X-SPIRIT lawson poslikava in po prvih občutki morm rečt da sm zelo zadovoljen, sam še zatemnjen vizir mi manjka :OK: Zgolj za primerjavo z mojo letnik 1990..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Zgolj za primerjavo z mojo letnik 1990..... hehe poslikava je pa res skor identična pa čeprov je moja tok mlajš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Od vseh teh ti je S1 najtiša. Whisperkit se obnese. Sam za moje pojme XR1000 tut ni tko glasna....fine riti:P A si mogoče vedel, da proizvajajo Shubert čelade v Italiji v tovarni Dainese. Tudi Dainese Airstream je narejena na istem pultu kot Schubert S1. Pa AGV se tudi že proizvaja pri Dainese. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 Od vseh teh ti je S1 najtiša. Whisperkit se obnese. Sam za moje pojme XR1000 tut ni tko glasna....fine riti:P Moj Fotr ma S1, pa je reku da je res zelo zelo tiha čelada.. pa da ga je na začetku najprej celo motil... ker ni blo enakih zvokov kot prej v ostalih čeladah... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se