RobiRoberto Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 no bom še jst to probu...problemov iz rosenjem pa vrjetn ne bom meu ker mam na vizirju pinlock :) Tudi 801-ka ga ima, ampak očitno brez ornh cirkulacije zraku ne deluje ... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno April 6, 2008 Deli Objavljeno April 6, 2008 Tudi 801-ka ga ima, ampak očitno brez ornh cirkulacije zraku ne deluje ... .) Jah škoda, pol bomo pa že neki zrihtal al pa počakal na toplejš vreme :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 A ve kdo, kako se pinlock sname iz vizirja? Me je strah, da bi kaj zlomil..hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valetski Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 imam nov nosnik za XR 1000 če kdo rabi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 A ve kdo, kako se pinlock sname iz vizirja? Me je strah, da bi kaj zlomil..hvala na zunanji strani sam iz eno stvarjo tisto bunkico na sredini notr prtisn da na drugi strani ven pade pa boš kumot dubu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 Najlepša hvala N3jc :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HMAAN Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 imam nov nosnik za XR 1000 če kdo rabi Kaj ti ne rabiš? Koliko pa stane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HMAAN Objavljeno Avgust 16, 2008 Deli Objavljeno Avgust 16, 2008 A ve kdo, kako se pinlock sname iz vizirja? Me je strah, da bi kaj zlomil..hvala Snameš vizir s čelade. Na ravno podlago (stekleni mizi in gor raztegni krpo) položi vizir (zunanja stran spodaj). Nato z obemi rokami primeš oba konca in ju potisneš proti podlagi da se vizir zravna. Takrat lahko preprosto pobereš pinlock dol. hvala prosim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_N3jC_ Objavljeno Avgust 25, 2008 Deli Objavljeno Avgust 25, 2008 Mene pa zanima če pozna kdo v sloveniji kakšen dober servis za shoei čelade :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 imam nov nosnik za XR 1000 če kdo rabi Tud jaz imam enega viška, pa ga dam za polovično ceno novega... Mene pa zanima če pozna kdo v sloveniji kakšen dober servis za shoei čelade :hmm: Veliko sreče... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 jst mam za prodat SHOEI RAID II VOGUE TC-7 čist nova, prodajam ker mi je prevelika! za 349€! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 jst mam za prodat SHOEI RAID II VOGUE TC-7 čist nova, prodajam ker mi je prevelika! za 349€! Fajn bi bilo zraven napisat še velikost. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Fajn bi bilo zraven napisat še velikost. :whistle: uff čist pozabu! hvala! velikost je L za obseg glave 59-60cm :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) aaaa to je ta ki ji v louisu pravkar znižana na 199€ dober deal :worship: :evilgrin: lous.de Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil m@dness Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Bravo! Na hitro bi pospravil 150€ v žep. Več sreče prihodnjič.... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 ajoj! sj dam za 250€ :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: kupu sm dve čeladi pa ena je za sestro eno bom pa prodau ;) zdj morm pa na 250€ spustit ceno :unsure: :unsure: zdj ste mi pa zjebal posu hahah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Bravo! Na hitro bi pospravil 150€ v žep. Več sreče prihodnjič.... :slap: sm že več kot 150€v žep pospravu k sm kombinezon prodaju :headbang: :headbang: bedak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 ups popravek 299€ :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 sm že več kot 150€v žep pospravu k sm kombinezon prodaju :headbang: :headbang: bedak Ne ti meni bedak, če tle prodajaš čelado po ceni, 150€ dražje kot je nova....kdo je tle bedak? :whistle: :topic: se umikam od te debate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Ne ti meni bedak, če tle prodajaš čelado po ceni, 150€ dražje kot je nova....kdo je tle bedak? :whistle: :topic: se umikam od te debate amm v SLO je taka čelada 480€ tko da mi ne da je dražji :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: v nemčiji je pa cenej ja sam nismo v nemčiji jao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepita Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Včeraj sem prišel glih iz Luisa ter si za sebe in boljšo polovico kupil med drugim dve Shoei Raid Vogue TC7 :rolleyes: . Jih imajo gor ko solate !!! Pri nas nisem naletal na kakšne popuste (zgleda da jim posel cveti :naughty: ) razen za Arai (-20%) kar je pa še vedno drago. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 če se že prodaja: prodajam čisto novo shoei xr 1000 diabolic tc5 vel.L (59-60). cena 330 eurčkov. če koga zanima lahko pošljem slike. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepita Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 Narobe svet :krneki: V sloveniji so pač dražje čelade Shoei, ker nas imajo za loleke !!! Hvala sem šel kar gor iz principa..Dobil dve za ceno ene :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 amm v SLO je taka čelada 480€ tko da mi ne da je dražji :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: v nemčiji je pa cenej ja sam nismo v nemčiji jao Pubec, meni je Avstrija blizu, tak da malo razmisli drugič, ko hočeš olupit koga...Doba interneta je povsem OK, se ti ne zdi.... :evilgrin: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LAHKO12 Objavljeno Avgust 28, 2008 Deli Objavljeno Avgust 28, 2008 Pubec, meni je Avstrija blizu, tak da malo razmisli drugič, ko hočeš olupit koga...Doba interneta je povsem OK, se ti ne zdi.... :evilgrin: :headbang: Ej! Prideš v Avstrijo po dveh urah vožnje vse v "akcijah" vzameš čelado Shoei, ki ti je všeč, cena 479€, vzameš drug model v svoji velikosti spet 479€. :headbang: Potem pa zagledaš ceno 299€ in ugotoviš, da velja samo za en model v velikosti XL ali XXL. Seveda na netu so modeli, ki niso nujno povsod. Pa se odpraviš domov pa najdeš pri nas Raid II za 259€ ali pa XR1000 za 299€. :worship: A ni to zanimivo kako je vse poceni v A. V Louisu je vsaka reč, ki je kaj vredna "večinoma" zelo draga. Akcije pa so občasno povsod!!! Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se