gizmOkak Objavljeno Junij 29, 2010 Deli Objavljeno Junij 29, 2010 Izgovori se pa nekako tako: šoui Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 5, 2010 Deli Objavljeno Julij 5, 2010 Novost pri njih v razredu touring čelad QWEST (ker omenjajo primerjavo z modelom Raid II mislim, da gre za zemenjavo) : http://www.shoei-europe.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Julij 12, 2010 Deli Objavljeno Julij 12, 2010 Mene pa zanima če kdo ve kolko stanejo nove blazince za raid II, k meni so zdej v niti še ne 2 letih že šle po gobe. Je pa res da je bla čelada skori vsak dan na glavi. domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 12, 2010 Deli Objavljeno Julij 12, 2010 cca 50€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 12, 2010 Deli Objavljeno Julij 12, 2010 A ima kdo Shoi Multitec-obstaja z vizirjem kaka verzija? Jaz mam N103 pa ne mi ne sede.. Misliš z integriranim, premičnim vizirjem za sonce? Žal še ne. Jaz imam Multitekico in tako kot preostanek ekipe tukaj gor menjavam dark smoke in clear vizir glede na to ali vozim podnevi ali ponoči. Je pa dobra čelada. Podobna je Schuberthova C3, ki pa ima premičen vizir za sonce, tako da bi morda ta bila prava zate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DINAMIK Objavljeno Julij 12, 2010 Deli Objavljeno Julij 12, 2010 Mene pa zanima če kdo ve kolko stanejo nove blazince za raid II, k meni so zdej v niti še ne 2 letih že šle po gobe. Je pa res da je bla čelada skori vsak dan na glavi. Ojla...,odvisno kje misliš kupiti....,tukaj imaš ugodno WANGENPOLSTER-SET SHOEI - Louis - Motorrad & Freizeit Ceneje verjetno naw šlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Julij 13, 2010 Deli Objavljeno Julij 13, 2010 Zakon, hvala! domina in MowzancR 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Julij 13, 2010 Deli Objavljeno Julij 13, 2010 Edino od kej njim poštnina 20€??? Morem preverit še v gorici kolko pridejo pr pignolotu. MowzancR in domina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 13, 2010 Deli Objavljeno Julij 13, 2010 če kdo ima namen prodati kako bolj temno in manjše velikosti me lahk kontaktira, in čimprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Julij 14, 2010 Deli Objavljeno Julij 14, 2010 jst ti prodam mojo raid II staro niti še ne 2 leti samo je srebrna pa XS. MowzancR in domina 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 16, 2010 Deli Objavljeno Julij 16, 2010 če kdo ima namen prodati kako bolj temno in manjše velikosti me lahk kontaktira, in čimprej model RAID; velikost S + dva vizirja (dark smoke in prozoren) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LRR Objavljeno Julij 16, 2010 Deli Objavljeno Julij 16, 2010 (popravljeno) Jaz sem kupil preko ebaya novo shoei xr 1000 + dodatno črn vizir + poštnina iz anglije, in je bilo vse skupaj 265€. Tako da pazite da se ne cepite s kakšno staro in prešvicano za podoben denar. Nova je le nova :closedeyes: Popravljeno Julij 16, 2010. Popravil LRR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 23, 2010 Deli Objavljeno Julij 23, 2010 kje se da videt ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 (popravljeno) Če te zanima cenovno ugodna, čisto nova SHOEI XR 1100... potem klikni TUKAJ Popravljeno Julij 28, 2010. Popravil kasti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Julij 28, 2010 Deli Objavljeno Julij 28, 2010 Če te zanima cenovno ugodna, čisto nova SHOEI XR 1100... potem klikni TUKAJ hvala sam mi je prevelka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 Če te zanima cenovno ugodna, čisto nova SHOEI XR 1100... potem klikni TUKAJ ej drag si še vedno Moja povezava :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Julij 29, 2010 Deli Objavljeno Julij 29, 2010 (popravljeno) ej drag si še vedno Moja povezava :closedeyes: Pa sej bi jo dal tudi za kakšen € ceneje, recimo 350€ :naughty: PS: Pa že prejšnja cena je nižja kot na tvoji povezavi. Popravljeno Julij 29, 2010. Popravil kasti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmozin Objavljeno Avgust 1, 2010 Deli Objavljeno Avgust 1, 2010 Jaz prodajam XR1100 črno, velikost L, za 300 EUR. Nošena samo dvakrat (sem prevekslal na X-Spirit). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Avgust 3, 2010 Deli Objavljeno Avgust 3, 2010 Če te zanima cenovno ugodna, čisto nova SHOEI XR 1100... potem klikni TUKAJ Cena padla na 320€! :naughty: bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Avgust 5, 2010 Deli Objavljeno Avgust 5, 2010 Cena padla na 320€! :naughty: SOLD! bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 No da se še jst malo pohvalim Zelo zadovoljen z novo xr1100, hvala bogu da mi sede na mojo bučo Še malo slikic Se opravičujem za prevelike slike, slikano je z mobilcem LP bajkr88 in MowzancR 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 Ima kdo kakšne izkušnje s protecTINT pinlock-om? http://www.pinlock.com/index2.htm Teoretično naj bi bila zadeva super. Kaj pa praktično? Že kdo sprobal al bom jaz prvi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 Jaz še nisem sprobal, vendar imam čelado ki to podpira, pa me zanima kje boš kupil ta pinlock? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 Ima kdo kakšne izkušnje s protecTINT pinlock-om? http://www.pinlock.com/index2.htm Teoretično naj bi bila zadeva super. Kaj pa praktično? Že kdo sprobal al bom jaz prvi Včasih sem imel pinlock, ki je bil malenkost zatemnjen...sicer zadeva klapa, samo je zame komplet zatemnjen vizir boljša izbira. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Avgust 10, 2010 Deli Objavljeno Avgust 10, 2010 Zaenkrat gledam eBay in pa RidersOffshore.com. Čakam modela, da mi pove poštne stroške Lahko javim, ko zvem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se