DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred 2 urami, Kmet2 pravi: 🤮 Evo, nasvidenje, za dvoličneže sem zrel za kazen😂 tako je...sam vemo kaj te žuli, pa ti pustim nabijat res pa je, da nimam pojma kok časa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 (popravljeno) pred eno uro, GoBobi pravi: Kaj spet bluziš Kmet2. Ne rabiš špilat odvetnika takim trolom. Pa spet si mene najdu jebat, a😂😂😂... Dej preber kakšno stran (10,20,...) nazaj preden se postavljaš pred opranoglavca, ki bi rad bullyal (špilal nasilnika) celemu forumu. Če on napiše, da je dolgo časa komuniciral spoštljivo, mu ti kar verjameš😁?!? Da sem jaz začel z njim (ali s kom drugim zapenjat). "Malo" je neprilagojen, zato ga pač beseda tepe, a je trd ku kamen, tko da se ne boj zanj. Še nazadnje... zakaj me omenjaš kot dvoličneža🤔. Ali si govoril nasplošno za vse? Za tiste, ki so ga žalili! In preberi nazaj, se mal več strani, kot jih omenjaš. Spremljam teno in to ne samo 20 strani nazaj. In samo za tebe... Tu gor ni človeka kateremu bi vrjel, razumeš. Prebral sem ko so ga žalili in to večkrat hudo in je še zmerom komuniciral spoštljivo. Moderator ni trznil dokler ni še sam začel komunicirat na bjihivem nivoju in glej ga zlomka, prepošteni vseved ga je kaznoval, ne druge, samo njega... Zato ne seri in tu gor so sami močni za tipkovbico v živo je slika drugačna. Poznam vse te jake na gobcu🤮 A je že čas Dami, a je že preveč resnice za tebe... 😊 Popravljeno Maj 23, 2022. Popravil Kmet2 bladerunner 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Moderator ni trznil dokler ni še sam začel komunicirat na bjihivem nivoju in glej ga zlomka, prepošteni vseved ga je kaznoval, ne druge, samo njega... A je že čas Dami, a je že preveč resnice za tebe... 😊 čas je, bye bye se tipkamo čez 14 dni. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred 3 urami, skalar36 pravi: Če nimaš za sabo medijev, ne boš nič naredil, pa imaš lahko najboljši program na svetu. V tem tvojem stavku mi nekaj ne štima. Esdees ima svoje medije, cajtenge in tv, pa najboljši program na svetu (vsaj tako so se na đambo plakatih oglaševali: Brez eksperimentov). Pa so vseeno spušili... Sploh pa, bi bil že skrajni čas, da se tule na ms skreira novo stranko, ali pa (še bolje) kar vlado v senci. Damija za mandatarja, sledi nekaj mojih predlogov (neobvezno). Ti bi bil kripto-financ minister, maus minister za ovinkanje, kmet bi prevzel resor za obrambo ali napad, blejdranerja bi ustoličili za propagandnega ministra, sneci bi prevzel ministrstvo za pravosodje, borut minister za promet in veze... Za vsa ostala ministrstva bi se pa tudi našli primerni kandidati, ali kandidatke... skalar36, MiNa, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred 13 minutami, izibajker pravi: V tem tvojem stavku mi nekaj ne štima. Esdees ima svoje medije, cajtenge in tv, pa najboljši program na svetu (vsaj tako so se na đambo plakatih oglaševali: Brez eksperimentov). Pa so vseeno spušili... Sploh pa, bi bil že skrajni čas, da se tule na ms skreira novo stranko, ali pa (še bolje) kar vlado v senci. Damija za mandatarja, sledi nekaj mojih predlogov (neobvezno). Ti bi bil kripto-financ minister, maus minister za ovinkanje, kmet bi prevzel resor za obrambo ali napad, blejdranerja bi ustoličili za propagandnega ministra, sneci bi prevzel ministrstvo za pravosodje, borut minister za promet in veze... Za vsa ostala ministrstva bi se pa tudi našli primerni kandidati, ali kandidatke... a neb bil raje ti mandatar? Jaz bi bil dovolj dober za vodjo poslanske skupine. sj veš, mandatarji so avantgarda, to pa jaz nisem ps. s kmetom ne grem v koalicijo, sampovem izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 (popravljeno) pred 2 urami, Kmet2 pravi: ... Zato ne seri in tu gor so sami močni za tipkovbico v živo je slika drugačna. Poznam vse te jake na gobcu🤮 ... Ne no Dami, lih k sem mu hotel povedat, da naj se mene res ne boji, ker sem nadvse prijazno, majhno in bolj okroglo bitje😂, ki se nasilnikov boji že tle na forumu. "Problem mojega pisanja" je samo v tem, ker sem imel dedka in babici, ki, čeprav so bili partizanske usmeritve, nikoli niso bili "komiji" in zato ne maram potvarjalcev zgodovine, katerim je bilo domobranstvo za prmej ta bulša stvar za Slovence, sploh za tiste čudake, ki jim ni bila všeč okupacija s strani Italijanov in Nemcev in take, ki jim je idol JJ in njegova banda. Da se pa nekdo spremeni iz ful prijaznega poveličevalca kvizlingov in pokvarjenih politikov v oholega, nastopaškega in pretirano glasnega poveličevalca kvizlingov in pokvarjenih politikov pa meni malo mar. Kaj, a nej ga potem ujčkam. Sploh pa tebi Kmet2 nisem nič pisal, pa se, kot jaz pri tebi, brigaj zase in za svoj lajf. Verjamem, da boš imel vsaj toliko dela kot jaz😊. Popravljeno Maj 23, 2022. Popravil GoBobi Dodal... GeeSXer, DAMI34, izibajker in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred 1 uro, GoBobi pravi: "Problem mojega pisanja" je samo v tem, ker sem imel dedka in babici, ki, čeprav so bili partizanske usmeritve, nikoli niso bili "komiji" in zato ne maram potvarjalcev zgodovine, katerim je bilo domobranstvo za prmej ta bulša stvar za Slovence, sploh za tiste čudake, ki jim ni bila všeč okupacija s strani Italijanov in Nemcev in take, ki jim je idol JJ in njegova banda. Da se pa nekdo spremeni iz ful prijaznega poveličevalca kvizlingov in pokvarjenih politikov v oholega, nastopaškega in pretirano glasnega poveličevalca kvizlingov in pokvarjenih politikov pa meni malo mar. Kaj, a nej ga potem ujčkam. Tvoj problem je, ker misliš, da je prava in resnična zgodovina tista, ki so jo po vojni spisali komunistični lažnivci. Ti so pravi potvorjevalci zgodovine. Prava zgodovina, takšna, kakršna se je na naših tleh resnično zgodila, je pa čisto nekaj drugega od tiste, ki jo še danes prezentirajo partijski lažnivci. Sicer pa v demokratični družbi ima vsak pravico razmišljati po svoje. Zato ti ne dovolim, da me na forumu žališ in označuješ z najhušimi žaljivkami, ker stvari drugače vidim in dojemam od tebe. To naj ti bo jasno enkrat za vselej!!! Svet je majhen, Slovenija pa še manjša. Si razumel!? Kaj so bili tvoji predniki in kaj so počeli, mene ne zanima. To je vaša družinska stvar. Kaj pa so bili moji predniki in s čim so se ukvarjali in kaj so počeli je pa moja zasebna stvar in se tebe in še koga niti najmanj ne tiče! Tudi moja politična usmeritev in podpora določeni politični opciji je moja zasebna stvar in moja demokratična pravica. Si razumel!? mladench, GoBobi in Kugelschreiber 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred eno uro, bladerunner pravi: ... da je prava in resnična zgodovina tista... Prava zgodovina, takšna, kakršna se je na naših tleh resnično zgodila, je pa čisto nekaj drugega... Jejhata Blejdi, pa kje najdeš take basni in pripovedke? Čisto sem dezorientiran. Ne samo da ne vem več, kaj je "prava" zgodovina. Tudi nisem več čisto prepričan, ali je ta zrak, ki ga tule pri nas dihamo, tapravi. Je pravi kemik določil točne in taprave procente kisika, dušika... in mi (še) ni treba gasmaske dat gor? Čakam, da mi Veliki Brat prišepne, kaj mi je storiti... Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred eno uro, bladerunner pravi: Tvoj problem je, ker misliš, da je prava in resnična zgodovina tista, ki so jo po vojni spisali komunistični lažnivci. Ti so pravi potvorjevalci zgodovine. Prava zgodovina, takšna, kakršna se je na naših tleh resnično zgodila, je pa čisto nekaj drugega od tiste, ki jo še danes prezentirajo partijski lažnivci. Ne, če bi kdaj prisluhnil, da ne govorim tja v en dan, da ti govorim o MOJIH dveh starih starših iz mesta in starih starših iz notranjske vasi, bi razumel, da ne pavšaliziram. In ja, vsi so se po vojni srečevali s komunizmom in nepravičnostjo in klientelizmom. Ampak oni so bili globalno nepomembni ljudje in njihovi spomini in beseda je to, kar ti govorim o resnici. Če pa bi želel namigovat, da so lagali, no pol si pa res ausglajzou😁... Tele resnice so verjetno različne tudi od kraja do kraja. V Šentjoštu nad Horjulom so se verjetno borili v vzporednem vesolju, glede na njihove zgodbice, medtem ko je bilo na Štajerskem in Primorskem več zmagovalcev NOB😏. Še hitro ena, ki sem jo slišal od zavednega primorca: - Zakaj na Primorskem ni bilo toliko domobranstva? - Zato, ker je to grdo! 😂😂😂 P.S.: Aja, še to. Si hotel kaj povedat s tem, da je svet majhen, Slovenija pa še manjša? Me strašiš😊? DAMI34, Frenk 67 in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 (popravljeno) pred 14 minutami, izibajker pravi: Jejhata Blejdi, pa kje najdeš take basni in pripovedke? Čisto sem dezorientiran. Ne samo da ne vem več, kaj je "prava" zgodovina. Tudi nisem več čisto prepričan, ali je ta zrak, ki ga tule pri nas dihamo, tapravi. Je pravi kemik določil točne in taprave procente kisika, dušika... in mi (še) ni treba gasmaske dat gor? Čakam, da mi Veliki Brat prišepne, kaj mi je storiti... Glej, spoštovani @izibajker, po padcu enopartijskega režima so prišle na dan stvari, ki so bile v preteklem režimu stroga skrivnost in se o njih niti pod razno ni smelo razpravljat. Določeni zgodovinarji, neobremenjeni s preteklostjo so začeli z raziskovanjem med in povojnih dogodkov in prišli do osupljivih odkritij, ki nimajo nikakršne zveze z lažmi in potvarjanjem zgodovine, kakršno so ljudstvu servirali partijski lažnivci. Marsikaj je bilo drugače, kot je zapisano v partijskih učbenikih. Kaj in komu pa ti verjameš, je pač tvoja osebna stvar. Kaj ti je storiti praviš? Sledi svoji intuiciji, in beri različna gradiva različnih avtorjev o določeni tematiki. Popravljeno Maj 23, 2022. Popravil bladerunner Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 @DAMI34 a se lahko vse te teme med kaubojci in indijanci, partizani in nemci ter komiji, fašisti in nacisti, ter še malo domobranstva ter ostala sranja odstranijo iz teme vlada, in se ustvari nova tema z naslovom Moja resnica zgodovine Slovenije je edina in prava, ostalo je klevetanje, od koliščarjev na ljubljanskem barju dalje a bi šlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 Da ne boste samo o partizanih in o domačih izdajalcih pisali. Izdajalec ostane izdajalec! Luka Mesec je prepričan, da je dolžnost nove vlade, da čim prej končajo početje aktualne vlade, ki se po njegovih besedah obnaša "kot da je država njihova". "Odhajajoča Janševa vlada ima nekakšno indijansko poletje" (svet24.si) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred 11 minutami, GoBobi pravi: Ne, če bi kdaj prisluhnil, da ne govorim tja v en dan, da ti govorim o MOJIH dveh starih starših iz mesta in starih starših iz notranjske vasi, bi razumel, da ne pavšaliziram. In ja, vsi so se po vojni srečevali s komunizmom in nepravičnostjo in klientelizmom. Ampak oni so bili globalno nepomembni ljudje in njihovi spomini in beseda je to, kar ti govorim o resnici. Če pa bi želel namigovat, da so lagali, no pol si pa res ausglajzou😁... Tele resnice so verjetno različne tudi od kraja do kraja. V Šentjoštu nad Horjulom so se verjetno borili v vzporednem vesolju, glede na njihove zgodbice, medtem ko je bilo na Štajerskem in Primorskem več zmagovalcev NOB😏. Še hitro ena, ki sem jo slišal od zavednega primorca: - Zakaj na Primorskem ni bilo toliko domobranstva? - Zato, ker je to grdo! 😂😂😂 P.S.: Aja, še to. Si hotel kaj povedat s tem, da je svet majhen, Slovenija pa še manjša? Me strašiš😊? Glej fant, spoštujem mnenja tvojih prednikov in ne mislim o tem polemizirat s tabo. Govorim ti o tem, da se nauči biti spoštljiv do sogovornika in prenehaj z žaljivkami na osebnem nivoju. Nimam težav, če me razbiješ z argumenti, vendar to počni na kulturen in spoštljiv način. Saj sicer forumi služijo temu, da se na njih krešejo različna mnenja, vendar na kulturen in spoštljiv način do sogovornika. Jaz v svojem postu na katerega si mi repliciral z obilico žaljivkami na osebnem nivoju nisem bil do nikogar žaljiv na osebnem nivoju. Le kritično sem opisal Holoba na način na kakršen ga jaz dojemam. To je pa tudi vse. Z enako ali celo še hujšo kritiko drugi opisujete JJ. Pa zaradi tega jaz nikogar ne žalim na osebnem nivoju. Razen, da sem mogoče koga imenoval s komijem. Nikogar ne strašim, kajti nisem nasilna oseba in se me ni potrebno nič bat. Nikomur nisem soril nič žalega. Sem pa lahko zelo nevaren, če gre izključno in samo za samoobrambo. Frenk 67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred 12 minutami, GeeSXer pravi: Izdajalec ostane izdajalec! Tudi če nosi rdečo zvezdo ter srp in kladivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred 15 minutami, GeeSXer pravi: "Odhajajoča Janševa vlada ima nekakšno indijansko poletje" (svet24.si) Kot vsaka ostala vlada v odhajanju pred nastopom nove. Povsem običajna stvar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 Mnenje je tako kot religija. Ko se enkrat odločiš katero\katerega boš imel, tega ne menjaš. Al je prava, al ne, v poplavi vseh teh mnenj in verovanj...predvsem vsiljevanje sovojega drugim prinese drugačen rezultat od željenega. GoBobi, Tedybear in Kugelschreiber 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 24, 2022 Deli Objavljeno Maj 24, 2022 pred 8 urami, maus pravi: @DAMI34 a se lahko vse te teme med kaubojci in indijanci, partizani in nemci ter komiji, fašisti in nacisti, ter še malo domobranstva ter ostala sranja odstranijo iz teme vlada, in se ustvari nova tema z naslovom Moja resnica zgodovine Slovenije je edina in prava, ostalo je klevetanje, od koliščarjev na ljubljanskem barju dalje a bi šlo ...ekola ...na novo se piše zgodovina od koliščarjev naprej. Uslišana ti ježelja. Novo koliščarsko naselje na Barju: ...a bo u redu? drugače pa je ta tema na MS čisto zrcalo SLO politike... maus, MiNa in skalar36 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Maj 24, 2022 Deli Objavljeno Maj 24, 2022 22 hours ago, Markisan said: Na tem forumu prevladuje mnenje, da če nisi za Goloba si za Janšo ali obratno. A tretja opcija ne obstaja? Dejstvo je, da si lahko za levo ali desno - tretja možnsot so pa tisti, k se nagibajo, glede na veter, ki piha 😉 maus, GoBobi in MARE 65 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 24, 2022 Deli Objavljeno Maj 24, 2022 (popravljeno) 9 hours ago, skalar36 said: Mnenje je tako kot religija. Ko se enkrat odločiš katero\katerega boš imel, tega ne menjaš. Haha. Ha. Janes je res še zmer komi, kaj pa Dimitrij Rupel, Matej Lahovnik, Igor Bavčar in Barbi Pahor? Konvertiti par excellence. Branko Simonovič je bolj kot zmago. konvertit-po-potrebi, za legalizacijo male vikendice dvigne tačko komurkoli……oportunisti pač. za rajo velja: Popravljeno Maj 24, 2022. Popravil Kugelschreiber Bmflar, MiNa, Tedybear in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 24, 2022 Deli Objavljeno Maj 24, 2022 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ...ekola ...na novo se piše zgodovina od koliščarjev naprej. Uslišana ti ježelja. Novo koliščarsko naselje na Barju: ...a bo u redu? drugače pa je ta tema na MS čisto zrcalo SLO politike... Da ni to tako, kot je bilo v Mostarju... Ko so Hrvatje zrušili stari most, so Bosnjaki izjavili, da bodo zgradili drugega, še starejšega. Mavti, Kugelschreiber, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 24, 2022 Deli Objavljeno Maj 24, 2022 pred 9 minutami, Tedybear pravi: Da ni to tako, kot je bilo v Mostarju... Ko so Hrvatje zrušili stari most, so Bosnjaki izjavili, da bodo zgradili drugega, še starejšega. To je bilo takrat, ko so srbi in črnogorci bombardirali in rušili Dubrovnik. In v silnem navdušenju po skorajšnjem zavzetju izjavljali, da bodo zgradili še lepšega, še starejšega. Zivnorc in Tedybear 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Maj 24, 2022 Deli Objavljeno Maj 24, 2022 (popravljeno) pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Haha. Ha. Janes je res še zmer komi, kaj pa Dimitrij Rupel, Matej Lahovnik, Igor Bavčar in Barbi Pahor? Konvertiti par excellence. Branko Simonovič je bolj kot zmago. konvertit-po-potrebi, za legalizacijo male vikendice dvigne tačko komurkoli……oportunisti pač. za rajo velja: Bolj sm ciljal na določene posameznike tle na MS, k poskušajo en druzga prepričat v svoj prav. Sicer pa mnenje, ni opurtinizem. Še vedno imaš lahko Isto mnenje, pa ga za določeno "nagrado" malo "pozabiš". pred 2 urami, Zivnorc pravi: drugače pa je ta tema na MS čisto zrcalo SLO politike... Res je. In to pride prav voditeljem. Skregan narod ne bo naredu uzbune, ki bi bila potrebna, da se odstrani gmad, ki se je zasidrala v vse pore državnih institucij. Deli in... Popravljeno Maj 24, 2022. Popravil skalar36 Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Maj 24, 2022 Deli Objavljeno Maj 24, 2022 pred eno uro, Bmflar pravi: Dejstvo je, da si lahko za levo ali desno - tretja možnsot so pa tisti, k se nagibajo, glede na veter, ki piha 😉 Ampak, pravi patrioti prodajo državo za dosti več, kot je vredna. Kugelschreiber in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 24, 2022 Deli Objavljeno Maj 24, 2022 pred 4 urami, Tedybear pravi: Da ni to tako, kot je bilo v Mostarju... Ko so Hrvatje zrušili stari most, so Bosnjaki izjavili, da bodo zgradili drugega, še starejšega. Sj so ga .. starejše kamne so uporabili .. čist preprosto Neki mi ni jasno .. kako ne morjo predsedniku vlade vročiti pošte .. kaj pa dela varnostna služba, da ćlouk izgine, pa lih takrat, ko je treba pošto prevzet ... mi imamo čudežne voditelje https://www.24ur.com/novice/slovenija/kljub-temu-da-detektiv-jansi-ni-uspel-izrociti-vabila-seja-poteka.html Mavti, GoBobi, Zivnorc in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 24, 2022 Deli Objavljeno Maj 24, 2022 Z vabilom človeka nekam povabiš.... ali pride, ali ne pride... njegova odločitev. Z odslovilom človeka od nekod odsloviš..... če noče iti, ga pač pod roko pospremiš do vrat...in skozi vrata... S prisilno privedbo človeka privedeš nekam, če hoče ali noče..... tudi z jeklenim rorčkom in 9mm zrnom na drugi strani rorčka. Simpl, bi reku maus.... ... mausu recimo naštimaš kolešćek base... počakaš par sekund...in eto ga.... ...al je biu povabljen, al ne... ...in jebenti, da tut za JJa obstaja kak "mamac", na katerega se bo ujel.... GoBobi, maus in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se