cb1300 Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 tkole pa dans mel:worship: riderrgirl in MoTo G_P 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 res je blo -16 pa pihal ene 30 na uro.... sam sonceeeeeeee pa prazne proge .... zakon čeprav me že neki časa ni blo v Kronplatzu, je prav pasalo se mal it namatrat O:-) riderrgirl in soncnca 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Še malo pa gremo v Alta Badio...to je vrhunec vsakoletne sezone, po kateri kakih 14 dni nimam več želje smučat po Pohorju in to kljub sezonski.....od takrat samo še če je sonček, maksimalno 2 uri smučarije, potem pa šminkarjenje na soncu.....Pa par predlanskih iz Pedracesa/La Ville.... riderrgirl in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 No pa še par fotk mojga prijatelja Kinderwagna iz njegovega popotovanja po Canadi (cat/heli skiing)....jao, jao...to bi bilo za probat...klinc pa dnar pa vse ostalo.....šparat pa it... no pa še en filmček, da boste malo naklonine videli.... gsx750f, riderrgirl in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 sem bil prejšni teden na kronplatzu na dopustu, vreme uredu, snega dost, velik ljudi- gužva,razen na silvestru je blo za smučat, tko da sem po 2dneh obupal in se začel voziti vsak dan v corvaro, kjer pa je bilo res super, tko da se je splačal grunf, gran rizo je pa še vedno orenk leden, tko da orenk nabrus kante, je pa zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 takle je pa blo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 sem bil prejšni teden na kronplatzu na dopustu, vreme uredu, snega dost, velik ljudi- gužva,razen na silvestru je blo za smučat, tko da sem po 2dneh obupal in se začel voziti vsak dan v corvaro, kjer pa je bilo res super, tko da se je splačal grunf, gran rizo je pa še vedno orenk leden, tko da orenk nabrus kante, je pa zakon Gran Risa .......Vem, ja...vsako leto je ledena...ampak kante imam pa zmeraj kot žiletke, drugače sploh ne grem smučat... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Krvavec..no comment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Krvavec..no comment To zna bit pa smrtno nevarno .....A si jih kaj opozoril? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 No pa še par fotk mojga prijatelja Kinderwagna iz njegovega popotovanja po Canadi (cat/heli skiing)....jao, jao...to bi bilo za probat...klinc pa dnar pa vse ostalo.....šparat pa it... no pa še en filmček, da boste malo naklonine videli.... Its a hudo......jest se pa tle pri nas matral ta teden.....nemogoč sneg, suh, ampak tako težak, da si lahko bolj kot ne sam naravnost vozu..... tole pa bolan ratal....JEST TUUUUUUDDDDDDDDDDDD No...pa ena slikca izpred 14 dni...vaški veleslalom.....ps....upam da mi rata pridt k vam na pohorje ....če ne za drugo vsaj za ornk čago Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 Mogoče malo neumestno vprašanje. Kam v mb pelat bord na servis. (razen hervisa) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 (popravljeno) To zna bit pa smrtno nevarno .....A si jih kaj opozoril? s kolegom sva tuhtala če bi se enkrat čez zapeljal pa zatežil da sm glih tam robnik zjebal.. (odstopu je že v kranjski od unga ledu), pa se nism za to potezo odloču.. jih je pa kar nekaj tam delce svojih smuči pustilo.. pa najbrž tut kak zob od ratraka oziroma freze se je tam izgubil.. Popravljeno Februar 4, 2010. Popravil biker77 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 4, 2010 Deli Objavljeno Februar 4, 2010 No pa še par fotk mojga prijatelja Kinderwagna iz njegovega popotovanja po Canadi (cat/heli skiing)....jao, jao...to bi bilo za probat...klinc pa dnar pa vse ostalo.....šparat pa it... no pa še en filmček, da boste malo naklonine videli.... enkrat sm se zgubljal po neti un najdu cenik za heliskiing z Air Zermatt. ni poceni, pa spet, ni tako drago da si človek tega nebi mogu prvoščt. klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Krvavec..no comment Sm tud jst zadnič opazu prejšnji torek marsikatero skalo na krvavcu...Po končani smuki ob pogledu na bord, me je skor kap kok novih rajs je blo, p nekaterih kr precej globokih, da je drsna površina bla kr sfrezana mislm vlakna si lahka stran potegnu, da ne rečem kolk unih malih kamenčkov je, ne strjenega ledu ampak dejansko kamnina. Res porazno.... :glare: :glare: anja37 in dotem 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Atej uživajo na Kopah.... klimbra in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sekretar Objavljeno Februar 13, 2010 Deli Objavljeno Februar 13, 2010 Komaj čakam, da grem naslednji teden na Kronplatz. Ampak sedaj me je že malo strah, saj bo imelo takrat pol Evrope počitnice. Kaj naj naredim,če bo gužva? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 14, 2010 Deli Objavljeno Februar 14, 2010 Komaj čakam, da grem naslednji teden na Kronplatz. Ampak sedaj me je že malo strah, saj bo imelo takrat pol Evrope počitnice. Kaj naj naredim,če bo gužva? pelji se v alta badio, dobre pol ure od kronpkatza, ti ne bo žal :yes: :yes: a79 in GRUNF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 14, 2010 Deli Objavljeno Februar 14, 2010 Komaj čakam, da grem naslednji teden na Kronplatz. Ampak sedaj me je že malo strah, saj bo imelo takrat pol Evrope počitnice. Kaj naj naredim,če bo gužva? s sabo vzemi večje količine alkohola Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 14, 2010 Deli Objavljeno Februar 14, 2010 s čim je dobro smuči namazat, da bolj drsijo mam navadne, ki jih uporabljam na sosedovem bregu, ki pa ni glih strm, pa slabo grejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Februar 14, 2010 Deli Objavljeno Februar 14, 2010 s čim je dobro smuči namazat, da bolj drsijo mam navadne, ki jih uporabljam na sosedovem bregu, ki pa ni glih strm, pa slabo grejo Jest sm učasih sanke mazal z voskom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Orange Objavljeno Februar 15, 2010 Deli Objavljeno Februar 15, 2010 No pa še par fotk mojga prijatelja Kinderwagna iz njegovega popotovanja po Canadi (cat/heli skiing)....jao, jao...to bi bilo za probat...klinc pa dnar pa vse ostalo.....šparat pa it... no pa še en filmček, da boste malo naklonine videli.... To bi pa blo za probat svaka čast! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 16, 2010 Deli Objavljeno Februar 16, 2010 kdo vse organizira prevoz z avtobusom za smučanje al pa če kdo zna kakšen organiziran prevoz vem trenutno za koralpa http://www.pohorje-tours.com/avtobusni-izleti/koralpe-smucarski-paradiz-za-vso-druzino je še kaj ta vikend ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 malo razteznih vaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 danes zastonj "balken" v kranjski.. no, če bo kej mraza tut pol.. včeraj je bilo pa spomladansko toplo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Februar 23, 2010 Deli Objavljeno Februar 23, 2010 pelji se v alta badio, dobre pol ure od kronpkatza, ti ne bo žal A si mo moral povedat?? anja37 in Furioso 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se