DAN Objavljeno Januar 14, 2010 Opozori Objavljeno Januar 14, 2010 DAN, a si se potegnu... :naughty: :naughty: Nabavi si smuče,pa boš videl kolk si dolg...
Gallus Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Nabavi si smuče,pa boš videl kolk si dolg... ... spet bodo v mavčarni delali nadure .... :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Januar 15, 2010 Opozori Objavljeno Januar 15, 2010 Eee,vidva smučarska imbecila sta se tu najdla zajebavat,kot rečeno nabavita smuče pa,da vas vidim :P
Gallus Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 Eee,vidva smučarska imbecila sta se tu najdla zajebavat,kot rečeno nabavita smuče pa,da vas vidim :P ... je že dovolj črnih posek po gozdovih, jaz bi bil definitivno "iber" ...
Rude Boy Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 to soboto preizkusil s soncem obsijano našo stran in senčno stran K©anina ! porabil samo 1,5 ure vožnje iz močvirja do Sella Nevea! na naši stran lovil braun bojo in iskal Cooperton, na laški strani dobil vnetje mišic in veter v laseh ! za vsakega nekaj!
GRUNF Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 Takoj po lisici začel peglat po progi gor pa dol. .....ja blo treba delat (pa kante met ornk nabrušene ), blo pa je fantastično...zdaj je res prava smučarija zgoraj.....Danes in jutri ponovim vajo...zagotovo
vapotek Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 Danes in jutri ponovim vajo...zagotovo Tak ko ti skijaš, mi pol sam javi v kterem štoku boš, da ti pomaranče pa novo Lady prinesem... a79 in halls 2
stuhec Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 ta vikend poskušal par smučišč osvojit krvavec, Vogel, Koblo, Kr goro nekaj pa sem :naughty:
klimbra Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 Takoj po lisici začel peglat po progi gor pa dol. .....ja blo treba delat (pa kante met ornk nabrušene ), blo pa je fantastično...zdaj je res prava smučarija zgoraj.....Danes in jutri ponovim vajo...zagotovo Stari......pazi na srce.......za tele letnike......je sam še "Bohinjski Flahau"......tam 3x zajameš sapo....pa si dol! Drgač pa...... :worship: :worship: jaz nebi niti probal.....pa nisem ravno za v smeti.....sam po tistem špeglu..........nopppppp....to definitivno ni zame.
biker77 Objavljeno Januar 18, 2010 Opozori Objavljeno Januar 18, 2010 Stari......pazi na srce.......za tele letnike......je sam še "Bohinjski Flahau"......tam 3x zajameš sapo....pa si dol! Drgač pa...... :worship: :worship: jaz nebi niti probal.....pa nisem ravno za v smeti.....sam po tistem špeglu..........nopppppp....to definitivno ni zame. dej stari ne cvili..sej maš zrihtane dile.. sicer smo pa dons začel v kranjski delat "špegu" do konc tedna bo pošpeglano.. Cufa 1
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 dej stari ne cvili..sej maš zrihtane dile.. sicer smo pa dons začel v kranjski delat "špegu" do konc tedna bo pošpeglano.. Pridemo pogledat in prekontrolirat 26.1.2010... :naughty:
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 Tak ko ti skijaš, mi pol sam javi v kterem štoku boš, da ti pomaranče pa novo Lady prinesem... Saj veš kje je traumatologija....je pa skrajni čas, da te gor spravim...imam občutek, da bodo po končanem smučanju runde letele (od veselja da si preživel)... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
biker77 Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 Pridemo pogledat in prekontrolirat 26.1.2010... :naughty: če nimaš kake funkcije bi znal bit da bo že zaprto 26.1.
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 če nimaš kake funkcije bi znal bit da bo že zaprto 26.1. Ma nimam, razen da sem med udeleženci svetovnih veteranskih Masters iger v smučanju... škoda, če bo takrat Podkoren že zaprt....bom pa prišel kdaj kasneje, s celotno familijo....enkrat moramo preizkusit, če nam sezonske veljajo tudi v Kranjski Gori....
cb1300 Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 sobotni Heiligenblut......-4, brez oblačka, brez vetrčka, prazne proge.......noro.....veleslalomke pa na polno.......na slikci pa z zmatranimi slalomkami..... a79 1
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 (popravljeno) O, a do riti pa ne gre?? Hec, lepa, lepa..... Pancarji so Atomic Ti11, al se motim?? Če so, potem veš kaj je dobro... Popravljeno Januar 19, 2010. Popravil GRUNF
cb1300 Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 O, a do riti pa ne gre?? Hec, lepa, lepa..... Pancarji so Atomic Ti11, al se motim?? Če so, potem veš kaj je dobro... Gre gre, sam kot vidiš je slikano skorajda čisto na ravnini.....strminca, pa moje veleslalomke, k so mal bl zrihtane kot te na slikci, pa trda podlaga, pa smo tam Pancarji......trdi k hudič, stalno odpenjanje, pr večjem minusu zebe v prste k pr norcih.....ampak jih ne zamenjam za noben denar.....edini, v katerih mam nogo kot zabetonirano.....
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 Gre gre, sam kot vidiš je slikano skorajda čisto na ravnini.....strminca, pa moje veleslalomke, k so mal bl zrihtane kot te na slikci, pa trda podlaga, pa smo tam Pancarji......trdi k hudič, stalno odpenjanje, pr večjem minusu zebe v prste k pr norcih.....ampak jih ne zamenjam za noben denar.....edini, v katerih mam nogo kot zabetonirano..... Takisto mnenje o mojih...jih ne zamenjam....ampak so pa že zjahani po treh sezonah-bo treba nekaj novega investirat... Ja jaz se zdaj naturavam vsak večer na snežnem stadionu, pa malo kombiniram-en dan slalom dila, drug dan GS dila.....
GRUNF Objavljeno Januar 19, 2010 Opozori Objavljeno Januar 19, 2010 (popravljeno) No, pa še atej na Sasslongu (pred dvema letoma).... Popravljeno Januar 19, 2010. Popravil GRUNF
DAN Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Danes Krvavec,dopoldne še kr ok,po dvanajsti pa en velik oblak pokril vse
maratonac Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 jutri jahorina podnevi smuka potem nočni bosanski život:beer2:
cb1300 Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Še en HIT pokal za nami....danes bla tekma na Krvavcu.....od vrha Krvavca do plaže......hitra ter tehnično zellllloooooooooooo zahtevna....vreme odličen malakai in rdeci_vragec 2
rdeci_vragec Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 Še en HIT pokal za nami....danes bla tekma na Krvavcu.....od vrha Krvavca do plaže......hitra ter tehnično zellllloooooooooooo zahtevna....vreme odličen waw, ke dobra slika!!! Ko greš skozi take oblake te zmoči? :blink:
Mouc Objavljeno Januar 24, 2010 Opozori Objavljeno Januar 24, 2010 Evo, včeraj sem se vrnil iz naših Mokrin (Nassfelda) VREME cel teden SUPER - sonceeeeee. Nadrajslal sem se tud fajn. Sam neki novga so spet poštudirali tejle "jodlerji" - imajo nove avtomate za kontrolo kart - take s kamero, da te še posnamejo. Kontrola/nadzor kart je drugačna. Žičničar, ki vrši nadzor, si te pa lahko leeeeepo ogleda na računalniku kjer ima dostop do vseh podatkov, ki so vezani na karto (slika, kje si se vozil kdaj si se vozil... .) ). Torej pazite, če se boste vozili z KK (Kinder karte) - otroško, Namest z EK (Ervaschene karte) - odraslo. Ali pa če boste kaj drugače "šmuglali"!! ŽE itak spada med smučišča, kjer je teško iztržit kak popust, zdej pa še tole. Evo, še slika novega avtomata: Čav, pa še veliko snežnih užitkov vsem!
GRUNF Objavljeno Januar 25, 2010 Opozori Objavljeno Januar 25, 2010 (popravljeno) Evo, včeraj sem se vrnil iz naših Mokrin (Nassfelda) VREME cel teden SUPER - sonceeeeee. Nadrajslal sem se tud fajn. Sam neki novga so spet poštudirali tejle "jodlerji" - imajo nove avtomate za kontrolo kart - take s kamero, da te še posnamejo. Kontrola/nadzor kart je drugačna. Žičničar, ki vrši nadzor, si te pa lahko leeeeepo ogleda na računalniku kjer ima dostop do vseh podatkov, ki so vezani na karto (slika, kje si se vozil kdaj si se vozil... .) ). Torej pazite, če se boste vozili z KK (Kinder karte) - otroško, Namest z EK (Ervaschene karte) - odraslo. Ali pa če boste kaj drugače "šmuglali"!! ŽE itak spada med smučišča, kjer je teško iztržit kak popust, zdej pa še tole. Evo, še slika novega avtomata: Čav, pa še veliko snežnih užitkov vsem! he,he,he.......nije ti toi Balkan, jebi ga..... Popravljeno Januar 25, 2010. Popravil GRUNF
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se