Skoči na vsebino

F1 2010

Cartman

Priporočene objave

mal je sralo vreme, in večina je vozila s polnimi rezervarji (tako pravijo) Zgleda pa, da Virgin nebo novi brawn. . .

1. Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1m 19.950s 103 laps

2. Sebastien Buemi Scuderia Toro Rosso-Ferrari 1m 20.026s 121 laps

3. Jenson Button McLaren-Mercedes 1m 20.618s 83 laps

4. Nico Hulkenberg Williams-Cosworth 1m 20.629s 67 laps

5. Vitantonio Liuzzi Force India-Mercedes 1min 20.754s 80 laps

6. Michael Schumacher Mercedes-Mercedes 1m 21.083s 124 laps

7. Fernando Alonso Ferrari-Ferrari 1m 21.424 129 laps

8. Robert Kubica Renault-Renault 1m 22.003s 103 laps

9. Mark Webber Red Bull-Renault 1m 22.043s 99 laps

10. Timo Glock Virgin-Cosworth 1m 29.964s 11 laps

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KOBAYASHI jih je spet opral.... goooooooo kamui :worship: :worship:

eh jaja sm pa zeeeeeloooo zadovoljen da se bodo počaaaaaaasi Schumaherjevi privrženci na realna la postavili. so tak rompompom delal okoli njega, pa da bo v treh letih vsaj 2x prvak pa blablablabruhahahaha .... KONČNO se kaže realna slika :worship: stari s takimi časi... - ---- --------> NO GO

Popravljeno . Popravil Racemaniak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KOBAYASHI jih je spet opral.... goooooooo kamui :worship: :worship:

eh jaja sm pa zeeeeeloooo zadovoljen da se bodo počaaaaaaasi Schumaherjevi privrženci na realna la postavili. so tak rompompom delal okoli njega, pa da bo v treh letih vsaj 2x prvak pa blablablabruhahahaha .... KONČNO se kaže realna slika :worship: stari s takimi časi... - ---- --------> NO GO

Stari, ti nimaš pojma kaj govoriš. Tudi od daleč se ti ne sanja, kaj pomenijo kšni časi, kaj je kdo testiral, s kolko benza, s katerimi gumami,... tko da ne delaš druzga kukr prodajaš buče.

Pa lep dan.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stari, ti nimaš pojma kaj govoriš. Tudi od daleč se ti ne sanja, kaj pomenijo kšni časi, kaj je kdo testiral, s kolko benza, s katerimi gumami,... tko da ne delaš druzga kukr prodajaš buče.

Pa lep dan.

hahahah komaj čakam Bahrajn, bomo vidli kdo se bo pol smejal, pristaš šumaherja :naughty: :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hahahah komaj čakam Bahrajn, bomo vidli kdo se bo pol smejal, pristaš šumaherja :naughty: :winkiss:

Že spet si čisto zgrešil bistvo. Tudi če je najslabši od vseh, ti tega na podlagi časov s testiranj nikakor ne moreš ugotovit. A je to tako prekleto težko za razumet??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Že spet si čisto zgrešil bistvo. Tudi če je najslabši od vseh, ti tega na podlagi časov s testiranj nikakor ne moreš ugotovit. A je to tako prekleto težko za razumet??

no ja, če je že tak superduper zvezdnik bi pa lahko že na testiranju pometel s konkurenco kaj praviš? Recimo Valentino jih je 2x opral vse skup, se vidi kdo zna in kdo ne :photo:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no ja, če je že tak superduper zvezdnik bi pa lahko že na testiranju pometel s konkurenco kaj praviš? Recimo Valentino jih je 2x opral vse skup, se vidi kdo zna in kdo ne :photo:

sam prašam. a zate bo neuspeh, če schu nebo prvak? če konča recimo na tretjem mestu? bo to mercedesov totaln popuš in schumacherjev fiasko? glede na to, kako stric pele po treh letih odsotnosti bi bil jaz preklemano tiho. če se sprašuješ za koga navijam ti komot povem da za Rdeče. od vedno. do nadaljnega. Schuju prvoščim drugo mesto, za Alonsom. enako prvoščim rossiju, pa po dveh treningih nisem prepričan da bo ubranil prvenstvo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

GOOD NEWS!!! Miran aličin po vsej verjetnosti nebo več komentiral F1!!! Da vse nebi blo rožnato, so komentatorstvo ponudili Gabru!!!

To je le delno dobra novica, ker ne vemo kdo bo dejansko novi komentator, če bo do spremembe res prišlo. Če so na popu frajerji, bodo kupili komentatorsko ekipo od BBC :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam prašam. a zate bo neuspeh, če schu nebo prvak? če konča recimo na tretjem mestu? bo to mercedesov totaln popuš in schumacherjev fiasko? glede na to, kako stric pele po treh letih odsotnosti bi bil jaz preklemano tiho. če se sprašuješ za koga navijam ti komot povem da za Rdeče. od vedno. do nadaljnega. Schuju prvoščim drugo mesto, za Alonsom. enako prvoščim rossiju, pa po dveh treningih nisem prepričan da bo ubranil prvenstvo.

jst mislim samo da vsi precenjujejo Šumaherja. Stric je star in po mojem mnenju ni več vrhunski dirkač. Še bolj mi gre na živce branje izjav nekaterih da bo šumaher še n^2 prvak. Pa dajte no, pa sj ostali tud ne vozijo ko penzionerji. Moje mnenje je da če se bo kakšno dirko prebil med Top 3 bo to vrhunski dosežek, ki pa bo še vedno podpričakovanji vseh. Moje osebno mnenje je da bo odvozil par dirk, z neko čisto povprečno predstavo, ter recimo ga bo zabolel vrat, ker bi s slabimi rezultati očrnil svojo kariero. Lahko se motim, ampak osebno ne verjamem da je možno da nekdo po par letih premora napere toliko vrhunskih dirkačev kot jih je trenutno v F1. (Hamilton, Vettel, Alonso, Massa, Button, Kobayashi :P ) Sicer pa še malo še malo, pa bomo vidli kdo bo ostal na realnih tleh, in kdo poletel. Kar se tiče pa Valentinota bo imel letos zelo težko delo, defenitivno, in tud mislim da jim bo Spies kr fajn mešu štrene, vendar vseeno bi poleg Valentinota postavil glavnega favorita za prestol Stonerja. Nekako Lorenzu še malo manjka, pedro je pa pač pedro. nekonstanten B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moje mnenje je da če se bo kakšno dirko prebil med Top 3 bo to vrhunski dosežek, ki pa bo še vedno podpričakovanji vseh. Moje osebno mnenje je da bo odvozil par dirk, z neko čisto povprečno predstavo, ter recimo ga bo zabolel vrat, ker bi s slabimi rezultati očrnil svojo kariero.

A potem ko/če bo po parih dirkah mešal štrene pri vrhu in ko te bom potegnil za jezik, a boš iz te teme tudi ti čudežno izginil???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A potem ko/če bo po parih dirkah mešal štrene pri vrhu in ko te bom potegnil za jezik, a boš iz te teme tudi ti čudežno izginil???

bom izginil če konča sezono med top 3. Zmenjeno!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz se nebi kregal z nikomer... šumeči je statistično daleč največji voznik formule ena... in tri leta pavze so lahko tudi tri leta psihičnega počitka in dobra mera motivacije ob kobajagiju in ostalih ... edina ovira bi lahko bilo fizično stanje zaradi poškodb..

če bo imel avto za med prvih pet, se bo tam tudi vozil... je pa vprašanje ego-ta kako bo prenašal razne hudokrčne mulčke , ko ga bodo hoteli prehiteti ali pa on njih ... tu znajo biti težave...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lotus se vrača malezijci v intervjujih delujejo zelo prepričljivo. njihova navdušenost nad znamko me niti ne preseneča, saj so kupili eno večjih imen F1. preseneča me to, da precej skrbno negujejo tradicijo in vse kar Lotus predstavlja, v civilnih avtomobilih. Če preberete še intervju z Gascoynom na crash.net, morda tud vam malo zadiši po časih ko je bilo v F1 mogoče zmagat skoraj vsem. :) Nice. spet bodo "moj drugi" team. upam de nebodo tolkrat moje edino upanje kot 93 in 94 sm navijal za sala in herberta takoj po odstopu bergerja in alesija :D
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe, jaz sem za tega Kobayashija prebral sele tukaj..

Pomojem Schumacher glih prvak tezko ce bo, zna biti pa zelo hiter, saj toliko star spet ni.

Izkusnje v tem sportu in tak renome kot ga ima on niso "kar nekaj", on se bo ze spravil v pogon.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

spet ga dež sere. Schu kralj dežja2 je kr nekje nizko :hmm: čeprav nevemo kakšno je trenutno stanje, me zelo preseneča Buemi. na vseh testiranjih je bil zelo soliden. Edino kar z gotovostjo lahko trdimo na podlagi teh časov je, da virginov projekt v realnosti ne dela. Kompleten avto je narejen na podlagi računalniških simulacij in predvidevanj. očitno stvar ne špila še.

1. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m 22.593s 103 laps

2. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1m 23.017s 72 laps

3. Felipe Massa Ferrari 1m 23.204s 72 laps

4. Sebastien Buemi Scuderia Toro Rosso-Ferrari 1m 23.322s 79 laps

5. Pedro de la Rosa Sauber-Ferrari 1m 23.367s 77 laps

6. Michael Schumacher Mercedes 1m 23.803s 111 laps

7. Adrian Sutil Force India-Mercedes 1m 24.272s 28 laps

8. Paul di Resta Force India-Mercedes 1m 25.088s 76 laps

9. Vitaly Petrov Renault 1m 26.237s 59 laps

10. Rubens Barrichello Williams-Cosworth 1m 27.320s 109 laps

11. Fairuz Fauzy Lotus-Cosworth 1m 31.848s 76 laps

12. Timo Glock Virgin-Cosworth 1m 32.417s 10 laps

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Edino kar z gotovostjo lahko trdimo na podlagi teh časov je, da virginov projekt v realnosti ne dela. Kompleten avto je narejen na podlagi računalniških simulacij in predvidevanj

Zgleda da bodo tudi testiranja na simulatorju nardili. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

. Edino kar z gotovostjo lahko trdimo na podlagi teh časov je, da virginov projekt v realnosti ne dela. Kompleten avto je narejen na podlagi računalniških simulacij in predvidevanj. očitno stvar ne špila še.

saj mu z baloni tudi ni prav takoj ratalo... šumi pa je, kolikor se spomnim , imel največji procent uspeha na dežnih dirkah z benetonom ..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

saj mu z baloni tudi ni prav takoj ratalo... šumi pa je, kolikor se spomnim , imel največji procent uspeha na dežnih dirkah z benetonom ..

če misliš z balonom okrog sveta, to ni ista ekipa. za baloni in virgin gobal flyerjem je stal pokojni Steve Fosset, igračke mu je izdeloval genij Burt Rutan-Scaled Composits je ameriška firma. Virgin F1 je bil manor motorsport iz sheffielda. Virgin, blagovna znamka Richarda Bransona, je samo sponzor vsem omenjenim.

mene ful veselita ta dva naslova :D

"Ferrari is the car to beat, admits defending F1 champion Button" in "Alonso: ''Ferrari F10 je najboljši avtomobil v mojem življenju!''"

WIIIII!!!!!!! FORZA!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Izgleda, da se rdečim nasmiha rezultatsko bogata sezona. Upam, da vsi skupaj ne blefirajo. Me pa zanima, če so kaj trenirali na taktičnem področju, kjer so bili v preteklih dveh sezonah najšibkejši. Brez kadrovske okrepitve v vodstvu moštva bo težko.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomoje letos ne bo nobenemu z rožcami postlano... bo šlo na pas mater.. sej samo prve tri dirke mormo dočakat , potem se bo že videlo kam pes taco moli..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:cry: Žal imam slabo novico za vse, ki smo lani lahko v živo gledali formulo na BBC preko zbirke streamanih programov British TV. British TV žal ne deluje več že nekaj časa. :BUA: Noben od slovenskih ponudnikov TV signala ne ponuja programov BBC 1 ali BBC 2. Mislim, da ima to opraviti z (ne)plačevanjem britanskega RTV prispevka, ki btw stane mesečno približno enako kot pri nas.

Zdaj pa vprašanje: Ali kdo pozna kakšen nov trik, kako preko interneta v živo spremljati BBC1 :?

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Izgleda bo imel Jergović na HTV čas za komentiranje, glede na to, da naj bi USF1 prosili za odložitev štarta na začetek sezone 2011. :D Samo teli kavboji so res lipeti :slap: Že dve leti se pripravljajo na vstop, Jergović je govoril pred pol leta o de facto štartu USF1 v 2010, dejansko pa obstaja moštvo le na papirju. Mogoče pa bodo štartno mesto prodali Srbom?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:cry: Žal imam slabo novico za vse, ki smo lani lahko v živo gledali formulo na BBC preko zbirke streamanih programov British TV. British TV žal ne deluje več že nekaj časa. :BUA: Noben od slovenskih ponudnikov TV signala ne ponuja programov BBC 1 ali BBC 2. Mislim, da ima to opraviti z (ne)plačevanjem britanskega RTV prispevka, ki btw stane mesečno približno enako kot pri nas.

Zdaj pa vprašanje: Ali kdo pozna kakšen nov trik, kako preko interneta v živo spremljati BBC1 :?

jest sm čist zadovoln z HTV2 :trance_27_notworthy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!