Nagaya Objavljeno Avgust 16, 2005 Objavljeno Avgust 16, 2005 (popravljeno) Ce bi ble vse motosvetovke take, se mi pobje ne bi upal niti pisnt, kaj sele da bi kak bedast post napisal. :grrr ← sej kdo pa pravi da niso ...tko...undercower...pod kožo :kva2: al so pa vsaj takele ko teta na slikci :) Popravljeno Avgust 16, 2005. Popravil Nagaya
Brihta Objavljeno Avgust 16, 2005 Objavljeno Avgust 16, 2005 sej kdo pa pravi da niso ...tko...undercower...pod kožo :kva2: ← :eek: ...hm, prosim moderatorje da se zbrise unih mojih 400 bedastih psotov....no zdej pa letim :chase:
Anubis Objavljeno Avgust 16, 2005 Objavljeno Avgust 16, 2005 :nono: boga žoga :fredy: ← Tole je Andrulla :) Ms. Olympia 2000...precej hudo ja :)
Draksler Objavljeno Avgust 21, 2005 Objavljeno Avgust 21, 2005 Izgled človeka? Privlačen, lep seksi, povprečen, grd, ženska ujeta v moškem telesu, moški ujet v ženskem telesu..... Ni da ni. Ljudje se običajno ne zavedajo, da so se takšni rodili. Nihče, ki je lep in estetsko privlačen se nikdar ne vpraša, kaj je on sam, kot osebek naredil, da je lep. NIČ - pač je imel srečo, da se je tak rodil ali pa ima toliko denarja, da so lepega naredili plastičarji! Ne obsojat tistih, ki niso imeli sreče in se niso rodili .....! S kakšno pravico lahko komentiramo izgled tistih, ki v življenju že ob rojstvu niso imeli sreče! Teh pravic nimamo, zato se takšnih komentarjev vzdržim. V današnji družbi je izgled človeka zelo precenjen - Amerika je naredila svoje! Moje skromno mnenje, k celotni temi, ki se mi zdi zelo bedna! :BUA:
kekec III Objavljeno Avgust 22, 2005 Objavljeno Avgust 22, 2005 Izgled človeka? Privlačen, lep seksi, povprečen, grd, ženska ujeta v moškem telesu, moški ujet v ženskem telesu..... Ni da ni. Ljudje se običajno ne zavedajo, da so se takšni rodili. Nihče, ki je lep in estetsko privlačen se nikdar ne vpraša, kaj je on sam, kot osebek naredil, da je lep. NIČ - pač je imel srečo, da se je tak rodil ali pa ima toliko denarja, da so lepega naredili plastičarji! Ne obsojat tistih, ki niso imeli sreče in se niso rodili .....! S kakšno pravico lahko komentiramo izgled tistih, ki v življenju že ob rojstvu niso imeli sreče! Teh pravic nimamo, zato se takšnih komentarjev vzdržim. V današnji družbi je izgled človeka zelo precenjen - Amerika je naredila svoje! Moje skromno mnenje, k celotni temi, ki se mi zdi zelo bedna! :BUA: ← Carpe diem....
Vojč Objavljeno Avgust 22, 2005 Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) S kakšno pravico lahko komentiramo izgled tistih, ki v življenju že ob rojstvu niso imeli sreče! Teh pravic nimamo, zato se takšnih komentarjev vzdržim. ← se strinjam :mellow: res pa je tudi, da nekatere po svoji želji izgledajo podobne bolj moškim, tu man v mislih način oblačenja, frizure in še kaj... Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil Ventil
SiR Objavljeno Avgust 23, 2005 Objavljeno Avgust 23, 2005 Izgled človeka? Privlačen, lep seksi, povprečen, grd, ženska ujeta v moškem telesu, moški ujet v ženskem telesu..... Ni da ni. Ljudje se običajno ne zavedajo, da so se takšni rodili. Nihče, ki je lep in estetsko privlačen se nikdar ne vpraša, kaj je on sam, kot osebek naredil, da je lep. NIČ - pač je imel srečo, da se je tak rodil ali pa ima toliko denarja, da so lepega naredili plastičarji! Ne obsojat tistih, ki niso imeli sreče in se niso rodili .....! S kakšno pravico lahko komentiramo izgled tistih, ki v življenju že ob rojstvu niso imeli sreče! Teh pravic nimamo, zato se takšnih komentarjev vzdržim. V današnji družbi je izgled človeka zelo precenjen - Amerika je naredila svoje! Moje skromno mnenje, k celotni temi, ki se mi zdi zelo bedna! :BUA: ← S kakšno pravico ti ljudi sploh deliš na take, ki so imeli "srečo" in so "lepi", in one druge? Vsak je lep - tudi jaz (če ženska dost alkohola popije ;))
bubamara Objavljeno Avgust 23, 2005 Objavljeno Avgust 23, 2005 Vsak je lep - tudi jaz (če ženska dost alkohola popije ;)) ← se strinjam :grim s prvim delom, o drugem pa rajš ne dajem kometarjev, da me ne bo kdo/katera po buči :whistle:
Lobo Objavljeno Avgust 23, 2005 Objavljeno Avgust 23, 2005 S kakšno pravico ti ljudi sploh deliš na take, ki so imeli "srečo" in so "lepi", in one druge? Vsak je lep - tudi jaz (če ženska dost alkohola popije ;)) ← Kot v tistem vicu: Zakaj je Bog ustvaril alkohol? Da grde babe ne bi ostale nedolžne.
Avatar Objavljeno Avgust 23, 2005 Objavljeno Avgust 23, 2005 He he, točno tako. Vsak je lahko lep v očeh (pijanega) opazovalca.
Gallus Objavljeno Avgust 23, 2005 Objavljeno Avgust 23, 2005 ... še dobro, da ima vsak mamo ... ... je vsaj nekomu všeč ...
Avatar Objavljeno Avgust 23, 2005 Objavljeno Avgust 23, 2005 ... še dobro, da ima vsak mamo ... ... je vsaj nekomu všeč ... ← Trikrat hura za incest.
Gallus Objavljeno Avgust 23, 2005 Objavljeno Avgust 23, 2005 Trikrat hura za incest. ← ... incest :? :? :? ... ... kdo je govoril o incestu :? :? :? ...
Lobo Objavljeno Avgust 23, 2005 Objavljeno Avgust 23, 2005 Pa še en kratki: Če bi froce prodajali v izložbi, bi ti še sedaj tam visel. (Nimam v mislih nobenega motosvetovca, da me ne bi po krivem kdo drgnil po netu) Resno pa tole. Sam nimam rad moških tipov žensk, samo vsake oči imajo svojega malarja in kot pravi Adi, za vsako metlo najde se štil.
Draksler Objavljeno Avgust 23, 2005 Objavljeno Avgust 23, 2005 S kakšno pravico ti ljudi sploh deliš na take, ki so imeli "srečo" in so "lepi", in one druge? Vsak je lep - tudi jaz (če ženska dost alkohola popije ;)) ← Simon , Simon to ni pravica - to je dejstvo!!!!! :nono: :nono: Jaz nič ne delim - razen kakšno pikro na tem forumu (konstruktivna provokacija bi temu rekel)!
Avatar Objavljeno Avgust 24, 2005 Objavljeno Avgust 24, 2005 Simon , Simon to ni pravica - to je dejstvo!!!!! :nono: :nono: Jaz nič ne delim - razen kakšno pikro na tem forumu (konstruktivna provokacija bi temu rekel)! ← Tako je, narava je aristokratska. In neenaka. Zato niso vsi močni, hitri, pametni, lepi... Tisto glede "vsake oči imajo svojega malarja" ne drži povsem. Nekoč sem poslušal o neki raziskavi (na žalost res ne vem naslova in publikacije), kjer so preučevali zaznavanje lepote. In ugotovili, da zaradi zaradi subjektivnosti posameznik lahko nekoga oceni za določeno stopnjo lepšega ali gršega kot bi to storil drug. Toda to gre do neke mere, ne pa do ekstremov. Če je nekdo grd (po prevladujočih kriterijih družbe), potem bo s strani opazovalcev v najboljšem primeru ocenjen kot povrečen, ne pa kot lep. In tako dalje. Sicer imamo pa estetsko kirurgijo...za vse tiste, ki jih moti videz in imajo dovolj pezet .)
GorazdH Objavljeno Avgust 24, 2005 Objavljeno Avgust 24, 2005 važno, da si sam sebi lep, to je 90% problema rešenega :afro1:
Lobo Objavljeno Avgust 24, 2005 Objavljeno Avgust 24, 2005 Tako je, narava je aristokratska. In neenaka. Zato niso vsi močni, hitri, pametni, lepi... Tisto glede "vsake oči imajo svojega malarja" ne drži povsem. Nekoč sem poslušal o neki raziskavi (na žalost res ne vem naslova in publikacije), kjer so preučevali zaznavanje lepote. In ugotovili, da zaradi zaradi subjektivnosti posameznik lahko nekoga oceni za določeno stopnjo lepšega ali gršega kot bi to storil drug. Toda to gre do neke mere, ne pa do ekstremov. Če je nekdo grd (po prevladujočih kriterijih družbe), potem bo s strani opazovalcev v najboljšem primeru ocenjen kot povrečen, ne pa kot lep. In tako dalje. Sicer imamo pa estetsko kirurgijo...za vse tiste, ki jih moti videz in imajo dovolj pezet .) ← Torej na kratko: Če si lep, se vedno najde nekdo lepši od tebe. Če pa si grd, pa ti ni para. A sem prav razumel?
Avatar Objavljeno Avgust 24, 2005 Objavljeno Avgust 24, 2005 Torej na kratko: Če si lep, se vedno najde nekdo lepši od tebe. Če pa si grd, pa ti ni para. A sem prav razumel? ← Poanta je bila...čisto na kratko...da je nekaj grdih, večina povprečnih in malo lepih. Tako...gaussova krivulja. Kaj čmo.
nts Objavljeno September 2, 2005 Objavljeno September 2, 2005 Če ste že začeli govoriti o lepih in nelepih ženskah.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se