smeško Objavljeno Oktober 20, 2002 Objavljeno Oktober 20, 2002 poznam eno tako, k ma na obrazu daljše kocine, kot pa jest če se 2 tedna ne obrijem :? :? (ampak drgač je pa ta punca čist faca) mogoče se ji fučka za njen izgled :roll: (tud take morjo bit, nažalost :cry: )
Mačica Objavljeno Oktober 20, 2002 Objavljeno Oktober 20, 2002 A si takšne kot je Vrtnica mislu :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Kokr sem jo mel priložnost enkrat vidit na 3M, je luškana (rekl so, da je Rožca, nism jo spoznal oserbno...) :D :D :wink: :oops: 8) Aja hmm jz se nic ne spomnim da bi mi kdo tvoj nick omenu... ma vas je blo ku rusou in si v eni urci ne mores use zapomnit... oblubim da bom nasledne leto se kej vec tam prikazala :) Pa se bova lahko spoznala :) Če se ti slučajno ne bo do takrat s čim zameru :P :P
Mačica Objavljeno Oktober 20, 2002 Objavljeno Oktober 20, 2002 Pred kratkim je bil v nekem časopisu članek v katerem je navedeno, da za pribl. 15% ljudi bolj ali manj ni čist jasno al so fantki al punčke. Pa če gre za femnizirane moške ali androgene ženske ali pa v skrajni obliki hermafrodite (ti ljudje imajo razvite tako ženske kot moške spolne organe). Torej se ni za čudit, če take ljudi kdaj vidiš. Live and let live.
Wobewt Objavljeno Oktober 20, 2002 Objavljeno Oktober 20, 2002 Pred kratkim je bil v nekem časopisu članek v katerem je navedeno, da za pribl. 15% ljudi bolj ali manj ni čist jasno al so fantki al punčke. Pa če gre za femnizirane moške ali androgene ženske ali pa v skrajni obliki hermafrodite (ti ljudje imajo razvite tako ženske kot moške spolne organe). Torej se ni za čudit, če take ljudi kdaj vidiš. Live and let live. Leti na koga? :D :D :wink: :wink:
Mačica Objavljeno Oktober 20, 2002 Objavljeno Oktober 20, 2002 Leti na koga? :D :D :wink: :wink: Ne leti na nobenga. Hotela sem samo povedat, da obstajajo tut taki ljudje. A si se počutu ogovorjenega? :twisted:
Wobewt Objavljeno Oktober 20, 2002 Objavljeno Oktober 20, 2002 [quote="Mačica" A si se počutu ogovorjenega? :twisted:
Vrtnica Objavljeno Oktober 20, 2002 Objavljeno Oktober 20, 2002 [quote="Mačica" A si se počutu ogovorjenega? :twisted: Ne jaz :shock:! ....Sm mislu, da nadaljuješ Hočkotovo misel..... :D 8)
Einherjar Objavljeno Oktober 21, 2002 Objavljeno Oktober 21, 2002 Hotschko - 10 tock za cudovito provokacijo.
Mačica Objavljeno Oktober 21, 2002 Objavljeno Oktober 21, 2002 A si se počutu ogovorjenega? :twisted: Ne jaz :shock:! ....Sm mislu, da nadaljuješ Hočkotovo misel..... :D 8) Hočko, si je pač našu novo tarčo (odkar ne more več Pupe provocirat), kar je meni bilo takoj jasno, samo nagovorjenim osebkom pač ne, zato, pa se je fant lahko toliko naslajal (Hočko namreč) :) :D Tist post o dvospolnikih pa je bil neposredni odgovor na temo in ne na kako provokacijo.
LuCy Objavljeno Oktober 21, 2002 Objavljeno Oktober 21, 2002 rozica, pomir se no mal... sej ves, da fantov ne mors nikol resn jemat... :roll: (pa se lepoti skoduje :? ) Najbolš jih je kr pretepst pa je! To vedno funkcionira (no, vsaj v osnovni šoli je ...)
enduraš Objavljeno Oktober 21, 2002 Objavljeno Oktober 21, 2002 Lucy a ti tepeš fante?! :shock: :shock: Se pravi da jaz lohk začnem punce tepst? :twisted:
sramezljiv Objavljeno Oktober 21, 2002 Objavljeno Oktober 21, 2002 rozica, pomir se no mal... sej ves, da fantov ne mors nikol resn jemat... :roll: (pa se lepoti skoduje :? ) Najbolš jih je kr pretepst pa je! To vedno funkcionira (no, vsaj v osnovni šoli je ...) kaj je ta nasilna,se je bo treba izogibat 8)
chris Objavljeno Oktober 21, 2002 Objavljeno Oktober 21, 2002 za punceni blo nikol receno, da fantov ne smejo tepst (razen ob dobri vzgoji starsev)... za fante je pa to vedno veljalo (da se punc ne sme tepst, kaj pa...) :twisted:
sramezljiv Objavljeno Oktober 21, 2002 Objavljeno Oktober 21, 2002 za punceni blo nikol receno, da fantov ne smejo tepst (razen ob dobri vzgoji starsev)... za fante je pa to vedno veljalo (da se punc ne sme tepst, kaj pa...) :twisted: kje je pa zdaj enakopravnost , če je vojna je vojna za vse. :D
kekec III Objavljeno Oktober 21, 2002 Objavljeno Oktober 21, 2002 za punceni blo nikol receno, da fantov ne smejo tepst (razen ob dobri vzgoji starsev)... za fante je pa to vedno veljalo (da se punc ne sme tepst, kaj pa...) :twisted: razen z ljubezensko mišico...kajne,Chris !
Chebi Objavljeno Oktober 21, 2002 Objavljeno Oktober 21, 2002 Peesda folk, vi ste kle čist divji - se vid da se ne da več tok vozt z motorjem pa ste vsi mal "nataknjeni" :D
Vrtnica Objavljeno Oktober 31, 2002 Objavljeno Oktober 31, 2002 tko za btw obstajajo tudi moski ki so podobni zenskam.... (pa ne stejem tle Sestre)
robberrt Objavljeno November 1, 2002 Avtor Objavljeno November 1, 2002 sam slabi zgleda zenska kot moski :lol:
Vrtnica Objavljeno November 1, 2002 Objavljeno November 1, 2002 sam slabi zgleda zenska kot moski :lol: nop ni res! moski ki so podobni zenskam so obup.... hotschko je eden izmed njih :)
smeško Objavljeno November 1, 2002 Objavljeno November 1, 2002 zdej si ga pa razkrinkala, jest sm pa mislu da je en orenk desc!!! :D
hotschko Objavljeno November 4, 2002 Objavljeno November 4, 2002 sam slabi zgleda zenska kot moski :lol: nop ni res! moski ki so podobni zenskam so obup.... hotschko je eden izmed njih :) Jaz sem pa prav luštna :oops: :oops: :D 8) :idea: :arrow: ...
ak Objavljeno November 4, 2002 Objavljeno November 4, 2002 nop ni res! moski ki so podobni zenskam so obup.... hotschko je eden izmed njih :) ... morajo imet vonj po konjih in švicu :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se