pirrulz Objavljeno September 2, 2005 Objavljeno September 2, 2005 hehe...stara modrost, ki se po našem mestu vali: "Preden greš z žensko v posteljo, jo za minuto v Dravo namoči z glavo, da ji gre vsa šminka pa puder dol, pol pa, če še vedno dobro zgleda, go for it!" :P :lol: (Ampak nič pa ne pravi o tem, da pol verjetno smrdi po Dravi :hmm: )
Gallus Objavljeno September 2, 2005 Objavljeno September 2, 2005 Ampak nič pa ne pravi o tem, da pol verjetno smrdi po Dravi :hmm: ← Boljš' po Dravi kot po "švici" .)
Lobo Objavljeno September 2, 2005 Objavljeno September 2, 2005 Boljš' po Dravi kot po "švici" .) ← Ne bi rekel. Sploh pa ne v času drstenja rib. Bi se pol posteljnine na njo nalimalo.
moto rider Objavljeno September 2, 2005 Objavljeno September 2, 2005 Ne vem, če tole semle paše, a vseeno. Ali je že kdo opazil, da imajo tako rekoč vsi (ki nimajo zgornjo vrsto zob popolnoma naravnost), obrnjeno linijo, od svoje desne proti levi - rahlo navzdol. Pa ne se smejati! Prvo se prepričajte. Je to mogoče zaradi gravitacije zemlje? :? Samo, na spodnji polobli, sem opazil isto. In ravno to me jebe! - Pošlušam pametne izsledke!!!.........
lina Objavljeno September 2, 2005 Objavljeno September 2, 2005 A da so zobje čist ok...pa jih jebe linija kosti iz katere rastejo in potem izgleda, da so zobje postrani. sicer mi pa ni čist jasno kaj sploh misliš :oops:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se