Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Evo Streetfighters Slovenija!!!

post-20343-125987287555_thumb.jpg

ulala...kak se pa do tega prit...tole maš edini oz je to tvoja zamisel...? lepo lepo :worship:

Objavljeno

Ja tole sem za probo naroču pa je zlo dobr tisk pa tud sam pulover jekr kvalitetn (fruit of the loom), pride pa zadeva okol 30 eur pluspoštnina (ebay). Se lahko zmenmo če bo kej več zanimanja pa naročimoskupno. Al pa damo pri nas tiskat kakšne majce al pa puloverje. Se bommal pozanimu okol,...

Treba mal promovirat sceno pr nas :)

Objavljeno

ewo tu pa tak malo za razvedrilo link mojih treningov ko sem po zadnjem treniro.. v bistvu pa sem ga zaradi vožnje po zadnjem kolesu malo razbil.. :headbang: sam še dober da se je to zgodilo drugačik nevem če se bi lotil mojega sedanjega projekta... :naughty:

http://www.motosvet....lay.php?cid=407

Uff tudi pri meni je bilo zelo blizu, vendar sem se k sreči nekako rešil (noge sem dvignil u zrak in se preveč nagnil :S). Prvič sem probaval po zadnji in ta situacija me je prestrašila. Spet bom potreboval veliko časa, da bom zopet poizkusil :trance_33_sleep:

Objavljeno (popravljeno)

Ve kdo za kakšen zaden del od VFR 750, nihajka, kolo, disk, zavorni sistem,...skratka komplet zadn konc. Najbolš letnik 90-93. Se dobi kej tega na odpadih v italiji?

Ma poklič Sašota in ga vprašaj-zmeni.On bo sigurno na kaj naletu :D saj maš cifro.

Na odpadih ne vem.Najde se kak razbit pri kakem trgovcu v kotu.Sam proda sam celoto...

@lolekslo poizkusi za začetek v hrib.Je lažje :D

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

Aja sej res-čist pozabu...hvala!! se morva enkrat dobit za kšn pir!!

Sicer sem pa zaenkrat še v fazi zbiranja idej tko da se ne mudi. Glavni problem pri nihajki od VFR (poleg puš, stružnja nihajke, centriranja zobnika in kolesa) je to da je amortizer mal zamaknjen, pa bi mogu rezat nosilce na okvirju pa jih na novo narest in navarit na geštel. Nudi pa nihajka od VFR dobro opcijo namestitve kakšnega širšega kolesa zadaj (npr. alu feltne od kakšnega avta, pa motorsko gumo)....sam to je že spet kvarjenje voznih lastnosti za šminko :) . Začenjam razmišlat tud o ducatijevih nihajkah hmmmm bomo vidl. Aja eno od VFR 1992 sem že našu :) , ampak kot pravim...bomo vidl. Zdejle moram najprej delavnico zrihtat, drug let se bom pa lotu teh zadev.

P.S. nihajke od VFR baje skor direkt pašejo na firebladko....če koga zanima.

Kar se pa vožnje po zadnji gumi tiče-se je zaenkrat rajš izogibam....čeprov zadnč naredu en čist nenameren power wheely po dunajski ko sem na faks zamuju hehehe

Objavljeno

aloha!!

ima mogoče kdo izkušnje z pay palom? ker imam problem namreč če ni podane poštnine in če sem dobil da je na primer 16,20€ me zanima kje naj dopišem ta znesek ko plačijem izdelek ker do zdaj sem plačal vse izdelke ki so meli že poštnini dodano pa sem samo stiskal naprej zaj pa bi rad imel en izdelek ki nima podane poštnine...

Objavljeno

Njabolš da kontaktiraš prodajalca pa ga vprašaš kako. Js sem se ponavad kar zmenu da sem v oknček vpisal skupno ceno izdelka+poštnina. Ne greš na kupovanje preko e-baya ampak na funkcijo plačila uporabniku, vpišeš njegovo uporabniško ime, znesek in pošlješ. To je kolker se spomnem-že dolg nisem nč prek e-baya kupval...

Kupuješ kakšn zanimiu del slučajno ...me firbc matra :D.

Objavljeno (popravljeno)

Dobil nove ročke - death grips :naughty: :naughty: :naughty:

post-11340-126028597785_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil baddad
Objavljeno (popravljeno)

Zakon grifi!!! to je guma la so iz aluminija?

Jst jih bom tud menju, pa se nekak odločam za tele, predvsem ker majo že vgrajen mehanizem za zajle gasa.

http://cgi.ebay.de/G...=item56372a26ef

Pa tele bar end žmigovce:

http://cgi.ebay.de/L...=item2ea06758ab

z temile špegli :)

http://cgi.ebay.de/S...=item35a4fc1ce1

Poleg tega bom vse žice poskusu spelat skoz belanco.......no to bi pomoje moral uredit spredn del-moram priznat da sem mal hitel na konc z finiširanjem :) zdej pa oram to popravt Neki se igram iopcijo drag bara, sam sem zdej z ta široko superbike belanco zlo zadovoljen, tko da ne bom tvegu voznih lastnosti,...mogoč kdaj drugič...

Popravljeno . Popravil trojan69
Objavljeno

Aja pa meu bom za prodat špegle z integriranimi smerniki (voženi 2000 km brez praskice) v ključno z adapterji in nosilci ter uteži za krmilo z nastavki :)

Špegli so podobni tem

http://www.louis.de/_100cbd52c2c4ca82ed13d17301edac01a0/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=465&wgr=401&list_total=49&anzeige=0&page=4&artnr_gr=10028794

Objavljeno

Zakon grifi!!! to je guma la so iz aluminija?

Jst jih bom tud menju, pa se nekak odločam za tele, predvsem ker majo že vgrajen mehanizem za zajle gasa.

http://cgi.ebay.de/G...=item56372a26ef

Pa tele bar end žmigovce:

http://cgi.ebay.de/L...=item2ea06758ab

z temile špegli :)

http://cgi.ebay.de/S...=item35a4fc1ce1

Poleg tega bom vse žice poskusu spelat skoz belanco.......no to bi pomoje moral uredit spredn del-moram priznat da sem mal hitel na konc z finiširanjem :) zdej pa oram to popravt Neki se igram iopcijo drag bara, sam sem zdej z ta široko superbike belanco zlo zadovoljen, tko da ne bom tvegu voznih lastnosti,...mogoč kdaj drugič...

Grifi so gumijasti.

Tvoj izbor mi je tudi všeč. :whistle:

Objavljeno

Njabolš da kontaktiraš prodajalca pa ga vprašaš kako. Js sem se ponavad kar zmenu da sem v oknček vpisal skupno ceno izdelka+poštnina. Ne greš na kupovanje preko e-baya ampak na funkcijo plačila uporabniku, vpišeš njegovo uporabniško ime, znesek in pošlješ. To je kolker se spomnem-že dolg nisem nč prek e-baya kupval...

Kupuješ kakšn zanimiu del slučajno ...me firbc matra :D.

ja tole se mi ful dopade pa nisem zasledo poštnine...sam potem sem pa našo isti izdek z poštnino

post-19795-126030090464_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno

ja tole se mi ful dopade pa nisem zasledo poštnine...sam potem sem pa našo isti izdek z poštnino

Lepo!Cena?

Objavljeno

Lepo!Cena?

nekje sem zasledo za 95€ nekje pa za 110€.. :unsure:

Objavljeno

te ročke od titaxa prodaja promotor žalec...

l.p.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

post-19795-126030090464_thumb.jpg

tole mi je ful vsec...sem mal ideje zacela dobivattrance_40_thumbup.gif

samo za rocke sem pa rekla bojo nujno ogrevane,ker v oktoberskih/novembrskih/decemberskih furah me je zmer zeblo samo v roketrance_41_w00t2.gif ...potem bo pa celo leto sezonagrim.giftrance_44_wink5.gif

Objavljeno

yessstrance_25_naughty.gif nekak mi je idealen za zgled,ker ni prevec nasarjen in kicast,ceprov je vlozenga kr neki dela...worship.gif

Jap, večina streetfighterjev je nagravžno kičastih. Čeprav, vsak od nas verjetno v neki fazi pade na to foro - jaz sem pred leti, ko sem začenjal, bil čisto pečen na teh forumih in fotkah ... predvsem sem sicer tripal na V-maxe predelane ... pa yamaha bulldog mastino mi je tudi pritisk dvigoval, je bil kr elegantn ...

Objavljeno (popravljeno)

Aja pa meu bom za prodat špegle z integriranimi smerniki (voženi 2000 km brez praskice) v ključno z adapterji in nosilci ter uteži za krmilo z nastavki :)

Malo :topic::P. Kolikokrat so pa utripnili? Tudi to je važno :D :naughty: :eek:-

LP Robert

Popravljeno . Popravil trebor
Objavljeno

Jap, večina streetfighterjev je nagravžno kičastih. Čeprav, vsak od nas verjetno v neki fazi pade na to foro - jaz sem pred leti, ko sem začenjal, bil čisto pečen na teh forumih in fotkah ... predvsem sem sicer tripal na V-maxe predelane ... pa yamaha bulldog mastino mi je tudi pritisk dvigoval, je bil kr elegantn ...

jah eni majo res prevec navesenega na sebi, po moznosti se pase ne skup in izpade...cudnohuh.gif

taka faza pa pomoje takrat pride, ko clovek ravno tok vsuje motor,da je v bistvu se ok,samo par stvari za pomenjat...potem pa zacne domislija laufat in bi najraje raketo naredulaugh.gif

meni zgleda (ze v originalu,kaj sele kaka predelava) precej brutalno yamaha mt01, samo pa ne vem kako se stvar kej obnese, ker jih ni kej dostitrance_11_confused.gif

Objavljeno

@baddad-hvala za link do ročk!! Mogoč bom kr te od rizome uporabu. Pa tista stran od cafe racerjev je tud suprer. Sem nekaj časa nazaj mislu svojo Jawo 350 predelat v nekako tem smislu, pa sem jo potem rajš obnovil v original.

@ David Super ročke!!! res zakon zgledajo. Škoda da za mojga nč podobnega ne obstaja:headbang:, no ampak mam itak v prihodnosti namen menjat komplet master cilindre z ročakmi. Na tvojga bojo pa pomoje tele supr pasale!!!

@ Trebor- utripnili pa res ne vem kolikokrat so :) , itak so pa LED tko da...so itak praktično neizrabljivi. :whistle:

@Mashina ja znajo kakšni res izpast kičasto, čeprov velik manj v primerjavi z kakšnimi chopperji. Motor moje po moje dobr zgledat kot celota, tuki je pa treba zlo pazt na linije motorja, pa funkcionalnost vseh delov, kar je pomoje itak prvo načelo gradnje fignhterjev. Kičasti fighterji pa pomoje nastanejo takrat ko ljudje uporabljajo preveč raznih styling delov, ki se samo našravfajo brez predelav, poleg tega pa nimajo neke celotne podobe fighterja v glavi. Potem se pa zgodi to kar je Vesna rekla-gledaš po netu pa ti je en kos všeč pa spet drugi in na konc vse skupi navesiš na motor brez vsake povezave.... Koneckoncev je pa soditi kaj je kičasto in kaj ne uglavenm subjektivno dojemanje....tko da, vsak naj si motor predela tko kot njemu paše.

Objavljeno

Lep pozdrav. Mene pa zanima če mogoče kdo ve kje se da dobiti zadnji zobnik za yamaho fzr1000 ampak ne original. Rabu bi večjega. Original ima 47 zob. Imam predelavo fzr-ke pa bi probal še to :rolleyes: .

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!