poggy Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Hajo, daj naslednjič javi Se ti bom poskusu pridružit ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Zmenjen, sam da se vreme mal stabilizira, bom pocas nabral "material" skupi pa lohk gremo eno etapo odpeljat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Mal trasiranja, uživancije in pa kšna (upam da) spodobna fotka tole bo pa na "drugi strani" Krka še mal kamenčkov po uživanciji je rezultat takle ... Kmet2, BMWRIDER, DXR16 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Hajo, upostevaj da vozim XT1200Z da vseeno ni tako sposobna na terenu kot tvoj "srednje kategornik" predvsem v blaatu hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 6, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2014 (popravljeno) Dobre fotke. Kako si zadovoljen z zadnjo Savo Rockrider? Meni se zdi da nima bočne stabilnosti, da prehitro in premalo nadzorovano oddrsi bočno. Popravljeno April 6, 2014. Popravil Ni3ous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 Hajo, upostevaj da vozim XT1200Z da vseeno ni tako sposobna na terenu kot tvoj "srednje kategornik" predvsem v blaatu hehe vzeto na znanje čeprov, glede na to da si na mamute BP splezu, ne bo panike Dobre fotke. Kako si zadovoljen z zadnjo Savo Rockrider? Meni se zdi da nima bočne stabilnosti, da prehitro in premalo nadzorovano oddrsi bočno. Sm zadovoljen. Lahko bi bla boljša, se mi zdi da E09 ni tko "bežala". Se pa počasi navajam in mi v bistvu kar paše da zadnji konc pometa Jeba je edin kšn zahtevnejši odsek s hudim naklonom, tam mam pa že želje po mx gumi. Če obraba ne bo pretirana bom najbrž še en komplet nataknil pa pol evaluiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 Todays offroad challenge: muddy waters Zdej tud razumem zakaj se ne smem vozt v naravi. Dobr se vid kako "sm" unicu teren ... Piljenje tehnike Pa se mal poziranja Kmet2, AJ, DXR16 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 11, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2014 Hajoktejn, vidm da si kar pravi pacient za med nas. A si bil ti letos na Mamutih z LCjem? Sem vidu enga, hotu ogovort, pa je prej odšel v dolino, ni prespal. Softič hajoktejn in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 7 dni starga dojencka sm mel doma, tko da sm sel domov, po opravkih thumper, Dr_Jakob in Ni3ous 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 11, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2014 Opravičeno! No če ne prej se vidimo na Benduru, pa takrat kako rečemo. lp hajoktejn in Dr_Jakob 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 Ni3ous, Benduro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 Benduro http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,238245.0.html Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Benduro http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,238245.0.html Hmmmm jest sm že čist masten! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Benduro se vztrajno bliža, moj motor pa v prafaktorjih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 16, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 16, 2014 Kaj si pa ušpiču? Spet neki upgrejdaš a? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Kaj si pa ušpiču? Spet neki upgrejdaš a? Dokončujem lanski "projekt" tako kot je sedaj narejeno me nebojo spustli skos tehničnega, mora zgledat bol tovarniško narejeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 Mal vožnje. Še več skakljanja. Pa mal rinjenja Kmet2, jocman, ZdenkoK in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 Benduro http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,238245.0.html Že dolgo se nisem tako nasmejal, kot ob prebiranju teh norcev Ni3ous in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 Moj Kwak je dobil (ne boste verjeli!!!) nove zobnike in verigo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2014 Fino, pol si prštiman za Benduro! Js moram pa prednjo gumo prej zamenjat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 28, 2014 Deli Objavljeno April 28, 2014 Jest bom gume pustu.... So še predlanske gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 Jaz imam pa nove gume (samo 250km) , je pa motor še vedno v kosih ampak do konec praznikov bo pripravljen za Benduro Kmet2, DXR16, hajoktejn in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S-trMa Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 (popravljeno) Mojstri imate več izkušenj z dual sport bičeskami. Zanima me ali je možno, da je zaradi drugih gum motor počasnejši? Prej sem vozil Pirelli AT Scorpion: Zdaj sem nataknil pa Michelin T63. Prej je šel moped zlahka 165, zdaj se pa matra do 150 km/h. Saj mi ni za hitrost, ampak se bojim, da sem kaj narobe delal, ker sem nekaj brkljal po mašini. Bi lahko bile gume krivec? Preden grem spet vse skupaj razdirat, pa glih zdej ko je vreme -.- Drgač je mašina slišat OK, tut zavrti se lepo na 7000 obratov, če je treba, pospeški se zdijo isti kot prej. Sam končne hitrosti ni. Tko da ne vem. Popravljeno Maj 1, 2014. Popravil Mattithyahu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 (popravljeno) Nataknu si mu gojzarje in misliš da bo "letel" kot v supergah? Več stvari ko "popravljaš" naenkrat manj ti je jasno kje si zaj.... Popravljeno Maj 1, 2014. Popravil MiNa jocman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Kot pravi MiNa, kramparce imajo večji upor,vprašenje kako so napumpane in če je ista dimenzija.Sicer bi na tvoj motor dal škorpjonke samo za kako dolgo cestno potovanje.T63 znajo biti malo glasne drugače pa je to nek terenski minimum (e09,Mt21..) mali padec v hitrosti lahko pričakuješ,drugače pa ne štrkat po mopedu dokler laufa! jocman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se