P&G Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Pozdrav P&G! Dobrodošao. Si ti taj koji smo vozili skupa na Benduru? Dođemo na furu 3 mjeseca 2015, tada je kod nas još hladno, pa obično idemo malo južnije. Tvoje krajeve još nismo odvozili, ali jesu na našem spisku. --- Igc1, si imel kaj težav s pohodniki na poreznu, ali ni tako močno obiskan? Drugače pa lepa vožnja, slike in dobra destinacija. Je , tisti sam. P - rimorje & G - orski kotar . I , Istra , naravno! Vabljeni! DXR16, MiNa, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igc1 Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 Pozdrav P&G! Dobrodošao. Si ti taj koji smo vozili skupa na Benduru? Dođemo na furu 3 mjeseca 2015, tada je kod nas još hladno, pa obično idemo malo južnije. Tvoje krajeve još nismo odvozili, ali jesu na našem spisku. --- Igc1, si imel kaj težav s pohodniki na poreznu, ali ni tako močno obiskan? Drugače pa lepa vožnja, slike in dobra destinacija. Ni3ous težav ni bilo, domačini so tudi kar prijazni, sem vprašal mal za pot pri eni kmetiji, ker sem mal zalutal, pa mi je možakar prav lepo prijazno razložil. Planincev za tako lep, dan, kot je bil v soboto presenetljivo malo, srečal na poti celo enega sodelavca pa enga dečkota ki je bil z gorcem (kar tud jaz rad počnem) pa je rekel, da je kar kri scal, ker je za pecikl proti vrhu zaradi velikih kamnov na kolovozu res verjetno über zaj... Tudi na motorju te proti vrhu zruka kot ježka, pomojem nobeni fedri ne funkcionirajo prav dobro pa imajo te na motorju kar nekaj hoda. Pešpot, ta ki je najbližje kolovozu gre po grebenu, tako, da ni ravno bližnjih srečanj s pohodniki. Pa tud jaz, če vidim pešce pa kolesarje dam roko z gasa pa lepo počasi mimo pa pozdravim. Mi je dal sodelavec, ki je podvodni ribolovec eno Midland kamero za sabo pa sem mal posnel, nisem še nikol prej poskusil, sem kar na belanco z eno zanko prtrdil in je še kar dinamično izpadlo. Mal trese sliko ampak se da videt, kje sem se vozil. Gumice bi pa bile bolj kakšne s štoflci za tak teren, ker je bilo dost vlažno. Heidenau K60 je kar drsel... Se ne vozim tolk po kolovozih pa po dreku, da bi si kakšne kramparce omislil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P&G Objavljeno Oktober 21, 2014 Deli Objavljeno Oktober 21, 2014 Pozdrav PG!! Vsekakor pridem!! Ko le morem!! Oooo sused ... kolega doktor ... bomo endurirali ovu zimu ... kad nam Obveze dozvole.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Oktober 21, 2014 Deli Objavljeno Oktober 21, 2014 Po dolgem času, danes nisem bil sam na terenu EXC 450, LC4 SMC in LC4E igc1, RobiRoberto, Kmet2 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Oktober 25, 2014 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 Prejšnji vikend smo dodobra izkoristili morda zadnje pravo lepo vreme letos. Cilj je bil v dveh dneh priti iz LJ po stranpotkah, kolovozih, gozdnih poteh do Rt Kamenjaka na jugu Istre. Do rta smo odvozili cca 80-90% izven asvaltnih poti. Sečoveljske soline iz hrvaške strani Parencanski tuneli (bivša ozkotirna železnica) In mostovi Temu pa lahko rečem offroad Istra Tetka je naredila pravo degustacijo istrskih dobrot. Nabavli smo namočene fige. Odlična reč, priporočam ob priliki. Vedno je lepo doživeti kaj iz drugega zornega kota Pri Rtu Kamenjak Vreme in voda sta bila še odlična za kopanje Del poti smo odvozili po hitrih makadamih vzdrževalne poti ob AC Letošnja standardna klasika. Adijo heavy duty zračnica. Ko ti zmanjka rezervnih 18 colskih zračnic, fukcionirata tudi dve 21 colski, za rešit situacijo. Seveda pa je treba imeti več kot eno luknjo za ventil v feltni. KAr sem k sreči imel. Rabil sem eno sezono flikanja da sem ugotovil da ultra heavy duty zračnica ne prenese nič tranzita. In ko piše na škatli "not for highway use" to tut mislijo resno. Ker sem včasih preveč pameten, ga tako mal ....naje... Odkrivanje skritih lepot Stmo pobočje bivšega smučišča pri Ravnarkomandi. Po tako dolgi in hudi strmini se še nisem peljal. Kotaleče kamenje me je prehitevalo po levi. Ena najboljših fur letos. Zagotovo. Odlično vreme, trasa, narava in seveda družba. MiNa, Kmet2, hajoktejn in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Oktober 25, 2014 Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 carsko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Oktober 25, 2014 Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 Res ste dobri fantje , da se vam ljubi ustavljat in slikat prelepe fotografije ,ki nas ostale rajcajo ,da bom jaz tudi tako gdaj le? Veliko , res veliko lepih voženj želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Oktober 25, 2014 Deli Objavljeno Oktober 25, 2014 Lepe slike nimaš kaj Danes sem tudi jaz lovil zadnje sončne žarke vandrovec, aders, igc1 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava P&G Objavljeno Oktober 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 Prošle subote. Ćićarija. Ni3ous, miklavc, RobiRoberto in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava P&G Objavljeno Oktober 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 Učka: ( prepovedano - park prirode! ) DXR16, BMWRIDER, MiNa in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Oktober 26, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 Prekrasno. Još! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Oktober 26, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2014 Po dolgem času sem si danes lahko privoščil malce daljši izlet. In fotke iz smučišča Kalič, ki jih je objavil @Ni3ous so mi dale idejo kam. Mal se mi je mudil, zato je bil velik del poti asfalt, ampak cilj je bil jasen in splačalo se je na Rakitni nbenga najprej po "talažji" poti gor daleč ni šlo zato sm parkiral da si ogledam situacijo in ugotovil da je kar dobršen naklon na vrhu pa tkole Luštn je blo sayo, Kras, MiNa in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Oktober 27, 2014 Avtor Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava P&G Objavljeno Oktober 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Sobotnji soft ... 2 x DR ... Kras, pik1, RobiRoberto in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P&G Objavljeno Oktober 27, 2014 Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 Lep pozdrav z Kvarnera! Kmet2, DXR16, Kras in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava diskow Objavljeno Oktober 27, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 27, 2014 pa se jaz kako prpopam, k nkol nobene. vceraj v nedeljo gsxf750, NAČO, sayo in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igc1 Objavljeno November 1, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 1, 2014 Zdravo dečki, vreme je izgledalo OK pa sem se odločil, da bom dons enga softića proti Tržiču udaril, kam točno bomo pa še videl... Pa me je najprej ena gozdna cesta pod Dobrčo premamila Teren se je menjal od listja... pa do grobega šodra, je Heidenau že kar fejst kopal, Ker se je kolovoz kmalu končal, sem obrnil, nazaj na asfalt pa zapičil skozi Tržič in v Dovžanovo sotesko... Bolj ko greš po šodru proti Karavankam manj je lajfa gor, same prazne bajte ...pa podrt tovornjak, kot v Armagedonu... Malo je tu gor že pobelilo ampak ga je zgleda sonce v zadnjih dneh že pobralo... Sem zapeljal še do Stegovniškega slapu, ker je bil ravno pri roki...ni ravno slap Savica ali šta je tu je... Sem se gor spomnil pa Sportstracker pod hribi vključil, da bom vsaj vedel, kje sem lutal V glavnem na 1500m je bilo toplejše, kot pa spodaj, prav novemberski dan preden gre moped na zimsko spanje... RobiRoberto, gsxf750, Nearrain in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 2, 2014 Deli Objavljeno November 2, 2014 Je , tisti sam. P - rimorje & G - orski kotar . I , Istra , naravno! Vabljeni! Raški zaljev,Target ,jeli ko od vas tu................. pik1, sayo in SF 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hladov Objavljeno November 2, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 2, 2014 Raški zaljev,Target ,jeli ko od vas tu................. Ne verjamem. Tile fantje imajo orodje za hard. Ta del ekipe ima neuraden naziv "Kvarnerski softići". Sicer nekateri fantje zadevo dokaj obvladajo, je pa pretežni del posvečen malo manj hudim turam po krasnih terenih Čičarije, Učke, včasih pa tudi tja do Raškega zaliva. Tereni so tudi motorjem primerni. Evo malo frišnih: pik1, hajoktejn, Ni3ous in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno November 5, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno November 5, 2014 Danes sem bil poreden in sem se vozil po strmih travnikih, zato slikc nimam. Sem pa na poti domov "odkril" tale biserček Kras, RobiRoberto, Ni3ous in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
diskow Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 kje je tale bisercek? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Ti pošljem koordinate na ZS, sam da grem pogledat na navigacijo. diskow 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno November 5, 2014 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2014 Super. Zaradi takih najdb je raziskovalni travel enduro fajn. Včasih jezerce, drugič kak lep neznani slap ali kake pečine... Nice:d Nearrain, gsxf750 in hajoktejn 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Ti pošljem koordinate na ZS, sam da grem pogledat na navigacijo. No pa ko boš že pri delu jih pošlji še meni.....sploh ker predvidevam da je tole nekje v najini bližnji okolici...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bregar07 Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 Zakon tema, zakon, kaj drugega ni rect.. Me pa samo firbec matra, a je tale Nacho slucajno (bil) profesor spanscine na Subicevi gimnaziji pred parimi leti? Se mi zdi, da je bil en Nacho tam na informativnem dnevu, ko se je tamala vpisovala? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se