miklavc Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 Trans-velebit avantura?? Nearrain in hajoktejn 2
hladov Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 A to pomeni, da bomo nekje okrog Slunja imeli postanek za generalno? hehehe Legenda šraufanja na teritoriju bivše juge!! Ni3ous 1
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Januar 16, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 (popravljeno) Par strani nazaj smo govorili o wheelijih... Tule imam dva primera iz včerajšnje fure, pa se dobro vidi, kako najprej pritisnem z rokami balanco da stisne vzmetenje, potem pa bolj kot povleči balanco v zrak, pritisnem težo na stopalke in nazaj... Pri prvem primeru je s tretjo prestavo, pa se vidi da ima tenerejka manj kot 50 konj... Pri drugem primeru čez vodo, pa je v drugi prestavi in teren celo malo visi navzdol, pa gre vseeno. Je pa to zelo praktična tehnika za preskakovanje vode, ker ostaneš suh... in obdržiš hitrost.... (izberi HD kvaliteto) https://www.youtube.com/watch?v=oZT4-lx4Nw0&feature=youtu.be Popravljeno Januar 16, 2015. Popravil Ni3ous Bostjan L, bentley, HyperJack in 14 others 17
BRANE Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 če celo telo zanihaš navzdol s (krčenjem kolen), da pred dvigom motorja stisneš vilice, gre na zadnje dosti prej in dosti bolj kontrolirano.
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Januar 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 26, 2015 (popravljeno) Po 14 dneh težke abstinence ... freedom. Popravljeno Januar 26, 2015. Popravil hajoktejn igc1, builder, miklavc in 7 others 10
hajoktejn Objavljeno Januar 26, 2015 Opozori Objavljeno Januar 26, 2015 Ne vem zakaj mi slike obrača. Se pardoniram.
hajoktejn Objavljeno Februar 1, 2015 Opozori Objavljeno Februar 1, 2015 (popravljeno) Kva bi bil šele žur s tapravimi gumami ... Popravljeno Februar 1, 2015. Popravil hajoktejn Kras, pik1, miklavc in 6 others 9
miklavc Objavljeno Februar 1, 2015 Opozori Objavljeno Februar 1, 2015 Močno ti zavidam :grim hajoktejn 1
Ni3ous Objavljeno Februar 1, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2015 Dober trening za mamutovanje. hajoktejn 1
S-trMa Objavljeno Februar 4, 2015 Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 Zdravo! Bom tle vprašal, k se zbirate z vseh blatnih vetrov. Ali centrirate svoje gume? Zdej, pri rihtanju defekta v kakšnih vukojebinah jasno da ne, kaj pa drugače? Recimo pri novi gumi. Razmišljam, da bi tole nekje za kšno pametno ceno najdu, sej scentrirat res ne vzame velik cajt:
Ni3ous Objavljeno Februar 4, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 (popravljeno) Pri uporabi štoflarc / kramparc/enuraško naravnan tip gum - centriranje ni potrebno in se jih v enduro segmentu ne centrira sploh. Tako, da lahko mirno privarčuješ čas in denar, ter se greš, kar direkt vozit. V kolikor imaš LC-ja cestno naravnanega (cestne gladke gume, prenosi za AC ipd.. .) potem je centriranje koristno. Jaz sem nataknil nazaj gor rabljene Michelin Sirac (katere so bile prej original na motorju) in jih nisem centriral, pa je bilo vse ok. V bistvu nisem centriral nobenih gum na tenerejki že 4 leta, pa sem od takrat porabil kakih 10 kompletov gum. Vse to pa seveda ne velja za cestne motorje in motorje, ki dosegajo večje hitrosti !! Popravljeno Februar 4, 2015. Popravil Ni3ous matija1234 1
poggy Objavljeno Februar 4, 2015 Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 Pri uporabi štoflarc / kramparc/enuraško naravnan tip gum - centriranje ni potrebno in se jih v enduro segmentu ne centrira sploh. Tako, da lahko mirno privarčuješ čas in denar, ter se greš, kar direkt vozit. V kolikor imaš LC-ja cestno naravnanega (cestne gladke gume, prenosi za AC ipd.. .) potem je centriranje koristno. Jaz sem nataknil nazaj gor rabljene Michelin Sirac (katere so bile prej original na motorju) in jih nisem centriral, pa je bilo vse ok. V bistvu nisem centriral nobenih gum na tenerejki že 4 leta, pa sem od takrat porabil kakih 10 kompletov gum. Vse to pa seveda ne velja za cestne motorje in motorje, ki dosegajo večje hitrosti !! Pa mogoče vseeno poznaš koga ki res dobro scentrira platišča? Zanima me za XT1200Z...
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2015 Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 Pa mogoče vseeno poznaš koga ki res dobro scentrira platišča? Zanima me za XT1200Z... če hočeš ti zrihtaqm kontakt,je en model iz Grosuplja ,mi je na 990 to poštimal u nulo,pa je bil motor 2x zbit
Ni3ous Objavljeno Februar 4, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 (popravljeno) Za rang motorja XT1200, 990 ali GS, pa je smiselno centrirat ja. Če ne najdeš drugega, ti to lahko naredi skoraj vsak vulkanizer, ki montira tut motorske pnevmatike. Popravljeno Februar 4, 2015. Popravil Ni3ous
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2015 Opozori Objavljeno Februar 4, 2015 Za rang motorja 990 ali GS, pa je smiselno centrirat ja. Če ne najdeš drugega, ti to lahko naredi skoraj vsak vulkanizer, ki montira tut motorske pnevmatike. Naredi ja,sam ne vsak dobro!
S-trMa Objavljeno Februar 5, 2015 Opozori Objavljeno Februar 5, 2015 Js mam Michelin T63 za na makedam in kakšno blatno gozdno cesto. Od kolegov imamo vsi zelo različne mopede in včas se zgodi, da se po 500 km drajsam z nimi po asfaltu. In radiram gume na polno. Pa bi za take priložnosti rajš gor nataknil kakšne Metzeler Tourance in se mi zdi, da nebi blo slabo da bi jih scentriral. Pa so te snemljive utežke zelo praktične, ampak drage ko žefran. Je kdo kje opazil kje ceneje?
franc Objavljeno Februar 6, 2015 Opozori Objavljeno Februar 6, 2015 Pa jih sam naredi ("kviht je kviht") , verjetno ne bo zgledalo tako "profi" , stalo te pa tudi ne bo. lp
S-trMa Objavljeno Februar 6, 2015 Opozori Objavljeno Februar 6, 2015 (popravljeno) Pa jih sam naredi ("kviht je kviht") , verjetno ne bo zgledalo tako "profi" , stalo te pa tudi ne bo. lp Hm, morda pa res. Nism se spomnu Eno cev z glih prav veliko luknjo, na pa različne dolžine razžagat, pa utor nardit. Tut vijačke bi pomoje lahk naredu z navojem =) Grem pogledat za material! Popravljeno Februar 6, 2015. Popravil Mattithyahu
hajoktejn Objavljeno Februar 6, 2015 Opozori Objavljeno Februar 6, 2015 A lohk sam vprašam zakva je treba še edino neoporečno temo svinjat? matija1234 in gsxf750 2
hladov Objavljeno Februar 6, 2015 Opozori Objavljeno Februar 6, 2015 Jaz sem kar en pas svinca navil okoli špice. Ni ravno hi tech, ma deluje. Ni pa najboljše za večkrat snemat. Razmišljal sem tudi v smeri nabave še enih koles, da bi dal gor gume, ki jih ni škoda razdirat po asfaltu, pa so še dovolj dobre za kak grob makadam za soft. Ker tudi premontiranje gum danes za asfalt, jutri za blato ni ravno postopek, ki ga rad ponavljam. Mogoče enkrat pa res ubodem.
hajoktejn Objavljeno Februar 12, 2015 Opozori Objavljeno Februar 12, 2015 (popravljeno) Mal sm zamudu tadobr sneg. Pa je blo vseen fajn. Ampak je tolk moker da mi je sprednji bicikel blokiral. Popravljeno Februar 12, 2015. Popravil hajoktejn pik1, mladench, Kmet2 in 6 others 9
Ni3ous Objavljeno Februar 12, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2015 Hehehe, bravo. Si kar aktiven. Vsaj eden. Greš na mamute?
hajoktejn Objavljeno Februar 12, 2015 Opozori Objavljeno Februar 12, 2015 (popravljeno) Pridem v soboto pogledat pa pozdravt. Popravljeno Februar 12, 2015. Popravil hajoktejn pik1 1
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Februar 20, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 20, 2015 Sm šel mal Ni3ous, RobiRoberto, AJ in 7 others 10
pik1 Objavljeno Februar 20, 2015 Opozori Objavljeno Februar 20, 2015 Sm šel mal IMG_20150220_133752.jpg IMG_20150220_133829.jpg IMG_20150220_133642.jpg ... a po kolesih al po čeadi ???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se