Kmet2 Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 Eh quratz useskup! Tudi zame letos ne bo Bendura. V zdravilišče grem do 11... Mogoče bo pa v tretje šlo boljše... Ej a neb ti men posodu tisto tvojo staro endurco za benduro,k prjavu sem se tud jaz ,zdej morm sam še motor nekje ujagat,SF za kolk mi ga rentaš ?
pik1 Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 Ej a neb ti men posodu tisto tvojo staro endurco za benduro,k prjavu sem se tud jaz ,zdej morm sam še motor nekje ujagat,SF za kolk mi ga rentaš ? ... če bi dobr plačal, bi ti ga jest posodu ... ... ali džabe nema ni kod stare babe ... :)
SF Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 Ej a neb ti men posodu tisto tvojo staro endurco za benduro,k prjavu sem se tud jaz ,zdej morm sam še motor nekje ujagat,SF za kolk mi ga rentaš ? Evo zate za jurja... Pa ga boš mel še za več bendurov, mamutovanj in podobnega.... Delov dobiš pa itak zraven tolk, da jih lahko prodajaš! Hehehe hajoktejn 1
MiNa Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 ...da ne bo kdo užaljen. Vem, da se z motorjem za jurja neizmerno uživat...
Kmet2 Objavljeno April 24, 2015 Opozori Objavljeno April 24, 2015 Evo zate za jurja... Pa ga boš mel še za več bendurov, mamutovanj in podobnega.... Delov dobiš pa itak zraven tolk, da jih lahko prodajaš! Hehehe Si ga bom rajsi 10 x sposodu pa mas ti jurja in se motor ti ostane :grim Kmet2 in builder 2
SF Objavljeno April 25, 2015 Opozori Objavljeno April 25, 2015 Če se človek že vozit ne sme, naj pa vsaj dela! Nova in stara šus plata... miklavc, Kmet2, MiNa in 3 others 6
Popularna objava igc1 Objavljeno April 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2015 Danes sem jo zapičil malo v Škofjeloško hribovje. zgleda, da so ti konci kar motoristično obljudeni, drugače podobne table ne bi po drevesih visele :krneki: Tam nad 1200m je bilo že kar fajn meglen... Tam na ene 1400m pa že kar fajn snežen... ko sem pogrnil na sneg, se je levi "ščitnik" na balanci zdrobu kot piškot. Bo treba ene boljše nabavit, kjer je kaj aluminija not. Nazaj grede pa še slika iz tople sobe na kmečkem turizmu, se je goveja župa z mesom pa ocvirkovka pa pir pa jabolčna pita kar prilegla. builder, RobiRoberto, AJ in 12 others 15
Popularna objava miklavc Objavljeno April 26, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno April 26, 2015 Izkoristil lepo nedeljsko popolde in šel z motorjem na teren iskat mojo samozavest v vožnji ki sm jo pred kratkim izgubil Po prvem vzpono mi je bilo hitro jasno da je nekaj narobe... z mano ali motorjem ker me je bilo po celi cesti polno. Po kratkem premisleku, sem se spomnil da imam v gumah 2 bara pritiska ker sem bil na golici nedolgo nazaj. Hiter terenski servis, nižanje pritiska in zategovanje nosilca za GPS, vibracije so naredile svoje Po tem je bila vožnja veliko boljša, tako da sem se odločil da se povzpnem do lokalnega telefonskega stolpa, od koder je lep razgled po okoliških hribih. Na koči imel kratko pavzo za :beer1: Na koncu pa sem probal še en vzpon po eni vlaki, ampak nisem prišel do konca... :oops: Nažalost naredi fotoaparat vse bolj položno kot pa je v resnici Pa je nedelja pri koncu, jaz pa se malo bolje počutim na motorju celjan89, igc1, AJ in 9 others 12
Popularna objava Ni3ous Objavljeno April 30, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 30, 2015 Spet je blo divje... Save or Fail? Če kdo ugane dober scenarij razpleta, dodam še preostanek videa AJ, Bostjan L, hladov in 12 others 15
hajoktejn Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 Veš kva, prov vesel sm da nisem šel zravn Mam občutek da bi si kej druzga k kolen poškodoval Sicer pa, I guess Fail. NAČO 1
SF Objavljeno Maj 1, 2015 Opozori Objavljeno Maj 1, 2015 Hmmmm skor bi reku fail. Ampak s srečnim koncem..
motolover Objavljeno Maj 4, 2015 Opozori Objavljeno Maj 4, 2015 Kaj je zdaj, gremo v petek ali ne? pik1 1
Ni3ous Objavljeno Maj 5, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2015 Itak! Eni zarad časovne stiske s prikolicami. Js že zgodaj zjutraj pri Kostelu dol iz asvalta in preko Dinarskega hribovja, čez Velebit do Zrmanje. Kašn motor imaš? Ce si spreten se lahko pridruziš ampak to bo intenziven teren cel dan, da pridemo do dol. Ob 8ih zjutraj v Big Star Caffe v Kocevju kofe in pol naprej. AJ in pik1 2
pik1 Objavljeno Maj 5, 2015 Opozori Objavljeno Maj 5, 2015 . ... gremo ... pa če po vseh štirih ... . ps. ... mene edin mal orientacija skrbi ... :krneki:
motolover Objavljeno Maj 5, 2015 Opozori Objavljeno Maj 5, 2015 Itak! Eni zarad časovne stiske s prikolicami. Js že zgodaj zjutraj pri Kostelu dol iz asvalta in preko Dinarskega hribovja, čez Velebit do Zrmanje. Kašn motor imaš? Ce si spreten se lahko pridruziš ampak to bo intenziven teren cel dan, da pridemo do dol. Ob 8ih zjutraj v Big Star Caffe v Kocevju kofe in pol naprej. Nameravam kar po cesti z motorjem na prikolici. Nimam nikakršne opreme za kampiranje, spanje, torb za motor,.. Ali ima kdo točen naslov, oziroma koordinate, kam moramo priti? . ... gremo ... pa če po vseh štirih ... Greš dol po cesti ali z "norci" skozi šumice?
Ni3ous Objavljeno Maj 6, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Ou, sprememba... da ne bo kdo čakal v Kočevju. Tut js grem s prikolico dol, čeprav mi norc stajl čez šumice bolj diši gsxf750 1
hajoktejn Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Dej pošlji mi na zs plan poti od Kostela naprej.
HyperJack Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Ou, sprememba... da ne bo kdo čakal v Kočevju. Tut js grem s prikolico dol, čeprav mi norc stajl čez šumice bolj diši Kr priznej, da ste se ustrašli medvedke z dvema novima pridobitvama...baje harata tu pri nas pod mestnim vrhom (kočevje).... Za drugič...že iz ribnice pa vse do kočevja in kostela se da pridt po gozdnih cestah :grim Kmet2 in pik1 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Velebit včeraj.......... sayo, MiNa, gsxf750 in 7 others 10
pik1 Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Kr priznej, da ste se ustrašli medvedke z dvema novima pridobitvama...baje harata tu pri nas pod mestnim vrhom (kočevje).... Za drugič...že iz ribnice pa vse do kočevja in kostela se da pridt po gozdnih cestah .... nobene medvedke nimate .... ... sem včeraj tam okol vas vse hoste prevozu ... pa ni blo nič ...
Nearrain Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Vcer je bla na poporodnem pilatesu . . . pik1 1
pik1 Objavljeno Maj 6, 2015 Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Vcer je bla na poporodnem pilatesu . . . ... sam tud njenga podmladka nisem vidu ...
Ni3ous Objavljeno Maj 6, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2015 Za drugič...že iz ribnice pa vse do kočevja in kostela se da pridt po gozdnih cestah :grim Že, že, samo rad bi videl mojstra, ki zmore potem v enem dnevu, do večera, po terenu prit do Zadra! Dej pošlji mi na zs plan poti od Kostela naprej. Ga ni, ker ni noben bil pripravljen it zraven, da bi jo odvozli. hajoktejn in Kmet2 2
motolover Objavljeno Maj 7, 2015 Opozori Objavljeno Maj 7, 2015 Že našel, izgleda res lepo. gsxf750, MiNa in pik1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se