Ni3ous Objavljeno Maj 8, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Uau, nice! Js mam raisefiber, ne morm spat. Danes pa gremo. Se vidimo dol! pik1 in AJ 2
SF Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 A lahko prosim za cim vec videoposnetkov? Se zlasti me zanimajo takoimenovani filtri...
Nearrain Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 zdej pa sam . . . . . . ... Gaaaaaaaaaasssssss na Benduro !!!
pik1 Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 zdej pa sam . . . . . . ... Gaaaaaaaaaasssssss na Benduro !!! .... yeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaa .... :) .... gasaaaaaaaa ... Nearrain 1
miklavc Objavljeno Maj 8, 2015 Opozori Objavljeno Maj 8, 2015 Varno voznjo in uzivajte se za nas, ki smo obticali v sluzbi Nearrain 1
Popularna objava igc1 Objavljeno Maj 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2015 (popravljeno) Danes sem peljal mal čez Goteniško goro... zanimive cestice, prometa nobenga, en auto se je mimo pripeljal... Seveda je prihajalo na razpotjih do težkih dilem - hmhm levo k medvedu, desno k medvedki Sem nadaljeval po eni cesti rezervirani za traktorje. Nekej časa je šlo kar v redu... Dokler ni ratalo preveč zaje..n, in levo gor zelo prestrmo, no vsaj zame... ...in sem obrnil zraven pa prav zašvical, preden sem za roge obrnil težko kravco nazaj proti vznožju Malo naprej po cesti proti civilizaciji zagledam po daljšem času prvo stavbo...in ugotovil, da tu domačini delijo ljudi in da v Klub 33 nimamo vsi vstopa... Na drugi strani ceste pa imajo domačini čuvaja piknikplaca in to do zob oboroženega, v levi roki nož, v desni drži svojo pištolo, v žepu pr src pa handgranato...Iz 30m je zgledal, kot da bi bil možakar živ, hehe. ...sledila je pot do Kolpe in čez v Delnice pa v Čabar, na Turjaku me ujame še nevihta pote sem bil pa že doma Popravljeno Maj 9, 2015. Popravil igc1 aders, gsxf750, pik1 in 7 others 10
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 10, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 ... tale vikend je pa ene parkrat "začrtana pot" mal presegala moje znanje ... ps. .... što ne ubija, jača ... aders, AJ, celjan89 in 10 others 13
hajoktejn Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 Fouš sm, sam tolk da veste !!! pik1 1
miklavc Objavljeno Maj 10, 2015 Opozori Objavljeno Maj 10, 2015 x2 Kar je rekel hajoktejn!! pik1 in SF 2
celjan89 Objavljeno Maj 11, 2015 Opozori Objavljeno Maj 11, 2015 :oops: nč nisem fauš ker bi prnesu glih balanco celo nazaj če bi se po takem vozu pik1 1
Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 BENDURO 5 povratak Kamenju - bukvalno Par foto utrinkov . . . vse ostalo bojo pa ostali Zlovenski udelezenci povedal . . . Pik je ze nacel problematiko v enem postu. Tok dobr, da je skoda, ker ni vsak drug vikend miklavc, MiNa, AJ in 20 others 23
Ni3ous Objavljeno Maj 12, 2015 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Uau, nore slike! Sem tolk zaposlen, da sem čist odklopil kako epski trip smo imeli ta vikend. Upam, da kmal najdem čas in kaj prilimam.
Popularna objava motolover Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Še nekaj mojih, smo tako bezljali po tistih hribih, da nisem utegnil kaj dosti naresti. Pogled na Zrmanjo, nedaleč od kampa. pogled z mostu pri kampu vStrom 1000 s skoraj cestnimi gumam. Če ne bi peljal nekaj časa za njim, ne bi verjel kam ljudje prilezejo s takimi kravami, če jim ni mar motorja in če imajo veliko znanja vožnje z endurami. obiskala nas je tudi Angležinja Emma, ki je na svoji Vespici na poti iz VB v Indonezijo. Prišla je tudi ekipa iz Srbije. Edene med njimi je lani šel iz Srbije na Japonsko. še malo pogleda iz kampa, da bo koga prijelo in še sam obiskal Muškovce Vode tudi ponoči niso ugasnili, zato smo malo slabše spali. Pravi motoristi imajo s seboj čepke, ki so prišli prav tudi zaradi neumornih žurerjev, ki so do jutra prepevali. Spet Zrmanja. Tu je Winnetou ubranil svojo skvo. Tu je veslal s kanujem. Pogledi s terenskega dela. Spust proti Starigradu. Divjak Pik dviguje prah. Še nekaj velebitskih pejsažov. gsxf750, sayo, celjan89 in 14 others 17
Popularna objava motolover Objavljeno Maj 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Nekaj slik ni hotelo objaviti, ker jih je menda preveč za eno objavo. Torej nadaljujem. pavza za slikanje Narava v maju je res prelepa, poleti je tu najbrž vse požgano. izgleda bolj položno, kot je MiNa, builder, Nearrain in 12 others 15
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 RobiRoberto, Kras, hajoktejn in 4 others 7
motolover Objavljeno Maj 12, 2015 Opozori Objavljeno Maj 12, 2015 Škoda, da je tabla zašvicala in se vsega na levi ne vidi.
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Maj 13, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 (popravljeno) Še tule limam, kako smo doživljali Benduro Kar copy / paste-am, mislim, da prevod ne bo problem: Bok! Javljam, da je i Benduro Chapter Slovenia sretno došao kuči. Kao več mnogoputa rečeno, sve je bilo organizirano top. Lokacija, hrana, ljudi... sve savršeno. Lepo je bilo opet vidjeti vas eenduraše po jednoj godini. A i sistem vožnje s trekovima omogučuje svakome da vozi svoj tempo, šta je savršeno i nadam se, da če i u buduče biti tako. Da vam bar malo uzvratim trud za sve šta ste pripremili za nas, stavljam i fotke... Ovog puta odlučili da ipak idemo prikolicom, a u obranu moram pojasnit zašto. Zbog toga, da šta prije dođemo do Zrmanje, u želji da kad več dolazimo u ove prekrasne krajeve, da šta više tamo i odvozimo. Došli smo do u Muškovce u 2 sata popodne, podignuli šator, popili pivo sa Picodom i Renatom, te u 3 sata več krenuli, da enduriramo drugim trasama, nego koje nas čekaju sljedeči dan. Tako smo pičili kamenim putičima do Zrmanje Vrelo, skoro 90% izvan asvalta. Večer prije sam napravijo jedan trek, koji se pokazao za baš krasnog. Sve je išlo po planu i u dobra 3 sata odvozili 130 kilometara, od toga 100 izvan asvalta. Bio je to pravi Blitzkrieg. To je trek u jednu smjer, a vračali smo se istim putem i bilo je isto tako zanimljivo. Pogled na dolinu izvora Onda smo se popeli više u planinu Pošto u Sloveniji ima previše šume, navikli smo da i na vrhu brda nema pogleda kroz grmlje.... tu je druga priča... pogledi prekrasni Brda oko sela Cerovac I natrag kroz malo selo zvano Kom Proklizavanje makadamima Brzinci Vratili se baš u lijepe boje pre zahoda, Benduraši su se več skupljali... Neki so spomeni, da je bilo urljanja i neumornog pevanja, jel to to? Ili to: Bilo je jake zabave u petak, a najbolje nas je još čekalo sljedeči dan! Popravljeno Maj 13, 2015. Popravil Ni3ous sayo, Kmet2, AJ in 11 others 14
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Maj 13, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Sljedeče jutro bili smo malo umorni jer noč ima svoju moč... Ali ipak svi više nego spremni, da vidimo šta nama današnji trek baci ispod kola.... Bilo nekoliko asvalta pre počeo teren, ali pogledi krasni... Ona je odma došlo nekih filtera, koji su bili više teški za naše motore, ali su bili baš ono šta volimo. Nakon filtera došli više u brda. Fotka uz vožnju zamalo da se nisam sipao preko zida Naša takozvana "nano" grupa prošla je i kroz najfinije filtere. Dobro da mi je tenera podignjena za mnogo centimetara, inače bi tukao po podu. Krasni pogledi Eeee još jedna fotka uz vožnju! Mogao sam završit plivanjem. Ovo je bila vip trasa. Prašina Postatak uz krasne poglede i u gorskoj hladovini Irud traži mine Nacho aders, AJ, SLVR in 10 others 13
Kmet2 Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Ni3ous, meni ne pokaže slik. Še komu? Vidim vse slike!
SF Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 (popravljeno) Tudi jaz vidim vse, bi pa rajši v živo... Tole je enako, kot da bi "sladoled" lizal skozi šipo... Popravljeno Maj 13, 2015. Popravil SF Kmet2, celjan89, builder in 3 others 6
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Maj 13, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Ima još toga, ipak je bilo mnogo terena... Prema Tulovim Gredama Tulove Grede Prema novim filterima Najfiniji filter Odmah poslije hladnog piva u sjeni jany, SLVR, gsxf750 in 13 others 16
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Maj 13, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Bilo stvarno mnogo krasnih a i zahtevnijih terena. Ko je taj dan rekao, da se nije navozio ili nije vozio ili ima motor s manje od 100 kila. Puštanje prema moru Na tenerkama sve što može ič u qrac jest gume Winnetou land: Uz radioaktivnu vodu, opet jednom rukom uz vožnju, zamalo da nisam nagazio Uranove štapiče prek puta. Kad se vratili natrag u kap, prase i janjac več su dobili krasan ten Da je vlasnik, donio pladanj mesa još pola sata kasnije došlo bi do izgreda Sve u svemu bilo je prekrasno i super je, kad se čovek ima nečega da se veseli celu godinu. Hvala vam na svemu i vidimo se dogodine! gsxf750, MiNa, miklavc in 20 others 23
miklavc Objavljeno Maj 13, 2015 Opozori Objavljeno Maj 13, 2015 Zakon slike in teren, škoda da sem zamudil. Upam da ima kdo .gpx od trase ki ste jo prevozili
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se