Skoči na vsebino

Grand enduro Slovenija

Priporočene objave

Objavljeno

Jebenti si lepo tole spisal :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Več takih objav se manjka na MS! Me pa zanima ali sta imela na meji ali z policistom v Srbiji kaj težav zaradi pnevmatik? Ter koliko so se obrabile na avtocesti?

Objavljeno

Več takih objav se manjka na MS! Me pa zanima ali sta imela na meji ali z policistom v Srbiji kaj težav zaradi pnevmatik? Ter koliko so se obrabile na avtocesti?

Nihče mi še ni gledal DOT na gumah, sicer pa sva mela oba DOT gume, jst Savo MC23, @miklavc pa C17 in C02 od Mitasa. Dejanska obraba sploh ni bla velika, pravzaprav bi komott zdražale še enkrat tolk zlorabe, po moje tud zarad nizkih temperatur (okrog 10 stopinj).

Objavljeno

... Svaka čast obema ... :)

... Miklavc, tebi pa še posebno za res prva liga reportažo ... :)

Objavljeno (popravljeno)

Obstaja kakšna povezava na rezultate?

Izvoli  ;)  http://www.xross-team.com/xross-2015/rezultati-2015/ 

pik1, dne 26 May 2015 - 21:16, pravi:

... Svaka čast obema ...  :)

... Miklavc, tebi pa še posebno za res prva liga reportažo ...  :)

Hvala! 

Glede pnevmatik nobenega problema, niti problemov zaradi odprtih izpuhov. V mojem Akrapoviču nisem imel db-killerja, pa noben ni nič kaj rekel. 
Popravljeno . Popravil miklavc
Objavljeno

čestitke. a ste videli kej špindlerja in ostale hardenduraše kako kaj vozijo? na enduro dirki brez db kilerja? čudno...

Objavljeno

Fak, kaj ga žgejo s temi velikimi endurami!

Drgač pa vsa čast obema za dobro vožnjo. :OK:

Miklavc respect, ker si se potrudil z reportažo! :notworthy:

Specijal 2:

Tukaj v drugem specijalu sem jaz napravil napako, ki me je stala dobre uvrstitve  :headbang:  V enem izmed ovinkov v breg sem izgubil oprijem na prednjem kolesu in se izstrelil v grmovje in med macesne ob robu proge. Na srečo meni nič, motorju pa tudi ne, sem pa izgubil 10min da sem spravil motor nazaj na progo :BUA:

Specijal 3:

Specijal 4:

Objavljeno

Sam Luki (Lb) se je pa fino mudil... Človek bi rabil hupo na senzor! Hehehe majstr ni kej!

Objavljeno

čestitke. a ste videli kej špindlerja in ostale hardenduraše kako kaj vozijo?

na enduro dirki brez db kilerja? čudno...

Če bi zgoraj vredu prebral, bi lahko videl da je bilo vprašanje če sva imela kaj težav s policaji glede gum, pa sem odgovoril da ni bilo težav zaradi gum, niti zaradi odprtih izpuhov...

@Ni3ous: Hvala!

Objavljeno (popravljeno)

Če bi zgoraj vredu prebral, bi lahko videl da je bilo vprašanje če sva imela kaj težav s policaji glede gum, pa sem odgovoril da ni bilo težav zaradi gum, niti zaradi odprtih izpuhov...

@Ni3ous: Hvala!

sm vredu prebral. Prašu se zato, ker na normalnih enduro dirkah se dela pred dirko tehnični pregled. In na dirki lahko merijo tudi glasnost. In kolikor vem, si lahko diskvalificiran, če zadeva preveč ropota. Ma očitno v bivši yugi tega še ne počnejo. Seveda ta malenkost ne zmanjšuje vrednosti vajinega podviga, predvsem zaradi dodatne vožnje na prizorišče dirke in domov. Popravljeno . Popravil BRANE
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Kako to, da se po trasi vozijo tudi "turisti" čisto počasi? 
Prav smešno, ko pičite mimo pa trobite, da se umaknejo. :D

Objavljeno

sm vredu prebral. Prašu se zato, ker na normalnih enduro dirkah se dela pred dirko tehnični pregled. In na dirki lahko merijo tudi glasnost. In kolikor vem, si lahko diskvalificiran, če zadeva preveč ropota. Ma očitno v bivši yugi tega še ne počnejo. Seveda ta malenkost ne zmanjšuje vrednosti vajinega podviga, predvsem zaradi dodatne vožnje na prizorišče dirke in domov.

Zgleda nisva bila na isti valovni dolžini  :D

Kako to, da se po trasi vozijo tudi "turisti" čisto počasi? 

Prav smešno, ko pičite mimo pa trobite, da se umaknejo. :D

Vsak je peljal svojo dirko, vsak od teh pa ima svoj razlog zakaj je vozil počasneje. Neprimerne gume, bil tam samo za užitek, se ni čutil sposobnega peljati hitreje, ni hotel uničiti motorja,... 

Objavljeno

Niso vsi tako zagreti kot ti, praviš? :D

Sem še kar zagret  :010  med mojimi prijatelji pa se govori, da naj bi bil tudi malo nor  :kva2:  ampak, kaj pa jaz vem o tem  :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

Naj napišem še tukaj, ker je bolj ciljna populacija.

Danes ponoči so mi v Trzinu ukradli motor Honda CRF 250L.

Registrska številka: LJ IG 50.

Za informacijo, ki vodi k vračilu motorja, nudim nagrado.

IMG_3595_zpshdvcqnmq.jpg

Popravljeno . Popravil motolover
Objavljeno

Ride report;

Testing ground

post-9206-0-47534400-1433855923_thumb.jpg

Testing subjects;

Mitas C19 

post-9206-0-97597000-1433855996_thumb.jpg

Mitas XT644 Army

post-9206-0-60968500-1433856060_thumb.jpg

C19: fantastična guma na vseh terenih, ki sem jih probal. Stabilnost nad 100km/h vprašljiva, na asfaltu pa z eno besedo scary. Ostala bo za zimo in tehnične terene, kjer ji je tudi mesto, nadomestila pa jo bo C17, ki se mi valja po garaži.

XT644 - zakon :yea2: zlo dobra tudi na asfaltu, precej boljša na terenu kot C02, kolk km bo nardila bomo pa vidl. 

Objavljeno

Lahka divizija na pohodu...

Sem šel ajnfarat nove škornje. Zelo zadovoljen!  :OK:  Pravzaprav vesel kot radio!

Tako sem se po daljšem času spet malo zabaval.

Tale moj motorček mi nariše širok nasmeh na obraz vsakokrat, ko brcnem kurbl! :wub:

post-28936-0-14426900-1434052119_thumb.jpg

Spotoma sem si privoščil še nekaj gozdnih dobrot...

post-28936-0-05945700-1434052178_thumb.jpg

Objavljeno

screenshot1.jpg

Gre kdo recimo drug tedn takšno varianto sem prevozit.. jaz grem.. :smoke:

Objavljeno (popravljeno)

Gre kdo recimo drug tedn takšno varianto sem prevozit.. jaz grem.. :smoke:

Ce gres s cestnim motorjem...

Zadeva da cestni motor ni tako nedolzna... Da pa se

Popravljeno . Popravil Nearrain
Objavljeno

Ce gres s cestnim motorjem...

Zadeva da cestni motor ni tako nedolzna... Da pa se

ne, s staro xt grem... za njo to nebi smel bit problem :P  gume so pa sava mc 24... kramparc mislim da ne rabim dol?

Objavljeno

ne, s staro xt grem... za njo to nebi smel bit problem :P  gume so pa sava mc 24... kramparc mislim da ne rabim dol?

To bo šlo  :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

To bo šlo  :OK:

Je ze moj PR officer odghovoril, ceprav ni tega prevozil     :smoke:

PS: ampak ima izjemoma cisto prav  :OK:

Popravljeno . Popravil Nearrain

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!