Mihi Objavljeno September 30, 2014 Opozori Objavljeno September 30, 2014 Pozdravljeni, ...hja, v noči iz 27.9-28.9 mi je bil iz podzemne garaže na Mesarski ukraden BMW F650 Funduro, letnik 1995. Zanima me, če kdo ve zakaj glih mojega, glede na to, da je v garaži vsak dan vsaj 7 motorjev, ki so vsaj nekajkrat dražji od mojega? Za kakeršne koli informacije se vam zahvaljujem. lp
Efendi Objavljeno September 30, 2014 Opozori Objavljeno September 30, 2014 Mogoče glih zato. Niso hoteli preveč oškodovat... Šalo na stran (ne zameri) - sočustvujem s tabo in meni bi se najbrž totalno skeglal... Kmet2 1
suntrace14 Objavljeno September 30, 2014 Opozori Objavljeno September 30, 2014 Glede na to, da sta ti in diskow blizu ter da je diskow dobil nazaj AT (sicer noče obelodanit javno kako) bi jaz njega povprašal, če ti zaupa... je pa to zelo bedno Bostjan L in Kmet2 2
Mihi Objavljeno Oktober 1, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2014 Mogoče glih zato. Niso hoteli preveč oškodovat... Šalo na stran (ne zameri) - sočustvujem s tabo in meni bi se najbrž totalno skeglal... ...tudi jaz poskušam na to gledati skozi humor hvala vseeno Glede na to, da sta ti in diskow blizu ter da je diskow dobil nazaj AT (sicer noče obelodanit javno kako) bi jaz njega povprašal, če ti zaupa... je pa to zelo bedno hvala za tip. lp
motolover Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 Ukradejo tistega, ki ga je lažje ukrasti, najbrž niso neki profiji. Stari modeli nimajo kodiranih ključev, v ključavnico nabijejo izvijač in na silo odklenejo ter se odpeljejo.
Mihi Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 Ukradejo tistega, ki ga je lažje ukrasti, najbrž niso neki profiji. Stari modeli nimajo kodiranih ključev, v ključavnico nabijejo izvijač in na silo odklenejo ter se odpeljejo. Hej, praviš da ni šlo za kako naročilo oz. za dele, ampak kraja zaradi kraje, akcije,... pač pokazala se je priložnost? Niso prišli s kombijem in ga pobasali? Torej, če si v prihodnjosti kupim isti model in ga malo bolje zaščitim, ne bo problema? Zanima me samo zato, da v prihodnje nebi storil istih napak,.... in bi kupil kak drug model motorja itd.
TakeALookAround Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 Ni pravil i guess....prjatlu so Ducatija 99letnik spisdil pred leti....pac prilika....na sreco smo ga najdl na avtonetu
ludiluka Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 Ni pravil i guess....prjatlu so Ducatija 99letnik spisdil pred leti....pac prilika....na sreco smo ga najdl na avtonetu kjera budala ducatija ukrade valda da ga je prodaju če je v unih parih dneh ko ga je mel 3/4 stvari crklno '.' in igor0203 2
TakeALookAround Objavljeno Oktober 3, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2014 En ga je ukradu pa v prekmurje prodal kot italjanskega brez papirjev....on pa na net za dele.... Nc ni crknl se veselo vozi se danes
bikez Objavljeno Oktober 13, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2014 hmm http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/nekdo-krade-motorje-in-jih-parkira-v-morju.html
sti04 Objavljeno November 9, 2014 Opozori Objavljeno November 9, 2014 Prodam disk lock z alarmom, da bo cimmanj postov v teji temi Info na zs. Lp
TakeALookAround Objavljeno November 10, 2014 Opozori Objavljeno November 10, 2014 Ja, k to bo pa res resl tezavo. :grrr Kmet2 in bajkr88 2
bosa Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 kjera budala ducatija ukrade valda da ga je prodaju če je v unih parih dneh ko ga je mel 3/4 stvari crklno ...se pravi d je najbl varnu jmt dukatota, ker tudi če ti ga že ukrade, deleč itak n bo z njm pršu... Kmet2 in SLVR 2
ludiluka Objavljeno November 12, 2014 Opozori Objavljeno November 12, 2014 (popravljeno) ...se pravi d je najbl varnu jmt dukatota, ker tudi če ti ga že ukrade, deleč itak n bo z njm pršu... Točno tko lahko ga bo pa celo nazaj priporival ker bo predrago vzdrževanje Popravljeno November 12, 2014. Popravil ludiluka SLVR 1
dr.Tito Objavljeno November 13, 2014 Opozori Objavljeno November 13, 2014 Ja grozen občutek ko ugotoviš,da motorja ni več leta 2006 so mi pred Leclerkom ukradli dva meseca staro cbr 1000 rr. In nikoli nisem dobil informacije da bi se kje nasel motor ali deli:(
Tadeusz Objavljeno November 13, 2014 Opozori Objavljeno November 13, 2014 Poglejte na tej ukrajinski strani: http://www.motosale.com.ua/ Mogoče je bila ta stran že kje objavljena. Neka italijanska oddaja ("Le iene") so objavili prispevek o ukradenih motorjih v Italiji. Na spodnjem video posnetku se vidi kako so zadeve potekale. Na koncu se je izšlo s srečnim koncem. Na spodnji povezavi je video. Sicer je v italijanščini. Ma se lahko razume. https://www.youtube.com/watch?v=_LogXTiryas
Fantocci Objavljeno November 15, 2014 Opozori Objavljeno November 15, 2014 Lahko obkljukaš "brez dokumentov" Evo izbire, mogoče se najde kaj iz te teme: http://www.motosale.com.ua/?search=moto&model=&price[min]=&price[max]=&docum[]=1&city=&in[min]=&in[max]=&run=&v=&type_obj=1&msonly=on&nmsonly=on
KARMEN1 Objavljeno November 15, 2014 Opozori Objavljeno November 15, 2014 Poglejte na tej ukrajinski strani: http://www.motosale.com.ua/ Mogoče je bila ta stran že kje objavljena. Neka italijanska oddaja ("Le iene") so objavili prispevek o ukradenih motorjih v Italiji. Na spodnjem video posnetku se vidi kako so zadeve potekale. Na koncu se je izšlo s srečnim koncem. Na spodnji povezavi je video. Sicer je v italijanščini. Ma se lahko razume. https://www.youtube.com/watch?v=_LogXTiryas Posnetek odstranjen... klemen55 1
maus Objavljeno December 3, 2014 Opozori Objavljeno December 3, 2014 Kronika Torek, 02. december 2014 Preko noči je bilo v Kamniku ukradeno motorno kolo znamke KTM, 1290 Superduke R, letnik 2014, črne barve, reg. št. LJBT-10. vir: policija.si
motolover Objavljeno December 3, 2014 Opozori Objavljeno December 3, 2014 V Kamniku so bili zmeraj zelo aktivni, neverjetno za tako majhen kraj.
nxyz Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 Neverjetno? Niti ne glede na to, da na sprehodih po bližnjih gozdovih najdeš skrite pokrite novejše avte, pred kakšnimi lokali so po več dni parkirani novejši avti brez tablic in če pokličeš na 113 in razložiš situacijo avti magično izginejo iz določene lokacije pred prihodom policistov, res neverjetno Kmet2, bajkr88, Scarlett in 1 other 4
TakeALookAround Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 Tudi policisti so samo ljudje Tko da bi prej verjel da kaksen policist izkoristi zaupanje folka....ces js sm polcaj....ubistvu pa baraba. In pol jih nej spostujemo? bajkr88 1
nxyz Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 Dobro vem, da so samo ljudje jih imam najbrž več v bližnjem sorodstvu ko kdo drug :glare: .. pa tudi vem, da je kakšen bivši policist baraba, no, ne samo on, tudi tisti kolegi, ki še vedno delajo in ga obveščajo, ko kakšen sovaščan prijavi kaj sumljivega .. ampak ne, to je vse samo namišljeno, v Sloveniji se to ne dogaja Kmet2 1
pajkica Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 pa tole za Kamnik velja že leta... tudi bližnja "vas" je znana po tem ..znani so tudi osebki, že leta.... škoda besed ... vsi vse vejo, pa vsi so tiho
nxyz Objavljeno December 4, 2014 Opozori Objavljeno December 4, 2014 o ne iz bližnje vasi sem a tisto se tudi ve, če daš avto k določenemu ličarju v kamniku potem v kakšnem skritem vogalu v avtu najdeš razrezane tablice ukradenih avtov iz tujine :closedeyes: Res imajo ideje ampak so pa tudi neumni no, 1000 boljših načinov je, da se znebiš take stvari a oni grejo skrivat v avte strank
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se