Barracuda Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Res auper družba včeraj, super vas je blo spoznat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 high tec laptimet SharpNinja, Mutika, casper7 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 7/9 ima 3 gume SharpNinja, Kor13, Mutika in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Daysi šef casper7, suzuki in SharpNinja 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcv Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 Eno vprašanje...Kakšen tlak priporočate za Dunlop Gp racer D211(brez grelcev),kombinacija S/M? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Maj 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2010 7/9 ima 3 gume ...njen šofer pa dve glavi @ mcv: meni so rekli da Dunlop priporoča za GP Racer D211 (na dirkališču) ne manj kot 2,0 spredaj in ne manj kot 1,3 bar zadaj suhi, She, Krejzi in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rude Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 ...njen šofer pa dve glavi @ mcv: meni so rekli da Dunlop priporoča za GP Racer D211 (na dirkališču) ne manj kot 2,0 spredaj in ne manj kot 1,3 bar zadaj Kot je meni znano naj se cestne gume z NTEC tehnologijo ne bi pumpale na manj od 1,7 bar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 Kot je meni znano naj se cestne gume z NTEC tehnologijo ne bi pumpale na manj od 1,7 bar. Meni je Primož Ramovš, Vodja prodaje potniških, moto in tekmovalnih plaščev Dunlop Pri Sava Tires, odgovoril, da je priporočljiv tlak za D211 GP Racer za uporabo NA DIRKALIŠČU (da nebi slučajno kdo tega spregledal) 2,1 bara spredaj in 1,3 bara zadaj (merjeno pri hladni gumi). Za na cesto pa pumpati v skladu s priporočilom proizvajalca motocikla. Ampak jaz osebno sem zelo skeptičen glede uporabe tako nizkih tlakov če ne uporabljaš grelcev gum. suzuki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mcv Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 Aha....Tnx!Saj to me je najbolj zanimalo teh 1,3 bara pa brez grelcev Bom dal malo več pa bo...Baje da od viška glava ne boli ali pa.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 Jaz bom rekel tako, z grelci kot priporočajo. brez grelcev pa je spet odvisno od temperatur zunaj in samega asfalta, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 je kdo zmeril temperaturo gum ogretih z grelci? pa ne samo po sredini ampak tudi ob robu? je 80 stopinj? flero in hilton 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 je kdo zmeril temperaturo gum ogretih z grelci? pa ne samo po sredini ampak tudi ob robu? je 80 stopinj? takoj ko daš grelce dol imajo gume 70 stopinj na površini. Vsaj do takih meritev sem prišel jaz z eno precej nenatančno napravo (+/- 3 stopinje). Je pa bila temperatura po celi površini enaka. Najbolj pomembno se mi zdi, da toliko časa greješ gume, da se segrejejo tudi feltne, ker drugače se vse zelo hitro ohladi (govorim o hladnem vremenu; 12-17 stopinj). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 Jaz bom rekel tako, z grelci kot priporočajo. brez grelcev pa je spet odvisno od temperatur zunaj in samega asfalta, Jaz sem enkrat iz firbca meril tlak v ogreti gumi z grelci. Spredaj je bil za 0,4 bara višji, v zadnji pa 0,5 bara višji od meritev pri hladni gumi (začetni tlak 2,1 bara spredaj in 2,0 bara zadaj). Zaključke pa potegnite sami. Cufa in carmagedon 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 je kdo zmeril temperaturo gum ogretih z grelci? pa ne samo po sredini ampak tudi ob robu? je 80 stopinj? Izkušnja na Marofu letos: zunaj 19 do 20 C, pretežno oblačno, precej vetra, po ca 20 min na feltni je bilo komaj čutit da je dobila na temperaturi. grelci nastavljeni na 60 a še niso javljali, da so opravili svoje. Vpliv vetra in nedokončana zadeva. Lani jeseni so bile tudi feltne pogrete na dotik na ca 40C Nastavitev je bila 60C grelci TTSL. Bilo topleje in grelcem dan čas. Sem nabavu infra termometer brezkontaktni z nenatančnostjo reda 3C in bom meril na Pannonii in objavil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 včeraj (petek) smo imeli lep dan na Marofu. Bilo nas je 13 Bistričanov in dva z SG tablicami. Super vreme, sicer 2 manjša zdrsa, ampak ni bilo panike. Ne vem, če poznate to bljižnico, predvsem tisti, ki prihajate iz Štajerskega konca - malo pred Varaždinom za Hraščico kjer je semafor, ki stalno oranžno utripa, krenete desno in pridete vem pri vasi Turčin. Lepa cesta, brez naselij, skoz lahko peglaš..... še fotka: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 včeraj (petek) smo imeli lep dan na Marofu. Bilo nas je 13 Bistričanov in dva z SG tablicami. Super vreme, sicer 2 manjša zdrsa, ampak ni bilo panike. Ne vem, če poznate to bljižnico, predvsem tisti, ki prihajate iz Štajerskega konca - malo pred Varaždinom za Hraščico kjer je semafor, ki stalno oranžno utripa, krenete desno in pridete vem pri vasi Turčin. Lepa cesta, brez naselij, skoz lahko peglaš..... še fotka: Pa skoraj vedno je kak radar ob cesti (ponavadi pod mosti ali pa laserski na odcepih), tak da 80km/h ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juresag Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 A ve kdo koliko je cena za 1 uro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 A ve kdo koliko je cena za 1 uro? Ni cene za eno uro... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juresag Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Ni cene za eno uro... D. Na tisti njihovi pristopni izjavi je možnost obkrožiti za en dan ali 1 uro. Mislim pa da je nekdo omenil da je to novost, ker jaz sem bil včeraj prvič tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 100kun je ena urca, celodnevna je pa 200kun. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Pa skoraj vedno je kak radar ob cesti (ponavadi pod mosti ali pa laserski na odcepih), tak da 80km/h ! ...ups, mi smo ga pa kr orng peglali..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 Upam da se kmalu vreme poštima, prikolco nabavu, kljuko na avtu tud, zdaj pa samo še dopust in sonce, gre kdo drug teden gor pon-pet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezek Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 živ. A se v nedeljo kj dogaja,gre mogoče kdo kj drajsat kolenčke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 Se bom pozanimal in javim. Komaj čakam. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Maj 22, 2010 Deli Objavljeno Maj 22, 2010 Se bom pozanimal in javim. Komaj čakam. :naughty: A že kaj veš ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se