Skoči na vsebino

Novi Marof 2010

suzuki

Priporočene objave

Sem napisal včeraj,da je še eno mesto na prikolici prosto,pa nisi reagiral?whistle.gif

Daj mi številko da te drugič rufnem, ha ha, moja je 040641876, PA HVALA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Daj mi številko da te drugič rufnem, ha ha, moja je 040641876, PA HVALA

Evo ti številko 040 229 000,drugače je pa v avtarju tuditrance_25_naughty.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Daj si ti počasi prave gume kupi. Glede na dosežen cajt bi že bil cajt :)

Ne pa obračat to kar maš.

No lahko pa obrneš pa malo bolj na lahno pelješ :whistle:

WORD, man! BTW, ko je zadnjic nalahno peljala, je slo z 1.22 na 1.19 v treh krogih whistle.gif

Popravljeno . Popravil jvalant
  • Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se nekaj utrinkov od zadnjic... Lepo vreme, krasna druzba, pista ter nova poznanstva... Je blo fajn, kaj ce clovek boljsega pocet na krasen nedeljski dan!? :OK:

Ne samo časi tudi fotke napredujejo. :OK:

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimam besed - če bi v vseh temah kod je v tej temi bilo na MS forumu taka konstruktivna debata brez pametovanja bi bil forum idealen .

Svaka vam čast fantje. Bikez ne zameri sam moja kritika pa nič osebnega.

Z užitkom prebiram to temo.

Vsem ki tukaj kaj prispevate :worship:

Ma ne, zakaj bi ti zameril? Je že tko, da vsak gleda nase. Pa tudi meni ni všeč tako ampak tako je svet nažalost narejen.

Ajde lp in obilo varnih km (na dirkališču in na cesti) :yes:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pomoje si mal na brzino pogledal, čas je bil 1.19 ne 1.09 laugh.gif, tko da mislim da boš še lep čas vmes med vožnjo lahko še rožice na travniku štel, pa ne bo sile, da bi te kaj dohitevala grrr.gif

Pa vseeno hvala, bom vzela kot spodbudo, da bo šlo še tko dobr naprej blush.gif

Kot spodbuda je bilo tudi mišljeno in BTW čas sem prav prebral že prvič. trance_40_thumbup.gif

Pa še dve vprašanji: Kake izkušnje imate z obrnjeno zadnjo gumo, če je na sedajšni levi malo nad inidikatorjem, se pravi še dovolj "mesa" za tiste 4 desne ovinke. Se obrnjena pelje vredu, a je treba bit dost bolj previden? Sprašujem pa za QRR.

Bo šel drug teden kdo dol iz Lj in okolice, pa ima še kako mesto fraj? Bi se lepo priporočila.

Od Dunlopa lahko obračaš samo dirkalne gume kot sta KR108 in D211 in čisto nobene druge! Z gumami se ne da šparat! twak.gif Skoraj vsakega je takšno škrtarjenje drago stalo.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nočem nobenega na nič napeljevat, ampak jaz osebno nisem opazil razlike med prav in "narobe" obrnjeno GP Racer slick (navadna je razen profila tudi ista).

Se pa strinjam, da se na gumah nikakor ne špara.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

worship.gif:worship:worship.gif

Poudarek na počasi!

Pa upam, da ne boš prej zaključil, preden ne realizirava Dey-Zi Days tandema! trance_25_naughty.gif

Nč bat, bom malo potreniral do takrat, da ti ne bo preveč dolgčas. tongue.gif

Hvala! biggrin.gif

Niti ne toliko obremenjevanje z drugimi kot zavedanje, koliko bolj počasna sem od vseh drugih! In večina jih prehiteva tako kot je prav, so pa takšni, ki švignejo mimo s centimetrsko razdaljo. Brrrrrr ... komplicirala pa ne bom več, obljubim! blush.gif

Sem ugotovila, da je vožnja po pisti, pa magari v 'rikverc stilu', čisti užitek! trance_43_wavetowel2.gif

Ma pozabi že na druge. Pa takemu, ki te na centimeter prehiti, pol v boxih uha navi.trance_09_box.gif Za vsak slučaj še Dančija s sabo vzemi. biggrin.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nočem nobenega na nič napeljevat, ampak jaz osebno nisem opazil razlike med prav in "narobe" obrnjeno GP Racer slick (navadna je razen profila tudi ista).

Se pa strinjam, da se na gumah nikakor ne špara.

Kar sem napisal glede obračanja Dunlop-ovih gum ni na mojem zelniku zrastlo! Tehnologija izdelave racing gum in gum za masovno prodajo je različna. Zaradi tega lahko ene obračaš druge pa ne! To, da se tebi ni nič zgodilo, ker si obrnil cestno gumo, še ne pomeni, da je takšno početje varno.

• Všeč mi je 4
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaradi tega sem se tudi odločil, da svojo motoristično zgodbo počasi (res počasi:D) zaključim.

hahahaha kako pa gre takle zaključek??? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kar sem napisal glede obračanja Dunlop-ovih gum ni na mojem zelniku zrastlo! Tehnologija izdelave racing gum in gum za masovno prodajo je različna. Zaradi tega lahko ene obračaš druge pa ne! To, da se tebi ni nič zgodilo, ker si obrnil cestno gumo, še ne pomeni, da je takšno početje varno.

No tole z obračanjem gum je biu tut zame šok tm ene 1996 k so te za cesto homologirane GP pršle vn. Na Grobniku jest stojim tm k se na pisto zapele in se en nemc prpele da bo šou na pisto z Ducatijem 916 in spredi narobe obrneno dunlopko :eek: in za njem dva na ZXR-ih in oba tut narobe obrneno spredno gumo :eek: fak jest gledam in študiram al so prvič na pisti al so pijani al niso poštudiral al so pa budale kej kadil :D No pol me je pa res tok firbec gonu da sm jih šou vprašat zakaj majo tko obrnene gume. In mi je dec razložu da se pri pravilno obrnjeni gumi že po nekaj krogih začne "vihat" profil in da se tut pol full hitr znuca, da če jo pa obrne se pa na gripu nč ne pozna na obrabi pa da tut enkrat dlje zdrži in se lepo obrablja. No naslednja generacija 208 je imela pa pol že serijsko spredaj profil "obrnjen".

No da se pohvalm jest sm namontiru čist prvo gumo Dunlop D 207 GP v sloveniji, ki jih je takrat Sitar dobil iz Francije.Cena za sprednjo in zadnjo je pa bla 23 000 tolarjev ali 200 mark :yes:

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nč bat, bom malo potreniral do takrat, da ti ne bo preveč dolgčas. tongue.gif

Ma pozabi že na druge. Pa takemu, ki te na centimeter prehiti, pol v boxih uha navi.trance_09_box.gif Za vsak slučaj še Dančija s sabo vzemi. :D

Heheh, danci bodyguard!

Jaoooj, je imel Marko55 prav - res si jih prosim.

Ampak, trma sem tudi jaz. Zdaj sem še bolj za! Ti kar treniraj! :D

Popravljeno . Popravil Mutika
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom povedu iz svoje izkušnje da tud če ne greš čist na nož se ti lahko zgodi da lepo padeš. No nism nek profič, sm pa nekajkrat šu na pisto pa sm zelo uživou in verjetno bom letos spet šel, ker je sigurno 100x bolj varno kot pa se "učit" na cesti. K enkat padeš se ne morš nikamor zaletet, kar ti ne povzroči dodatnih poškodb. Pa še motorji se ti ne zamerjo tko k se pri nesrečah na ceti po navadi zgodi.

Sj dani ve kako to zgleda k se en pred tabo zvrne.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bom povedu iz svoje izkušnje da tud če ne greš čist na nož se ti lahko zgodi da lepo padeš. No nism nek profič, sm pa nekajkrat šu na pisto pa sm zelo uživou in verjetno bom letos spet šel, ker je sigurno 100x bolj varno kot pa se "učit" na cesti. K enkat padeš se ne morš nikamor zaletet, kar ti ne povzroči dodatnih poškodb. Pa še motorji se ti ne zamerjo tko k se pri nesrečah na ceti po navadi zgodi.

Sj dani ve kako to zgleda k se en pred tabo zvrne.

LP

padu si ko hlod..nobene drame..

si pa mel smolo..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slabo kaže... zbolel trance_13_cry.gif

A Nutelle ti je zmanjkalo? Ni problema, bomo prinesli novo, pa boš koj zdrav.

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slabo kaže... zbolel trance_13_cry.gif

Spomni se, kaj ti je lani bolečine pozdravilo ...

Da ne boš pol spet čez 3 tedne ugotovil, da je samo ena pista manjkala do zdravja :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A Nutelle ti je zmanjkalo? Ni problema, bomo prinesli novo, pa boš koj zdrav.

D.

twak.gif

Spomni se, kaj ti je lani bolečine pozdravilo ...

Da ne boš pol spet čez 3 tedne ugotovil, da je samo ena pista manjkala do zdravja whistle.gif

Mogoče pa res.... se že malo boljše počutim biggrin.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!