Andro Asgaard Objavljeno Maj 8, 2016 Opozori Objavljeno Maj 8, 2016 (popravljeno) 2 minutes ago, bojevnik88 said: Dopoldan sem moral odgovarjati na maile, zato nisem mogel zraven. pa drugič, bo še douga sezona. kr segrevej gume u torek pridem so sančota menjat, te zvrcnem? Popravljeno Maj 8, 2016. Popravil Andro Asgaard
Ciko86 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 nedelja 2x počk.. jskrablin, Zivnorc, maus in 1 other 4
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 7 minutami, KARMEN1 pravi: jaz tudi krneki Zivnorc, KARMEN1 in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 sam res, krneki, a nimate doma? Zivnorc, maus in KARMEN1 3
Ciko86 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 neki se šušlja da hočejo na črnem kalu postavit ležeče policaje..in da imajo v načrtu za letos ustavit mene in še dva domačina,tako da ostali ko smo mi trije gor nimate straha ker imajo oči in ušesa samo za nas 3 maus, KARMEN1, DAMI34 in 3 others 6
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 9 minutami, Ciko86 pravi: neki se šušlja da hočejo na črnem kalu postavit ležeče policaje..in da imajo v načrtu za letos ustavit mene in še dva domačina,tako da ostali ko smo mi trije gor nimate straha ker imajo oči in ušesa samo za nas 3 ležeče policaje lahko postavijo samo v naselju ... tam k je prehod za pešce recimo.... torej .. js sm varn .. no ja .. js itak po omejitvah vozm DAMI34 in Zivnorc 2
KARMEN1 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 18 minutami, Ciko86 pravi: neki se šušlja da hočejo na črnem kalu postavit ležeče policaje..in da imajo v načrtu za letos ustavit mene in še dva domačina,tako da ostali ko smo mi trije gor nimate straha ker imajo oči in ušesa samo za nas 3 Potem bo plan izpolnjen ? A mene tudi, hahahaaaa ? maus in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 ...ne... ti boš samo ogrožena s strani drugih motoristov med tem, ko bo čiko v priporu. Takrat bo razpisan odprt lov nate... Big Py, maus, KARMEN1 in 1 other 4
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ...ne... ti boš samo ogrožena s strani drugih motoristov med tem, ko bo čiko v priporu. Takrat bo razpisan odprt lov nate... sj zadnič sm si morau sam vikiburger plačat .. rekla mi je dober tek in pol sm upou ... sj bo plačala ... pa ni blo nč Zivnorc, KARMEN1 in DAMI34 3
Zivnorc Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 ...a sm napisu "ogrožena"? .... ...misliu sem " nadlegovana" .. KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 33 minutami, maus pravi: sj zadnič sm si morau sam vikiburger plačat .. rekla mi je dober tek in pol sm upou ... sj bo plačala ... pa ni blo nč Hahahahaa, pa še nevemčigavo kavo si plačal . Saj vem, da si ga naročil samo zato, ker si mislil, da ti ga bom plačala . maus 1
maus Objavljeno Maj 9, 2016 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 3 minutami, KARMEN1 pravi: Hahahahaa, pa še nevemčigavo kavo si plačal . Saj vem, da si ga naročil samo zato, ker si mislil, da ti ga bom plačala . kakopak KARMEN1 1
bojevnik88 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, Ciko86 pravi: neki se šušlja da hočejo na črnem kalu postavit ležeče policaje..in da imajo v načrtu za letos ustavit mene in še dva domačina,tako da ostali ko smo mi trije gor nimate straha ker imajo oči in ušesa samo za nas 3 Ha ha. Kr kr. Pol bosta gospa in gospod PALICA veseli, ker nihče ne bo vozil 200 km/h mimo njihove hiše. Popravljeno Maj 9, 2016. Popravil bojevnik88 Andro Asgaard, maus in KARMEN1 3
KARMEN1 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 2 urami, Zivnorc pravi: ...a sm napisu "ogrožena"? .... ...misliu sem " nadlegovana" .. Sem že mislila, da me bodo ciljali z motorjem Zivnorc in maus 2
exclan Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 8 urami, Ciko86 pravi: neki se šušlja da hočejo na črnem kalu postavit ležeče policaje..in da imajo v načrtu za letos ustavit mene in še dva domačina,tako da ostali ko smo mi trije gor nimate straha ker imajo oči in ušesa samo za nas 3 Jao kaj lahko pa pričakuješ od blesavih vodilnih v koprski policiji sam da se lovi
Ciko86 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pa policaje v civilu bodo postavili na vikija da bodo javljali naprej naj se malo lotijo tudi italjanov..
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Sej ne rabjo policajev v civilu, FB profil naj si zrihtajo pa bojo natančno obveščeni, al pa temo črni kal naj začnejo brat tukilele, pa men lahk za kavo dajo, k sm jim dal nasvet KARMEN1 in pik1 2
bojevnik88 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred eno uro, Ciko86 pravi: pa policaje v civilu bodo postavili na vikija da bodo javljali naprej naj se malo lotijo tudi italjanov.. Ma kaj se hecaš? Od kod ta informacija? Pa saj ne lovijo Pabla Escobarja da bi morali tajno opazovati in javljati. Ma kje smo? Kaj bo pa ta javljač rekel? Da nekdo "dirka" in to je vse, ker brez radarja je vse brezpredmetno. Kr neki.......... KARMEN1 1
Bubu25 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Policajem prepovedat prehod od Rizane dalje.. Si pa precej upajo.... KARMEN1 1
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Ratalo tudi meni en mal se po kalu peljati. Počkkkkkkkkk Palca mož in jaz sva frenda. Men ne skače več in ne maha z palico več. Me lepo me pozdravi. In zato ker sem prijazen bil z njim. Zivnorc, Bear in DAMI34 3
bojevnik88 Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 pred 22 minutami, SANJIN-MIXON pravi: Ratalo tudi meni en mal se po kalu peljati. Počkkkkkkkkk Palca mož in jaz sva frenda. Men ne skače več in ne maha z palico več. Me lepo me pozdravi. In zato ker sem prijazen bil z njim. In nebi poklical, ajejejejejejej Hvala prjatu
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 9, 2016 Opozori Objavljeno Maj 9, 2016 Saj si nonstop zaseden. E sam naj bi kak izgovor ko te pokličem če greš.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se