ftp Objavljeno Avgust 15, 2021 Deli Objavljeno Avgust 15, 2021 Za zajtrk (vključen v ceno) ni imel ničesar. Čakali 2 uri da je kruh in mleko prinesel, ni imel niti jajc, postrgel nam je plesnivo maslo, ki ga ni nihče jedel (razen nas, sta bila 2 nemška motorista in 3 italijanski kolesarji), ni imel niti jajc. Nato je prinesel med, na katerem se je dalo prebrati samo da ne medex (kdo ve koliko staro). Na srečo se med nikoli ne pokvari, tako da smo vsi samo med posrkali in naprej. Svojčas je bil skregan s trgovcen v Gusinju in ni hodil k njemu kupovat, zato ni imel ničesar. Zato ko smo tam, gremo k Rosiju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 15, 2021 Deli Objavljeno Avgust 15, 2021 Mi smo se mel fajn, jedli odlično pa še vse lokalne znamenitosti nam je razkazal okrog Gusinj. Nastanitev ni nek luksuz a je neko povprečje balkana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raavi Objavljeno Avgust 15, 2021 Deli Objavljeno Avgust 15, 2021 Scarabeo 500, Quest, Mavti in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raavi Objavljeno Avgust 15, 2021 Deli Objavljeno Avgust 15, 2021 Evo durmitor končan, iz budve do ostrov. Sma pogruntala z ženo, da nismo za cerkve gledat ? Do vražjega jezera, top must see res. Smo meli še čast gledat kako helikopter zajema vodo, ker kanjon tare menda gori že 3 dni. Dima je vsepovsod. Čez durmitor smo šli v plužine, kjer smo trenirali vožjo med ovcami in kravami na zipline 1.4km dolg. Zakon je! Za nas južnjake je reku popust pa je 20€ po glavi. Janjetina izpod sača je top v Izlazaku, sam liter vina treba navrh, zarad holesterola. Ker pa je blo v etnem selu vse pouno, smo šli spat v hiško na drvu. Sej je kul, smo nema cigu migu, vse se ziba že od hoje ? Črna gora je kul, priporočam, smo trenutno vse gori. Peljali smo se mimo 5 požarov, a pri njih ne duha ne sluha da bi kdo gasit šu. ?♂️ DAMI34, MiNa, Mavti in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Maj 21, 2022 Deli Objavljeno Maj 21, 2022 Halo Ima kdo svežo info o prevoznosti Durmitorja (Pivsko jezero-Žabljak)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 22, 2022 Deli Objavljeno Maj 22, 2022 https://i.postimg.cc/G3xcggZM/51c-Bnrszj-Hqmz-XVOj-CPing6n-24-TUKe6h-YPg-NFN-j-XS5o-U4-Fx9mbmpr-Mub-Ksfgtky3-Fuz-P25-1tz-H21-Pr-TS39-NZ4g-FTY3-Vbyu-Kkq.jpg 2 dni stara slika ih Sedla proti Plužinam. raza 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiri Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 Torej odprta in očiščena cesta Mi smo med prvomajskimi bili tam, pa je bila še zaprta cesta čez sedlo. Naredili smo obvoz po cesti skozi Nedajno, mimo kanjona Sušice. Je bilo tudi lepo. Sicer pa sem takrat pisal na njihov AMZS (ic.amscg@t-com.me), če je cesta čez sedlo odprta in so mi takoj odgovorili, da je še zaprta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 pred 1 uro, Kiri pravi: Torej odprta in očiščena cesta Mi smo med prvomajskimi bili tam, pa je bila še zaprta cesta čez sedlo. Naredili smo obvoz po cesti skozi Nedajno, mimo kanjona Sušice. Je bilo tudi lepo. Sicer pa sem takrat pisal na njihov AMZS (ic.amscg@t-com.me), če je cesta čez sedlo odprta in so mi takoj odgovorili, da je še zaprta. Jaz sem sliko pobral iz bj bikers foruma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 bo, če maja ne moreš čez durmitor iz Žabljaka je bolj "izjema" kot pravilo. al pa je pred 14 dnevi sneg padal. Načeloma je pa prevozna, tudi maja. Bolj se zatakne pod Lovčenom..tistih 5m snega (po dolžini), da ne moreš do mavzoleja, pa moraš peš ćez riniti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 23, 2022 Deli Objavljeno Maj 23, 2022 načeloma se gre čez junija ... pa še takrat smo mel ledene šmrkle, pa ne enkrat ... ravno tako transalpina in trasnsfaragašan .. pred junijem je vse loto MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Maj 28, 2022 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 28, 2022 (popravljeno) 26. maja 2022, 10:30 Dan prej ni bilo prevozno, ker se jim je podrla ena snežna stena ob poti in zasula cesto. So na novo frezali. Tudi ob našem prehodu so delavci odstranjevali snežne kepe in kamenje s poti. Popravljeno Maj 28, 2022. Popravil raza Luka66, maus, RobiRoberto in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČMRLJ Objavljeno Maj 29, 2022 Deli Objavljeno Maj 29, 2022 Še dobr, da si šel na pot z zimskimi gumami. 😁 Pa srečno naprej! 🏎️🏎️🏍️ raza 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Maj 30, 2022 Deli Objavljeno Maj 30, 2022 (popravljeno) . Popravljeno Maj 30, 2022. Popravil raza maus in Scarabeo 500 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 30, 2022 Deli Objavljeno Maj 30, 2022 pred 1 uro, raza pravi: . A tooolk je snega? 😃 RobiRoberto, Joker, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
att Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 Pozdravljeni, drug teden nameravam narediti turo čez Črno Goro. Štart: Novi Pazar, cilj: Hercegnovi, časa imam 4 dni, prilagam zemljevid kako sem si jo zamislil. Ker še nikoli nisem bil v ČG prosim za mnenje, če še kaj dodam oz. izpustim. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 @att, namesto direkt iz Podgorice do Skadra pojdi raje takole na mejni prehod Grabom. Vozil se boš po lepi soteski reke Cijevne. Tu prestopiš mejo in potem prevoziš najlepše serpentine na SH20. Prehoda še ni v Googlu ali GPS-jih, je pa normalno odprt že od lani. Quest, DAMI34 in Tex 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 (popravljeno) Prevoziš SH20 in nadaljuješ po P9 in M9 do Kolašina in nato naprej na Žabljak in prevoziš Durmitor, pa potem s Pive za Nikšič, Podgorico in skozi kanjon Morače proti N. Pazarju. Tako zaokrožiš ČG. 4 dni imaš več kot dovolj časa. Popravljeno Junij 14, 2022. Popravil raza IF7 in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 + iz Žabljaka zavij proti Trsi in pojdi čez Durmitor in se spusti dol ob Pivi proti Nikšiču. a obala ti je "must"? Ker na relaciji Skadar - Bar - Budva boš imel samo gužvo in nič posebnega za videt. Joker, siks in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
att Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 Hvala vsem za info. Sem dodal Plužine in SH20. Kakšne so pa kaj temperature na teh relacijah? Bom imel dovolj poletno jakno in poletne hlače, glede na to, da so bolj kot ne hribi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 pred 2 urami, att pravi: Pozdravljeni, drug teden nameravam narediti turo čez Črno Goro. Štart: Novi Pazar, cilj: Hercegnovi, časa imam 4 dni, prilagam zemljevid kako sem si jo zamislil. Ker še nikoli nisem bil v ČG prosim za mnenje, če še kaj dodam oz. izpustim. Hvala. za 4 dni maš olalala časa, bi pa jaz raje obvozil skadarsko jezero po spodnji strani (ti maš risano zgoraj/severna stran, več al manj nič za videt promet in vasi)), kjer je bolj dolgčas. Če greš spodaj greš po vukojebini, ozkem in šodrastem asfaltu ampak razgledi so nori, potem padeš v Virpazar. Takole izgleda: Če greš Na durmitor je lahko mraz. Enostavno čez obleko fukneš dežjaka pa manj zebe. raza in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 (popravljeno) Glede temperature bo prej prevroče kot mraz. Druga polovica maja, pa je bilo preko 32°C, tudi SH20 in Durmitor je bilo 28. Če uporabljaš navigacijo in planiraš poti, potem opozorilo: ko se voziš izven glavnih cest, je predvideni čas, ki ga navi izračuna za določeno pot, vsaj 2 krat daljši, če ne več! Brzina po " vukojebinah" kot pravi @DAMI34, je tam okoli 40 km/h, prej manj kot več. Ceste so ozke in zavite in če hočeš še kaj videt ne gre pretiravat. Pazi na živali, ki se prosto pasejo ob cestah. Kot predlaga Dami, Skadarsko j. po južni strani, do Virpazarja, potem pa proti Podgorici in pri odcepu za letališče zaviješ proti mestu Tuzi in naprej do meje z Albanijo in takoj za mejo na SH20. cesta M9 izgleda tako..... Popravljeno Junij 14, 2022. Popravil raza DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
att Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 Preveč po makadamu ne bi vozil. Grem z BMW GT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 Nikjer ni čisti makadam... Z menoj je bil kolega z Yamaho FRJ 1300 in ni imel težav... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 (popravljeno) pred 13 minutami, att pravi: Preveč po makadamu ne bi vozil. Kar smo ti svetovali ni makadamov. So pa kakšne luknje tu pa tam. M9 je sicer zelo slikovita, in se jo splača prevozit. Malo so jo zjeb.. odkar poteka gradnja AC @raza ti je dal lep namig. Hiti počasi in uživaj v razgledih, še posebej če si tam prvič. Saj veš po čem slovijo avtohtoni prebivalci, čeprav to na cestah ne drži 100posto... Popravljeno Junij 14, 2022. Popravil MiNa DAMI34, raza in Joker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 14, 2022 Deli Objavljeno Junij 14, 2022 Kot piše @raza. Ni makedam, je pa precej šodra, podivjani domačini, pa kaka ovca na cesti oči na peclje in počasi uživat, čas ki ga porabiš za bolj odročne ceste je vsaj x2 v primerjavi z normalnimi. ampak se splača. Veliko več se vidi, prometa je manj, policajev ni. Enako sem jaz celo čg prevozil s cestaki. Tule je veliko zapisanega o Črni gori, mogoče kako idejo ali point ukradeš. pa tule: Temperature so lahko od 35C do mraza, če te dež dobi v hribih, ampak tako je povsod več al manj. Mavti, raza in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se