att Objavljeno Julij 7, 2022 Deli Objavljeno Julij 7, 2022 Hvala vsem za uporabne informacije. Naredil sem malo drugačno turo kot je bila predvidena (2500km): SLO - Banja Luka - Jajce - Sarajevo - Foča - Plužine - Žabljak - Mojkovac - Berane - Gušinje - SH20 - Skadar - Tirana - Drač - Ulcinj - Bar - Sv. Štefan - Budva - Rijeka Crnojevič - Lovčen - Kotor - Dubrovnik - Karlobag - Velebit - Vinica - SLO Nekaj mojih vtisov: - v najlepšem spominu sta mi ostala Durmitor in SH20 (narava in cesta) - zelo slaba cesta od Foče do ČG meje - Skadar ok, Tirana gužva, Drač nič posebnega - Sv. Štefan zaprt zaradi nekega spora med Grki in ČG - Budva živi in je lepa, vendar nabita z Rusi. Sredi mesta se gradijo ogromni hotelski kompleksi. - Lovčen, Rijeka Crnojević in Boka Kotorska zelo lepi razgledi in lepa cesta Skratka odlična in lepa tura. Bilo je pa zelo vroče (35+). Takšno turo priporočam nekje v drugi polovici maja. ftp, Joker, mladench in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno Avgust 5 Deli Objavljeno Avgust 5 Je že kdo prevozil od Kolašina do Žabljaka preko Sinjajevine? Kakšna je cesta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Avgust 5 Deli Objavljeno Avgust 5 Jaz, enkrat davno. Tako si jaz predstavljam Mongolijo. Cesta ni slaba, gre pa zelo pocasi. Pa malo se moraš paziti psov,kot povsod po Črni gori. Lp motom 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno Avgust 12 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 12 5 ur, 50km, 1600mnv, 25C bajkr88, mladench, MiNa in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno Avgust 12 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 12 V NP Žabljak je tole spodaj čist normalno, a pri nas te jeb* in grozi s 500€, na makadamu, zraven 40ton šleparja, pa povrhu še na šihtu ni. IF7, Frenk 67, MARE 65 in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se