Filip111 Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 Jaz bi pa vprašal, keri motor je najbližje kroski, le da se ga da registrirat. Naredil bom izpit za 125ccm (pri 16 letih, ne vem točno do kolk je omejitev) in zato bi vprašal, ali je kakšen motor, ki bi ustrezal pogojem, da ga lahko jaz vozim, ampak da bi se ga dalo odblokirat. Če bi se dalo, da bi bila samo zadušena kroska z lampami in papirji. Kupi ktm-a EXC 125. V prometni ma 6 kw, drugač pa je mašina ista kot od sx-a (krosa), sam da ima pred izp. loncem nastavljiv prekat oz. blokado :naughty:
kocka Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 vse lepo in prau, motor gre, lepo zgleda, ko kros, pol pa brez izpita za avto, punca čaka, treba it kdaj v šolo, rad bi motor zaklenu,..zdej če se ma še skuterja zraven je to vredu, samo dokler ni avta, glejte malo tudi na vsestranskost motorjev, ne samo kateri gre bolše,..no sej pa vsak zase ve kaj rabi :D ja mašinaje 350ccm v prometni pa piše 11kw pa te fore...tko da se voz z izpitom A1 k drugač bi mogu met pa neomejeno... :) omejitev je do 11kW in do 125ccm
reesko Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 ja in kje maš zdej problem?sej me napisan tko k sm reku(11KW in 125ccm)
maher Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 ja mašinaje 350ccm v prometni pa piše 11kw pa te fore...tko da se voz z izpitom A1 k drugač bi mogu met pa neomejeno... :) vem ja, samo ni mi jasno kak bi papire zrihto da ma samo 11kw
reesko Objavljeno Februar 16, 2006 Opozori Objavljeno Februar 16, 2006 ja to tud jst ne vem...sam vem pa da ma model neke velke veze(mt njegova dela nevemkje...pa je ona neki rihtala...) tko da...tak motor je pa vredn spoštovanja... :worship:
maher Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 ve kdo kolko ma ktm exc kw v prometni???' :?
Grilzz Objavljeno Februar 17, 2006 Opozori Objavljeno Februar 17, 2006 Verjetno 11. Vprašaj tistega od katerega boš kupil motor.
Filip111 Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 ve kdo kolko ma ktm exc kw v prometni???' :? kot sem že napisal par post-ov višje ima exc 125 pisanih 6 kw
maher Objavljeno Februar 18, 2006 Opozori Objavljeno Februar 18, 2006 kot sem že napisal par post-ov višje ima exc 125 pisanih 6 kw vem ja :slap: prej nisem dobro napisal, mislil sem ktm exc 200
seat Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Vem,da tole nima veze z avtomobilizmom ampak bom vseeno vprašal. Torej fantje nekeko spomladi bom verjetno namesto stylinga avta presedlal na kakšnega dvokolesnika najbolje mi dišijo Cross ali hard enduro izvedbe pa me zanima,če ima kdo izkušnje z tole znamko http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1073591# Ker tole zglede dokaj dobro ob dejstvu,da je to nov motor sam sem mal skeptičen,ker niti znamke ne poznam in tudi nekam prepoceni se mi zdi. Aja kupujem pa motor do nekak 600k Zanima pa me tudi,če je 125ccm "dovolj" za divjanje po domačih gozdovih in gozdnih cestah
_N3jC_ Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Drugač lohk mal iskalnik uporabš ne pa za usak butast vprašanje nove teme odperat :angry2: pa če mene uprašaš je tale motor bol k ne en korejski al pa kitajski jajc :BUA: :BUA:
Zok Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 lej. motor je kitajski. kvaliteta trpi. znamka xyz. prvic slisal. oskrba z deli je torej nikakrsnja. 7 m/30 kmh v zaviranju. to takoj vidis, da ma bremzanje porazno - aprilia ma iz 100 km/h 34 m, pa to ne gre linearno. ze to da je zaviranje iz 30 km/h, ti lahko marsikaj pove. kitajska logika, kot tisti P.M.P.O. vati pri zvocnikih, ki ne pomenijo nic. motor ima 17 konjev, kar je ravno dovolj za kulturno voznjo, o kakih sportnih uzitkih ne bi mogel govoriti. vrednost rabljenega?? za 400 jurjev pa ze dobis kako rabljeno zadevo, ki bo med drugim imela tudi bolj prebavljiv izgled, pa 11 kW na papirju in 25 kW na motorni gredi, znosno koncno hitrost, in bo homologirana brez dodatnega placila. pa se dele bos lahko dobil za vsakim vogalom, in cez nekaj casa je ne bo problem prodat naprej. :)
seat Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 (popravljeno) joj te bojo tepl :grim :grim Ne sej vem,da tole ne more bit nevem kako čudo tehnike zato pa tudi raje vprašam.Čepraw mi nekak najbolj diši Yamaha 125 cross sam sem raje prej vprašal.Sej vprašat ni greh ane :D Pa zanimajo me tudi izkušnje lastnikov 125ccm cross motorjev ali je to dovolj za zgolj "divjanje" po gozdnih cestah Drugač lohk mal iskalnik uporabš ne pa za usak butast vprašanje nove teme odperat pa če mene uprašaš je tale motor bol k ne en korejski al pa kitajski jajc No vsekakor sem mnenje o tej znamki hotu slišat od ljudi,ki so že dalj časa v moto svetu. Glede iskanja maš pa praw :D Zok in kaj predlagaš recimo za tak primer kot sem ga dal jst.je 125ccm dovolj ali naj se raje ozrem za 250ccm motorji.Motor ne bo registriran in bo vožen samo na podeželjskih gozdnih cestah in gmajnah. Zj za motor bi bil pripravljen odšteti do nekje 500-600k zj če bi blo kaj cenejšega prebavljivega bi blo še toliko bolje. Popravljeno Oktober 1, 2006. Popravil seat
_N3jC_ Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 Ej seat pa ne ti men d bi rd slišov mnenje od tistih k so že dl cajta u motosvetu, kva a mislš d uni k pa majo po ne vem kok 1000 objav d uni se pa ful spoznajo no sj ne rečm d se ne, ker eni majo polovico od objav bedarij napisanih sam smo pa tud kšni k se spoznamo pa se nm ne da skoz pisat tle po motosvetu a prov :closedeyes:
Roky Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 (popravljeno) Ej seat pa ne ti men d bi rd slišov mnenje od tistih k so že dl cajta u motosvetu, kva a mislš d uni k pa majo po ne vem kok 1000 objav d uni se pa ful spoznajo no sj ne rečm d se ne, ker eni majo polovico od objav bedarij napisanih sam smo pa tud kšni k se spoznamo pa se nm ne da skoz pisat tle po motosvetu a prov :closedeyes: On je pomojem mislu, da bi rad slišal izjave od oseb,ki so že dlje v svetu motociklizma in neglede na število objav..Zato mislm, da ga ni treba tako napadat. Popravljeno Oktober 1, 2006. Popravil Roky
MACESN Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 jo ka ste čudni eni kle gor :doze: (Moto rider) človk, ki je prvič kle gor upraša za motor in ti mu tapru zabiješ zakaj take neumesne deva u tej temi :BUA: saj povej mu kej pametnga o motoru al pa neč ne povej, tole v zvezi s temami bojo pa že moderatorji popravl no jst o kroslih in endurih nevem velik zato :ninja: :blush:
norc 16 Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 125 kubična kroska za po terenu za začtniak ni boljšega. če primerjaš z tem kaj si ti napisal 17 konji in kroske od 40 do 45. tak da na tem se da kar pošteno zdivjat.
_N3jC_ Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 Ja no če pa hočš slišat neki pamtnga pol ti pa tud jst rečm d si raj kup za po terenu yamaho yz 125 taprav motor :OK: :OK:
seat Objavljeno Oktober 2, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2006 jo ka ste čudni eni kle gor :doze: (Moto rider) človk, ki je prvič kle gor upraša za motor in ti mu tapru zabiješ zakaj take neumesne deva u tej temi :BUA: saj povej mu kej pametnga o motoru al pa neč ne povej, tole v zvezi s temami bojo pa že moderatorji popravl no jst o kroslih in endurih nevem velik zato :ninja: :blush: No sej ni pene :D No naj še malo pojasnim svojo zadevo in sicer motor bi imel izključno za izživljanje po terenu,ker za cesto imam avto :) z avtom pa po gmajni ne mislim telovadit,torej pač kot začetnik v motosvetu iščem nekaj kar mi bo pognalo adrenalin po žilah in zato se v prvi vrsti tudi obračam na vas,ki te motorje imate in se z njimi tudi vozite.Zj vem tudi,da poceni motor ni tako kvaliteten kot pa dražji in po brskanju po netu sem naletel na to korejsko znamko in pozornost mi je pritegnila sumljivo nizka cena in pa ker se na motorje še ne spoznam sem se pač odloču,da nasvet poiščem med moto zanesenjaki. :D Torej na kratko iščem "poceni" varijanto,ki mi bo pognala adrenalin po žilah. Vendar nisem tako reven,da bi poceni kupoval. Torej nekaj kar bo zdržljivo in da bo vzdrževanje v mejah normale.
070Alex Objavljeno Februar 9, 2007 Opozori Objavljeno Februar 9, 2007 kupim motor 125ccm, 4T yamaha(TW, xt, ....) ,honda,(xr,cbr....) suzuki(DR,....) daelim(chopi) dam do 1300€
NejcZ Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 Ja 070Alex, izgleda da neveš kaj bi rad imel..
Gixxer Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 (popravljeno) avto. net resi tezave :D kliknite sedaj in ne boste razocarani :P Popravljeno Februar 10, 2007. Popravil VaraderoDriver
C4V4L13R Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 avto. net resi tezave :D kliknite sedaj in ne boste razocarani :P ja če maš srečo... @alex: zgleda da res ne veš kaj bi rad meu...pa če dobiš xt al pa cbr za 1300€ pol se jav .)
Gregc Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 kupim motor 125ccm, 4T yamaha(TW, xt, ....) ,honda,(xr,cbr....) suzuki(DR,....) daelim(chopi) dam do 1300€ :slap:
Priporočene objave