nejcgs Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Jaz pa rabim dedca. Da bi mi zvlekel v moj brlog ene 3 kose pohištva. K se men ne da matrat. Pol ga pa spet ne rabim več. :closedeyes: a pol postrežeš z jagodami? umetnica51, DAMI34 in gsx750f 3
Robertjur Objavljeno September 9, 2011 Opozori Objavljeno September 9, 2011 Kdo ima večja pričakovanja in zahteve.......... moški od ženske ali ženska od moškega??? To bi blo treba nekak zbalansirat!! Zdej za določeno žensko ki je za moške idealna bi lahko rekli samo eno: ANGEL!! Kdor je nebi želel ta res ni gladek Njeno nasprotje pa je čista babja nadloga za katero bi lako rekli da gre le za odvečno tkivo okrog vagine Mamo pa en kapitalen problem........se dogaja da se nas punce naveličajo oziroma jim pričakovanja vzhajajo iz dneva v dan, nakar prehajajo iz prve faze v drugo .....kao...rabim desca za kakršnokoli izkoriščanje!! Ql ne?? Vzameš angela ki se transformira v......................... Pol maš pa pogodbo Til the end of time umetnica51 in ImenitnaPriložnost 1 1
papez47 Objavljeno September 12, 2011 Opozori Objavljeno September 12, 2011 ma, papež, se ne bi mogla bolj strinjat s tabo... res si lepo tole povedal... ti si zih iz une kategorije uravnovešenih, vendar srečno zasedenih fantičev.. :lol: Ja wanesska, tko pravjo tisti, ki me poznajo. Zdej kategorije gor, kategorije dol, fajn je, če človek vsaj pr-en bližn ve, kaj hoče in do kje lahko seže! Definitivno pa to ni od učeri - :yes: je kr neki vode po Lublanci u Savo stekl - predn se človek sprijazni sam s seboj. :lol: Kar se pa zasedenosti tiče .................. O:-) nikoli se ne ve :naughty: :naughty:
Cufa Objavljeno September 12, 2011 Opozori Objavljeno September 12, 2011 rabim, rabim, rabim... ..mal miru.
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2011 Opozori Objavljeno September 12, 2011 Prav zares ja ...... rabil - za kaj že? Ja a boš sam fukal, al kako?
Cufa Objavljeno September 12, 2011 Opozori Objavljeno September 12, 2011 Ja a boš sam fukal, al kako? praktično je in manj časovno potratno..
danci1973 Objavljeno September 12, 2011 Opozori Objavljeno September 12, 2011 (popravljeno) praktično je in manj časovno potratno.. Ni pa (re)produktivno... D. Popravljeno September 12, 2011. Popravil danci1973 gandi, DAMI34 in anja37 2 1
nejcgs Objavljeno September 19, 2011 Opozori Objavljeno September 19, 2011 Pokoplje mož ženo in uredi vse potrebno na pokopališču. Ko pride domov se vlije, utrga se oblak, grmi, strele švigajo povsod,... Pogleda mož v nebo in reče: Prispela je! ------------------------------------------------------------- Če želi moši biti srečen z žensko, jo mora zelo ljubiti in je sploh ne poskušati razumeti. ------------------------------------------------------------- Tisti, ki o ženskah govorijo samo dobro, jih ne poznajo dovolj. Tisti, ki o ženskah govorijo samo slabo, jih sploh ne poznajo. - G. Pigault Lebrun anja37, umetnica51, kiki89 in 1 other 4
papez47 Objavljeno September 23, 2011 Opozori Objavljeno September 23, 2011 V petek po "šihtu", vpraša mož ženo: - a bi mi dva .... takole po dolgem času ta vikend preživela tako........ malo bolj burnoooooooo ( )? Žena malo premišljuje - kaj ima mož za bregom, nazadnje pa prikima in se strinja: - ja pa naj bo po tvoje! OK, reče možek ..................... SE VIDIVA V PONEDELJEK! simonsi, anja37 in umetnica51 3
Lolyx Objavljeno September 23, 2011 Opozori Objavljeno September 23, 2011 A vi veste, da ženske in psi imastjo nekaj skupnega? Zodba je taka: Jaz stojim na cesti. Ona gre mimo. Jaz zazvižgam. Ona se obrne. Tako k pes. :naughty: Res pa je, da brez deklet moški ne moremo. ^_^ umetnica51, hajoktejn, MJ3 in 2 others 2 3
soncy Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 A vi veste, da ženske in psi imastjo nekaj skupnega? Zodba je taka: Jaz stojim na cesti. Ona gre mimo. Jaz zazvižgam. Ona se obrne. Tako k pes. :naughty: Res pa je, da brez deklet moški ne moremo. ^_^ in žvižganje je na listi kvalitet moškega na prvem mestu. res si lahko srečen, da to veščino obvladaš. umetnica51, hajoktejn in MJ3 3
Lolyx Objavljeno September 24, 2011 Opozori Objavljeno September 24, 2011 Pol ste pa vi res k psi, če se obračaste....al kako? MJ3, umetnica51, hajoktejn in 1 other 2 2
vinko40 Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 hehe, na nek način se strinjam s to izjavo kratka in jedrnata.... ampak kar se pa moških tiče je pa tkole: tisti ta najbol skulitani in uravnovešeni, s cilji v življenju, so večinoma že pobrani.. ostali (teh je največ) pa imajo eno slabo ljubezensko izkušnjo, zato se ne upajo več tvegati, da bi bili še kdaj prizadeti in je njihovo mnenje o ženskah bol slabo, mislijo, da nas ne rabijo. :grrr najde se tudi kaka izjema, ki pa seveda le potrjuje, kar sem napisala zgoraj.. Problem ni v ženskah niti v moških,problem je le v tem,da pravi skup ne pridejo,pridemo. anja37 1
mojamiska Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 (popravljeno) Pol ste pa vi res k psi, če se obračaste....al kako? Uuu tipično ..., čigavo že , ne najdem prave besede, no se boste že našli vrli moški. Sicer pa vsa sreča, da nam ne znate brat misli . Bom še eno živalsko v vašem stilu z obrnjenimi vlogami . Zakaj bi morale me ženske zaradi ene klobase tolerirat in imet celega prašiča? Svetle izjeme so seveda izvzete, zdaj se pa naj vsak najde v svoji kategoriji . Popravljeno November 23, 2011. Popravil mojamiska wanesska, DAMI34 in anja37 3
DAMI34 Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 (popravljeno) Uuu tipično ..., čigavo že , ne najdem prave besede, no se boste že našli vrli moški. Sicer pa vsa sreča, da nam ne znate brat misli . Bom še eno živalsko v vašem stilu z obrnjenimi vlogami . Zakaj bi morale me ženske zaradi ene klobase tolerirat in imet celega prašiča? Svetle izjeme so seveda izvzete, zdaj se pa naj vsak najde v svoji kategoriji . Hwala MM ker sem izuzet. :grim wiiiwwwwiiii ojnk ojnk Popravljeno November 23, 2011. Popravil DAMI34 mojamiska in anja37 2
hajoktejn Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 strategija no.2; po novem si ne mislm nč o ženskah ... ni kej mislt; so take k so; razumel jih itaq nau nben moški nkol, ker se ponavadi še same težko ... that`s it ... in prow je tko :yes: iom 1
mojamiska Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 Hwala MM ker sem izuzet. :grim wiiiwwwwiiii ojnk ojnk Itak , za tebe vse, tudi do kolen v mrzlo vodo anja37 in DAMI34 2
mojamiska Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 strategija no.2; po novem si ne mislm nč o ženskah ... ni kej mislt; so take k so; razumel jih itaq nau nben moški nkol, ker se ponavadi še same težko ... that`s it ... in prow je tko :yes: Eno veselo novico imam zate :yes: ! Namreč, če si ti prišel do tega, da VČASIH ne razumemo same sebe, ti lahko povem, da nas razumeš, malo a zaznavno . Nekaj jih je, ki nas razumejo. Sam zdaj pravijo, da jim je žal..., zakaj le wanesska in anja37 2
hajoktejn Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 ups; nočm tega ... hočm in stremim k popolnemu nerazumevanju ... no ja, še mal pa bo ...
mojamiska Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 (popravljeno) ups; nočm tega ... hočm in stremim k popolnemu nerazumevanju ... no ja, še mal pa bo ... too late, si že okužen Popravljeno November 24, 2011. Popravil mojamiska anja37 1
anja37 Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Eno veselo novico imam zate :yes: ! Namreč, če si ti prišel do tega, da VČASIH ne razumemo same sebe, ti lahko povem, da nas razumeš, malo a zaznavno . Nekaj jih je, ki nas razumejo. Sam zdaj pravijo, da jim je žal..., zakaj le Bravo miškaaaaaaaa... anja37 1
thumper Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 . Nekaj jih je, ki nas razumejo. Sam zdaj pravijo, da jim je žal..., zakaj le zato ke je pol en sam dougcajt... hajoktejn in anja37 2
thumper Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 Ja a boš sam fukal, al kako? a tko se zdej reče pr vas u ljubljani? pr ns na kmetih temu če sam fukaš še zmer rečemo de drkaš... anja37 1
mojamiska Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 zato ke je pol en sam dougcajt... jaaa, nam ni dolgcajt , prav fino nam je anja37 1
wanesska Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 “I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.” ― Marilyn Monroe evo.. ena fejst punca je tole rekla... včasih bi se mogl moški sam po temle ravnat, pa bi blo ok.. dandanes mamo punce občasno filing, da se je treba z deci prov prepirat, kdo bo dec in kdo bejba... kokrkol obrneš, nam včasih paše, da tip pokaže.... mojamiska 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se