mojamiska Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 OK, da ne bom vsakega posebej citirala, od kod vam ideja, da imam rada dlakave moške ? Nikjer nisem tega konkretno navedla. Res, da nimam nič proti klasiki, ampak vauuu efekt pa tudi ne občutim pri tem, kakor tudi ne "padam dol" ob pogledu na "goliče"(mišljeno je celotno telo, da ne bo spet kakšnih napačnih idej). Najbolje se je držat tiste ideje o zlati sredini, vsakega po malo pa dobiš prav prisrčno celoto :yes: . Veš Papež47 resno me zanima kako veš, kdaj je kdo samski, razen, če seveda tega sam ne razglaša ? A mu piše na čelu? Lej, če si si slučajno delal utvaro, da si to lahko razbral iz mojega pisanja, te moram postavit na trdna tla in ti povedat, da nisi tako dober kot si mislil, da si . Res ne vem, zakaj iščete dlako v jajcu , jaz vam povem, da je lažje najti jajce v dlaki, res noo, vam povem :grim . In ti Thumper, ko boš imel naslednjič probleme s svojo "miniaturco" (povzeto po tvojih besedah), se posluži onega vašega(moškega seveda) "vednopravpride" izgovora, da ni vse v velikosti in, da je sicer majhen ampak zeloooooooooo vesel . Torej petelinčki moji , vaše kikirikanje je prav prijetno samo, da včasih postane mal nadležno in enolično, drugače pa ste kar v redu :evilgrin: . Dami34 -.- .. -.. --- -... .-. ---, -.- .. .--- . :yes:
DAMI34 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 OK, da ne bom vsakega posebej citirala, od kod vam ideja, da imam rada dlakave moške ? Nikjer nisem tega konkretno navedla. Res, da nimam nič proti klasiki, ampak vauuu efekt pa tudi ne občutim pri tem, kakor tudi ne "padam dol" ob pogledu na "goliče"(mišljeno je celotno telo, da ne bo spet kakšnih napačnih idej). Najbolje se je držat tiste ideje o zlati sredini, vsakega po malo pa dobiš prav prisrčno celoto :yes: . Veš Papež47 resno me zanima kako veš, kdaj je kdo samski, razen, če seveda tega sam ne razglaša ? A mu piše na čelu? Lej, če si si slučajno delal utvaro, da si to lahko razbral iz mojega pisanja, te moram postavit na trdna tla in ti povedat, da nisi tako dober kot si mislil, da si . Res ne vem, zakaj iščete dlako v jajcu , jaz vam povem, da je lažje najti jajce v dlaki, res noo, vam povem :grim . In ti Thumper, ko boš imel naslednjič probleme s svojo "miniaturco" (povzeto po tvojih besedah), se posluži onega vašega(moškega seveda) "vednopravpride" izgovora, da ni vse v velikosti in, da je sicer majhen ampak zeloooooooooo vesel . Torej petelinčki moji , vaše kikirikanje je prav prijetno samo, da včasih postane mal nadležno in enolično, drugače pa ste kar v redu :evilgrin: . Dami34 -.- .. -.. --- -... .-. ---, -.- .. .--- . :yes: --- -.. / ...- ... . .... / -.- .-. --- ..-. --- ...- / -- .- -- / -. .- .--- .-. .- .--- . / -- .. ... -.- . mojamiska 1
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 --- -.. / ...- ... . .... / -.- .-. --- ..-. --- ...- / -- .- -- / -. .- .--- .-. .- .--- . / -- .. ... -.- . .... zakaj si pa vidva zdej u šifrah dopisujeta ????? .... pa glih zdej, k je napet ratal .... ps. .... sicer pa še ne vem, na kero stran se bom postavu .... Zivnorc, BMWRIDER in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 .... zakaj si pa vidva zdej u šifrah dopisujeta ????? .... pa glih zdej, k je napet ratal .... ps. .... sicer pa še ne vem, na kero stran se bom postavu .... čes pa polpismen Zivnorc in Kmet2 2
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 čes pa polpismen .... stari, zares topel in prijazen prijateljski nagovor .... .... zmer sem vedu, da se lahko zanesem nate ..... ps. ..... se nagibam, da dam "prow" Mojamiški, tko da veš .... thumper 1
DAMI34 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 .... stari, zares topel in prijazen prijateljski nagovor .... .... zmer sem vedu, da se lahko zanesem nate ..... ps. ..... se nagibam, da dam "prow" Mojamiški, tko da veš .... ..-. ..- -.-. -.- / -.-- --- ..-
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 ..-. ..- -.-. -.- / -.-- --- ..- .... spet nč ne razumem ...
DAMI34 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 .... spet nč ne razumem ... uporabi prevajalnik BMWRIDER in mojamiska 2
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 uporabi prevajalnik ... prow ...
Zivnorc Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 OK, da ne bom vsakega posebej citirala...... .... mici.... rad bi zvedel kaj je to "magic touch"
mojamiska Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 .... mici.... rad bi zvedel kaj je to "magic touch" Mici??? no magic touch je pa prav poseben dotik, ki ga uporabljam ob določenih priložnostih :grim Zivnorc 1
mojamiska Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 --- -.. / ...- ... . .... / -.- .-. --- ..-. --- ...- / -- .- -- / -. .- .--- .-. .- .--- . / -- .. ... -.- . vidiš ti si dec, ne pa jaz :yes: p.s. -.- . .-. / ... --- / ...- .-. --- -.-. . / .. -. / -- -- -- -- -- -- DAMI34 1
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Mici??? no magic touch je pa prav poseben dotik, ki ga uporabljam ob določenih priložnostih :grim .... sliš se hudooooo .... .... to zna bit pa prijetno .... ???? .... al pa mogoče tud ne ???? Zivnorc 1
Kmet2 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Vsem dam prov ..........še seb :closedeyes: BMWRIDER in Zivnorc 2
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Vsem dam prov ..........še seb :closedeyes: .... ja, največkrat .... BMWRIDER 1
Kmet2 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 .... ja, največkrat .... Ti se pa zase brigej :grim
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Ti se pa zase brigej :grim .... spet ???? DAMI34 1
Zivnorc Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Ne.... Še zmeri.... Kmet2 in DAMI34 2
c3c Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 kdo bi me je...............l če jih nebi blo.
DAMI34 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 p.s. -.- . .-. / ... --- / ...- .-. --- -.-. . / .. -. / -- -- -- -- -- -- aaaaaaa kr sline se mi cedijo mojamiska 1
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 aaaaaaa kr sline se mi cedijo .... fouš ...
Kmet2 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 .--- --- .--- / -.- --- .-.. -.- / ... - .- / .--. .- / ...- .. -.. ...- .- / .--. .- -- . - -. .- :grim DAMI34 1
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 .--- --- .--- / -.- --- .-.. -.- / ... - .- / .--. .- / ...- .. -.. ...- .- / .--. .- -- . - -. .- :grim ..... zmer bolj globoke misli .... ps. ... čeprov neki tazga si tud jest včasih mislim o ženskah .... Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno September 20, 2013 Opozori Objavljeno September 20, 2013 mojamiska: ..--..../.. ..---/...::-- ..---/21:00 ..--/ ...//...---- :evilgrin: ..---///---....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se