franc Objavljeno Marec 21, 2017 Deli Objavljeno Marec 21, 2017 Jaz sem kupil "kombinirano" koso. Kakor sem gledal je motor enak. Dela presenetljivo dobro, je pa težka ko vrag. Edino kar mi ni všeč, je "off gumb" , ker ga prehitro nenamerno premakneš (in seveda crkne) . lp boych 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Marec 22, 2017 Deli Objavljeno Marec 22, 2017 pred 21 urami, franc pravi: Jaz sem kupil "kombinirano" koso. Kakor sem gledal je motor enak. Dela presenetljivo dobro, je pa težka ko vrag. Edino kar mi ni všeč, je "off gumb" , ker ga prehitro nenamerno premakneš (in seveda crkne) . lp Tako kot si rekel, dela presenetljivo dobro, vžgala na tretji poteg, je pa res, da je precej težka ... sicer pa smo dedi!! smasher 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Junij 6, 2017 Deli Objavljeno Junij 6, 2017 (popravljeno) Se komu sanja kje bi lahko še dobil Lidlovo moto podkapo, ki sem jo kupil že nekaj let nazaj? Je povsem tanka, nekakšen "švic-majca" material, brez šivov, malce daljši vratni del, proizvajalec Juritex dela sicer za Crivit blagovno znamko. Pripenjam sliko kjer je napisan proizvajalec, žal gre za veliko tekstilno podjetje, katerim ne bo v interesu pošiljati le par kosov, tudi če bi jih še imeli. Se priporočam tudi za alternative tankih podkap s ploščatimi / neobstoječimi šivi..? Popravljeno Junij 6, 2017. Popravil SLVR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Junij 6, 2017 Deli Objavljeno Junij 6, 2017 Pokliči Lidl in vprašaj če imajo še kje zalogo (zadnjič sem jo jaz kupil znižano, kot ostanek akcije, tako da se verjetno ravno ne tepejo (več) zanje) . lp SLVR in Efendi 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zan0088 Objavljeno Julij 28, 2017 Deli Objavljeno Julij 28, 2017 (popravljeno) V Hoferju bodo na pohodnisko tematiko navadne in polo Inoc funkcijske majce v ponudbi. Pozna kdo? Imam od revita en komplet podobleke pa ga nikoli ni, ko ga rabim se vsaj kaksno tako majco rabim. https://www.hofer.si/sl/posebna-ponudba/posebna-ponudba-od-cetrtka-3-8-2017/produktdetailseite/ps/p/inoc-moska-pohodniska-majica/ Popravljeno Julij 28, 2017. Popravil zan0088 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 28, 2017 Deli Objavljeno Julij 28, 2017 ... take in podobne "šwic majice imajo tudi povsod drugje... ni treba na Hofer/Lidl akcije čakat. ...Pojdi recimo v SportsDirect. Imajo presenetljivo veliko izbiro in poceni ponudbo. Bmflar in alpi80 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 28, 2017 Deli Objavljeno Julij 28, 2017 Jaz imam podobno kot je tista pod 3. Solidna majica, samo si je ne predstavljam kot "švic majico" za pod obleko. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 28, 2017 Deli Objavljeno Julij 28, 2017 ...če je kdo iz zasavskega konca, lahko zelo poceni šwic majice kupiš tule pri mojemu prjatlu: http://www.stirocut.com/index.htm ... pa še kakega Rossija ali Marqueza ti gor naprinta. ...pa še motorist je.. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GO_Tomi Objavljeno Julij 28, 2017 Deli Objavljeno Julij 28, 2017 To je majca za jo nosit pri športni aktivnosti (tek, kolo, hribi ...) in jo ne za met samo. Ni first layer, ko je mokra, se mora na soncu in zraku posušit. Če oblečeš karkoli preko, in zašvicaš, ne bo nč fajn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno September 23, 2017 Deli Objavljeno September 23, 2017 Če koga zanima, pa ima slučajno na kaslcu tisto da mu ne butajo reklam notri in ne sobi šavja reklam. Je drug teden spet v Lidlu polnilec za akumulator pa še nekaj orodja. ukica, gretzky in Slow 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Julij 8, 2018 Deli Objavljeno Julij 8, 2018 Ima kateri doma še zapakirano M/L podkapo? Ali dve ? Odkupim. Rabim za hčero. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno April 19, 2019 Deli Objavljeno April 19, 2019 Ima kateri doma viška Hoferjev moški dežni plašč, velikost 54, lahko tudi 56. Od vseh reklam, ki jih dnevno dobim v brifkastlc, te NISEM dobil...banda poštarska! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nja Objavljeno Junij 5, 2020 Deli Objavljeno Junij 5, 2020 če bi kdo želel Lidl S podkapo-jo menjam za kak dober čaj ali kavo ali slastne pasje priboljške ali kaj drugega meni uporabnega. Je pa to za mihno glavco, jaz imam čelado S obseg 55-56, pa mi je čisto pretesna tale. Sem vzela večjo. potem. Sprobana 1x. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Junij 6, 2020 Deli Objavljeno Junij 6, 2020 Ob 19. 4. 2019 ob 9:05, Buschi pravi: Ima kateri doma viška Hoferjev moški dežni plašč, velikost 54, lahko tudi 56. Od vseh reklam, ki jih dnevno dobim v brifkastlc, te NISEM dobil...banda poštarska! oj...a je tole še aktualno...mislim po enem letu, sem šele zdej vidu post Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se