Spasky Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 Ja, ampak s suho sklopko in italjansko duŠo :smoke: Če se ne motim, Diavel nima suho sklopko.
Snečer Objavljeno November 30, 2011 Opozori Objavljeno November 30, 2011 Clutch Light action, wet, multiplate clutch with hydraulic control. Self-servo action on drive, slipper action on over-run
Kawl Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Ducati kot je meni znano nima več v ponudbi modela z suho sklopko razen HYM 1100evo in evo sp jo še imata. Lažje naredijo antihopping z mokro kot suho. Tudi vzdržljivost je boljša.
bajsi Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 Da vam boše malozabavno in ne samo tako smrtno resno... LP Bajsi
Cartman Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 jebemtiš space me jebe :oops: to pa ziher ni zabavno. Vesolje je velika reč. . . . . Spasky 1
Popularna objava Spasky Objavljeno December 20, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2011 toliko da tema ne zamre...letos je Božiček malo prej prišel... Gregc, baddad, LRR in 7 others 10
ELO Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 lepo, čestitke! verjamem, da z repkom opletaš od sreče ob novi pridobitvi! zgleda, da božiček v zasavju ne pozna recesije... upam, da se kdaj srečamo, pa poklepetamo na temo vmax/diavel. pridem sam, da mi ženske ne spelješ...
Snečer Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Ne verjamem, da se konkurečni lastniki družijo Bi jim preveč trpel ego.
Spasky Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 lepo, čestitke! verjamem, da z repkom opletaš od sreče ob novi pridobitvi! zgleda, da božiček v zasavju ne pozna recesije... upam, da se kdaj srečamo, pa poklepetamo na temo vmax/diavel. pridem sam, da mi ženske ne spelješ... hehe, zmenjeno. Snecer jaz nimam problema s konkurenco. To prepucavanje na forumih zmeraj jemljem z rezervo. gandi 1
ELO Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 naaah, sam s tem nikoli nisem imel problemov. imam prijatelje s hitrejšimi, tehnično naprednejšimi, unikatnijšemi, dražjimi in vsemi ostalimi motorji. in verjemi, v živo sem dosti manj psihota kot tu, na forumu... trebor in gandi 2
Dr_Jakob Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 imam prijatelje s hitrejšimi, tehnično naprednejšimi, unikatnijšemi, dražjimi in vsemi ostalimi motorji. Kako lepo, da si se name spomnu... in verjemi, v živo sem dosti manj psihota kot tu, na forumu... TO PA NI RES! šE BOLJ JE FUKJEN! gandi in trebor 2
Snečer Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 hehe, zmenjeno. Snecer jaz nimam problema s konkurenco. To prepucavanje na forumih zmeraj jemljem z rezervo. Včlani se v klub vmax z diavlom boš videl da te bodo zavrnili. Lahko ELO pove, če je to "problem", ki ga nima.
Spasky Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Včlani se v klub vmax z diavlom boš videl da te bodo zavrnili. Lahko ELO pove, če je to "problem", ki ga nima. Kaj bi me pa zanimalo v vmax klubu? Koliko pljuvajo čez diavela? trebor 1
ELO Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 v vmax klub se lahko včlanijo le lastniki vmaxov... mislim, da ni potrebno posebej razlagati zakaj je tako...
Snečer Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 Društva al pa klubi lahko imajo tudi simpatizerje. Je možno, da bi člani vmax kluba potem zamenjevali vmaxe za diavla, če bi se kakšen diavelist včlanil?
ELO Objavljeno December 20, 2011 Opozori Objavljeno December 20, 2011 res je, da društva lahko imajo simpatizerje, ni pa nujno! glede menjav pa je možno vse! da vmaxer postane diavelist, da diavelist postane vmaxer, da hondaš postane harleyaš, da harleyaš postane hondaš,...! znani so celo bolj ekstremni primeri, npr. ko so se recimo župniki odrekli celibatu, ko so po naključju ugotovili da zna šiška prav lepo dišati... pa da o prestopu čevapojedcev pečenkarskih med vegetarijance niti ne govorim, hehe... sigurno je tudi kaki KKK-jevec kako malo bolj obarvano poonegal! toliko o načelnosti, a? se mi pa zdi, da opaznih prestopanj med vmaxerji in diavelisti ne bo... vsaj zaradi modela kot takega ne. ne rečem, če si kdo zaželi druge kategorije, pa si potem pač kupiš najboljše, kar ti ta kategorija nudi.. in spet smo tam, ko jaz ponovno trdim da vmax in diavel nista v isti moto kategoriji. skupno jima je samo to, da sta neke vrste ekzota... in to nam je všeč... kakorkoli že, božiček v zasavju je letos radodaren!
XXXL Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 Spasky, dbest... mi že denarnico skup vleče...
Snečer Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 res je, da društva lahko imajo simpatizerje, ni pa nujno! glede menjav pa je možno vse! da vmaxer postane diavelist, da diavelist postane vmaxer, da hondaš postane harleyaš, da harleyaš postane hondaš,...! znani so celo bolj ekstremni primeri, npr. ko so se recimo župniki odrekli celibatu, ko so po naključju ugotovili da zna šiška prav lepo dišati... pa da o prestopu čevapojedcev pečenkarskih med vegetarijance niti ne govorim, hehe... sigurno je tudi kaki KKK-jevec kako malo bolj obarvano poonegal! toliko o načelnosti, a? se mi pa zdi, da opaznih prestopanj med vmaxerji in diavelisti ne bo... vsaj zaradi modela kot takega ne. ne rečem, če si kdo zaželi druge kategorije, pa si potem pač kupiš najboljše, kar ti ta kategorija nudi.. in spet smo tam, ko jaz ponovno trdim da vmax in diavel nista v isti moto kategoriji. skupno jima je samo to, da sta neke vrste ekzota... in to nam je všeč... kakorkoli že, božiček v zasavju je letos radodaren! Pa ni to žalostno, da prvo piješ skupaj in se družiš, potem pa menjaš za boljši motor in te izženejo iz družbe, ker nimaš prave znamke in modela? hilton 1
Spasky Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 Spasky, dbest... mi že denarnico skup vleče... Pa ne da si tisti XXXL, ki ga poznam?
ELO Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 ne vem v kaki družbi se ti vrtiš, v moji družbi zadeve niso tako brezvezne...
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 Rocket 3 roadster pač oba pelje scat. Yeah baby! Comin' to a garage near me in 2012. hilton in KeC 2
KeC Objavljeno December 21, 2011 Opozori Objavljeno December 21, 2011 Yeah baby! Comin' to a garage near me in 2012. Sweeeeeeet! hilton 1
Cartman Objavljeno December 22, 2011 Opozori Objavljeno December 22, 2011 Yeah baby! Comin' to a garage near me in 2012. a bo sosed kupu? :unsure: trebor 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se