XXXL Objavljeno December 22, 2011 Opozori Objavljeno December 22, 2011 Pa ne da si tisti XXXL, ki ga poznam? Jp, jp... Sam se odločam med Diavelom in VZR1800..., samo vprašanje časa je, kdaj bom nekaj domov privlekel...
Spasky Objavljeno December 22, 2011 Opozori Objavljeno December 22, 2011 Jp, jp... Sam se odločam med Diavelom in VZR1800..., samo vprašanje časa je, kdaj bom nekaj domov privlekel... AaaaaaAAaaa lepa Pa ne mi rečt, da boš ti vozil nekaj kar sliši na ime Suzuki? :grim Čeprav glede na to, da si gora od človeka te res vidim prej na VZR. Pol se pa obvezno spomladi na kako furo podava.
KUK679 Objavljeno December 22, 2011 Opozori Objavljeno December 22, 2011 no sej je vredi , sam na četrt milje ga pa vseeno spizim trebor 1
Zok Objavljeno December 22, 2011 Opozori Objavljeno December 22, 2011 Kaj za ene vrste moped naj bi to bil? naked ni, čoper ni ... nekaj med chopper in naked. choked. Cartman 1
baddad Objavljeno December 24, 2011 Opozori Objavljeno December 24, 2011 Diaveletto - Ducati 48 sport sayo in malakai 2
Spasky Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Da tema ne zamre naj se pohvalim, da sva ta vikend s Hudičem naredila +1000 kilometrov (po Podravski magistrali do Osijeka in okolici). Vizir kljub majhnosti začuda deluje. Dober nakup. Še ena slika.
Spasky Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Kroge si ti delal na parkirišču? Nope, škoda gum. Tukaj je ponavadi zbor in se dogaja marsikaj, tudi kakšen motor zgori ali pa kak pacient pristane v bližnjem jezeru. (Lapovac)
Spasky Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Vidim, da bom bolj monologe tolkel v tej temi. Tukaj še sušimo nosilec: in tako ima Hudič novo postavitev tablice. Maximus in mamkabozja 2
Spasky Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 OMG Diavel Strada: http://blog.motorcyc...trada-revealed/
T0xiic Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Meni je hud samo nebi dal tolko dnarja za njega bi rajši multistrado uzel.
Spasky Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Ja, vsekakor bi raje vzel multistrado, ker tegale zmazka z višjim windscreenom, harley zicem pa sfaljenim zadnjim delom, še ne naredi tourerja...
Spasky Objavljeno November 16, 2012 Opozori Objavljeno November 16, 2012 Spasky, zamenjat bo treba... Ma sej lohk dokupim Puig windscreen, Corbin zic in Ventura rack pa ga mam. Sigurno bo našel kupce, predvsem pri američanih ampak ne vem kako ga mislijo predstavljat kot tourerja?! Guma zdrži 4-5km, tankaš na 150km pa preklemansko udoben tudi ni, je ja Vragec... Kaj si ti nabavil?
ELO Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 kdaj izide naslednja verzija? s hard enduro gumami in malce dvignjen. diavel, ultimativni univerzalec.
T0xiic Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 njih itak nič ne stane naredit tako verzijo motorja, dodat bolj udoben sedež pa 2 kovčka zraven res ni neka huda znanost in s tem lahko pritegnejo kakšnega kupca ki ni mislil kupit nakeda pa mu je ta bolj všeč. Jaz jim dam čisto prav.
ludiluka Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 JAO KUPLI NEMCI DUČETA PA ŽE DELJO PIZDARIJE
baddad Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 kdaj izide naslednja verzija? s hard enduro gumami in malce dvignjen. diavel, ultimativni univerzalec.
XXXL Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 Ma sej lohk dokupim Puig windscreen, Corbin zic in Ventura rack pa ga mam. Sigurno bo našel kupce, predvsem pri američanih ampak ne vem kako ga mislijo predstavljat kot tourerja?! Guma zdrži 4-5km, tankaš na 150km pa preklemansko udoben tudi ni, je ja Vragec... Kaj si ti nabavil? Dlje kot čakam, bolj me proti športnim vleče... gledal sem VZR1800, potem Diavela, zadnjič sem šel v salon ''preizkusiti sedež'', vmes se s supermoto mal okrog hiše preganjam, sedaj me pa Tuono V4R vleče... Diavel me v salonu ni čisto prepričal, moram še Aprilio pogledat...
ELO Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 imaš prav. res škoda, da si ga niti v sanjah ne morem privoščiti... sicer pa; to je le še en dodaten dokaz, da ne spada v klaso pravih moških motorjev...
Spasky Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 Dlje kot čakam, bolj me proti športnim vleče... gledal sem VZR1800, potem Diavela, zadnjič sem šel v salon ''preizkusiti sedež'', vmes se s supermoto mal okrog hiše preganjam, sedaj me pa Tuono V4R vleče... Diavel me v salonu ni čisto prepričal, moram še Aprilio pogledat... a nis že mau prestar za športne bajke? :grrr V4R je tudi meni zelo všečn, drugače si pa Vmax-a nabav. To sam pravi moški furajo.
ELO Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 ...Vmax-a nabav. To sam pravi moški furajo. pravi moški, pa jaz!
Spasky Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 pravi moški, pa jaz! A to si se zdaj želel pohvalit, da imaš Vmax-a ali to, da nisi ta prav dec?
Cartman Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 Ma sej lohk dokupim Puig windscreen, Corbin zic in Ventura rack pa ga mam. A mislis resno? Men je Diavel....hud, ceprav ni moj segment, ni moja znamka...v enem stavku vse narobe. No kr za novga ne bo nikoli, za rablenga pa se nek cajta ne, ampak...tale strada mi je tako vsec da popizdis, navadni pa so v Italiji ze po 11000€. Mislis da ga z aftermarket dodatno opremo lahko predelas v motor za 2?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se