klimbra Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 neki je blo treba najt.. .) jest nimam živcev za učenje avtocada...pa bi blo zelo priročno in priporočljivo če bi se ga lotila :glare: ACAD.......hudičevo velik za naučit.....ampak, ko enkrat vsaj za silo obvaldaš, potem zna bit prav zabavno. Po 14-ih dneh intezivnih tečajev.......pa uporabi na šihtu.........se prijetno zabavam......sam 3D mi pa še vedno dela hude preglavice!!!!! :( .......bo treba še fino natrenirat!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 ACAD.......hudičevo velik za naučit.....ampak, ko enkrat vsaj za silo obvaldaš, potem zna bit prav zabavno. Po 14-ih dneh intezivnih tečajev.......pa uporabi na šihtu.........se prijetno zabavam......sam 3D mi pa še vedno dela hude preglavice!!!!! :( .......bo treba še fino natrenirat!!!! ACAD ni tako težak za naučit. Pred 16 leti smo se ga učili v srednji šoli. Za foro smo v prostem času v računalniški učilnici risali lita platišča, športne volane, prestavne ročice (za katere smo potem pisali CNC programe), "resonančne" izpuhe za takratne APN 6, ki jih je imela večina v classu. Evo in tako smo se ga skozi igro naučili. Pol na faksu se je "igra" ponovila.... Pa, ko sem bil kasneje pripravnik se je igra spet ponovila :fight2: Mi pa ACAD zelo prav pride. Npr. ko smo zidali garažo sem zrisal vse načrte (in prišparal cekine) in je šlo pri pristojnih organih "vse skoz". Pa ko sem naročeval kuhinjo sem v SVEO poslal skico kuhinje z merami in čez eno urico je prišel nazaj izris v 3D. Podobno je bilo pol s kopalnico in spalnico,.... Aja pa FISMO-tu sem poslal načrt za nosilce za smernike za motor in čez dva dni mi je Vragica prinesla izdelek. Pa za motoristepredparlament sem naredil eno skico (tko zelo na hitro), ki je Hotschkotu pomagala pri razsvetljevanju odgovornih glede zaščitnih cestnih ograj :lol1: Ja kar uporabna zadeva tale ACAD. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 No..pa še moje neprespane noči... ..tokrat dve: LP.A. mojamiska, Akito in ligenjček 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 No..pa še moje neprespane noči... ..tokrat dve: LP.A. :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 čudno vpetje zadnjoe nihajke :lol1: Bravo, bravo, lepo rišete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 ...evo...: :? A. ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 Ulala, kašni bojo motorji čez par let :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 ... Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 čudno vpetje zadnjoe nihajke :lol1: emm, niti ne. Zadnje čase izdelovalci pri radikalnih športnikih vse bolj iščejo ostrejši kot, da ni nihajka vzporedna s cestiščem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Sym, point mojga posta ni bil v tem da ima motor nenavadno vpetje, kapiš? :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Sym, point mojga posta ni bil v tem da ima motor nenavadno vpetje, kapiš? :grim Jah, drugič napiši tisto, kar bi rad povedal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Jah, drugič napiši tisto, kar bi rad povedal. Sej sm, sam ti nisi razumu Read between the lines, pa čeprou je bla sam ena .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 :alien1: .... A. mojamiska in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ŠVABA Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 :alien1: .... A. ...zanimive slikce.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 dr-big a si poslal kdaj slike na kak natečaj...poglej malo po moto-straneh :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 dr-big a si poslal kdaj slike na kak natečaj...poglej malo po moto-straneh :OK: Maa...pred leti mal spraševal okrog....pa sama zbrka...pr nas itaq....treba bit prava tehnika ris.,format,itd... ..bom še vidu če katero pravo stran najdem...morda pa nastopim na kajšnem natečaju..ja..?? A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 dejte nažicat noisa da vam zhihta MS risarski natečaj za Nolanko :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 Nagaya :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 mal probavam nou programcek... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 od 4h do zdele...ratal ni nič...oziroma tole...v zadnjih nekaj minutah......seveda ja popolnoma neuporabno, ker to ni tisto ker bi mogla nardit.... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 (popravljeno) najdla neke strašansko stare - kr neki risbe :) ...tazadnja je za lino...bo ze vedla zakaj :) Popravljeno Februar 22, 2006. Popravil Nagaya ligenjček in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Ti si pa ziher bla fenica od He-Mana :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 22, 2006 Deli Objavljeno Februar 22, 2006 Ti si pa ziher bla fenica od He-Mana :) to smo razčistli v topicu o risnakah :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 Najprej nekaj avtomobilov narisanih na roko in kasneje pobarvanih v Paintshopu (cca 6-8 ur dela vsak), dve stari skici samurajskih demonov in AvP narisanih kar med predavanji, pa še dve Baburi (sedeča je nastala v dobri uri, ležeča pa v dveh urah). Ja, ležeča je iz Playboya, hehe. mojamiska in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se