Vengy Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 ss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 2, 2006 Deli Objavljeno April 2, 2006 nice Tomo..... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 fotošop hlad on fire .) da oživim temo :) ligenjček in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 (popravljeno) tole sta eni izmed slik oziroma grafitov,k jih imam jz na steni.....drugač pa imam še 3 motorje,sončni zahod,... rišem pa še yamaho r6 :grim akt pa je že cenzuriran mal ;) Popravljeno Marec 21, 2007. Popravil minca mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jegrmajstr Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 no še neki mojih ustvarjanj, vse je nastalo med poukom :) sam ponavadi dalj kot od skic s svinčnikom ne pridem :doze: [attachmentid=94162] [attachmentid=94163] [attachmentid=94164] mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 28, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Kdor ima čas, je vabljen na otvoritev moje današnje razstave risb v KUD France Prešeren v Trnovem! Razstava je v okviru Trnfesta, otvoritev pa je ob 20.30... Razstavljam portrete in akte, kjer je nekaj že videnih, nekaj pa novih. V bistvu sem dokaj pozno izvedel, da imam lahko razstavo (odpovedal je neki tujec), tako, da sem na novo v mesecu in pol narisal par portretov... Se vidi tudi v slabši končni dodelavi. Jebat ga, časa ni bilo prav veliko. B) Anyway, razstava bo odprta do 11. septembra. Vabljeni vsi! :) Zdej si grem pa enga narolat za gušt. :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 pridm pogledt, če je zastonj(brez zamere sam nimam keša) drugač pa en strip objavlam slikan je blo med uro bajle mam pa eno kolekcijo stripov (32. delov) sam k je vse ful smotn pa ne realn objavlm janezka: :naughty: Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 tut narisano med pouko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 sej med poukom je najbolj risat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Wobewt, videla tvojo raztavo. Rečem lahko samo - kapo dol :worship: :worship: . Najbolj sta me pritegnili Lonee in Medusa. Neverjetno. Se splača pogledat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Free bikerca Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Evo - nekaj mojih "mojstrovin" :blush: Žal niso skenirane, temveč fotografirane. Vaše mnenje, prosim... v3sn4, mojamiska in Akito 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 30, 2007 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Wobewt, videla tvojo raztavo. Rečem lahko samo - kapo dol :worship: :worship: . Najbolj sta me pritegnili Lonee in Medusa. Neverjetno. Se splača pogledat ;) Ja hvala no, miss Sexy, trudmo se... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 OK... ni moje, je pa zanimivo pogledat :) Kako narisat TAKO LUŠTEN obrazek :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 da ne peno po eno... :D Akito, ninjaxx in v3sn4 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 no to je od moje bivše sošolke narisan zame :whistle: Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 (popravljeno) odlične. čestitam. p.s: wobi..a bi ti mugoče-možda spet kej nalimal :naughty: recentna. kracarija ..si bo počasi spet treba malo časa vzet za čečkanje :winkiss: Popravljeno Oktober 22, 2007. Popravil Nagaya v3sn4, Akito in benny0104 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 še dve stare so se našle... Akito, Kor13 in ninjaxx 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 :krneki: hitro prilimaj še eno sliko ali pa začni uporabljat dvojino... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 :krneki: hitro prilimaj še eno sliko ali pa začni uporabljat dvojino... :alien1: :D :D :D hahahah....mi na obali dvojina ne sploh drugače.... ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 u fužinama tud ne :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 u fužinama tud ne :krneki: :blink: prow ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 ewo vam, 1 urco mi je vzelo :winkiss: v3sn4 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 ewo vam, 1 urco mi je vzelo :winkiss: celih 59 minut preveč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Nagaya, ka si hotla s tem povedet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sandokan6 Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Hotla je rečt da si očitn otemeljito razmislil tole mojstrovino1!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se