bmwslo Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 nope..... :) ← :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Mogoče bi lahko celo kaj zaslužila s tem :hmm: :OK: ← in? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :) špil je bil v hribih ← :nono: kje so pa šprikle pa ventilčki, a, A???? :photo: + kako se bo človk brez zavornih čeljusti in celindrov vozil, da o premz-lajtngah ne govorimo! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :nono: kje so pa šprikle pa ventilčki, a, A???? :photo: + kako se bo človk brez zavornih čeljusti in celindrov vozil, da o premz-lajtngah ne govorimo! :slap: ← ...to je moj hommage 2 extremisem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 :) ← ooo tisto roza je pa Maršal, če se ne motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 ooo tisto roza je pa Maršal, če se ne motim? ← njegov sin (sym?) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Dej nariši en slap dej :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 .. imam še večji izziv: O:-) nagaya nariše wobewta, :devil: wobewt pa njo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 in? ← Kdo pa se dan današnji še brani zaslužka? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Kdo pa se dan današnji še brani zaslužka? :blink: ← a odprem štant na tromostvoju in rišem mimoidoče za drobiž? :) al odprem wobewtovo franšizo ? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 Wobewtovo franšizo :D Mislil sem, da bi zaslužila preko motosveta, pa saj vidiš da si že takoj dobila ponudbo. Jurja tu, pa jurja tam pa sta že 2 jurja. P.S.: Kaj nimaš pametnejšega dela, kot pa da odgovoriš skoraj preden je vprašanje postavljeno? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) Wobewtovo franšizo :D Mislil sem, da bi zaslužila preko motosveta, pa saj vidiš da si že takoj dobila ponudbo. Jurja tu, pa jurja tam pa sta že 2 jurja. ← pa ja :grim osnovna risba a3 format - 10.000 sit :D a se kdo javi :D? Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 .. imam še večji izziv: O:-) nagaya nariše wobewta, :devil: wobewt pa njo. ← sym pa špila okol kepe prhefta enkrat na sekundo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 sym pa špila okol kepe prhefta enkrat na sekundo :D ← ..pa zadnje čase me vsi nekaj hočete okol kepe.. SPIZDITE!!! SKOTAM VAS KO PIKSNO!!! :angry: :nono: :slap: p.s. :lol1: :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 ..pa zadnje čase me vsi nekaj hočete okol kepe.. SPIZDITE!!! SKOTAM VAS KO PIKSNO!!! :angry: :nono: :slap: p.s. :lol1: :kva2: :lol1: ← ok, jaz te ne bom - daj se rajši sam ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 22, 2005 Deli Objavljeno Avgust 22, 2005 ok, jaz te ne bom - daj se rajši sam ... ← done. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 jajc :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Koni :wub: ! Kok dobr :love1: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Rovinj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Rovinj ← ehm? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 ehm? :blink: Prekleta cenzura <_< :BUA: :angry2: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Rovinj...mi je čist všeč - takega se spomnim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Rovinj...mi je čist všeč - takega se spomnim. :) ← :) malce megleno...važn da je turn tam nekje v ozadju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 me neki fuka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 :blink: ne tud jest ne vem kaj je :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se