Wobewt Objavljeno Avgust 23, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 Velik & dobro rišete. :grim B) To je goody, Wobewt je pa mal zaspal...Vam že dam hudiča! In to kmal. :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 23, 2005 Deli Objavljeno Avgust 23, 2005 :blink: ne tud jest ne vem kaj je :blink: ← ležaj ki je zaspal na tlakovani podlagi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 to je tkole...iz glave...sam paste se ko dobim model :evilgrin: hec :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 a uno na desni je avtoportret? :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 uno na levi uno na desni je neki za vas pedofile :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 a uno na desni je avtoportret? :afro1: ← ne, tisto sem jaz ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 ne, tisto sem jaz ... ← Po sapah sodec bi res lahko bil .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 uu, lejga, sestradani SymRu na desni sliki ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) :hmm: nonfinita al kako se ze rece <_< Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil Nagaya ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Nagaya :worship: ....kdaj pa kje boš imela razstavo svojih del ?? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 dovolj, če se sama "razstavi" :kva2: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 (popravljeno) dovolj, če se sama "razstavi" :kva2: :afro1: ← bedak :closedeyes: in.....za teboj dragi :doze: ....kdaj pa kje boš imela razstavo svojih del ?? ne bom :) moja dela niso za javnost...moje kracarije pa lahko vidite tu gor :) Popravljeno Avgust 30, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 bedak :K ne bom :) moja dela niso za javnost...moje kracarije pa lahko vidite tu gor :) ← nagaya nas ma rada.. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 (popravljeno) tole je neki starih slik, ki sem jih napacala se ko sem bla v šolanju :blush: ..ehm....no ja... :doze: ena totalno ponesrečena kopija...pa neki pacarije bolj za vajo :) Popravljeno September 23, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 čudovito... :OK: (sym... ne interpretiraj narobe prosim :rolleyes: ) enkrat ko dobim skener bom tudi jaz kaj nalimal sem... <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 :hmm: Sence mal cudn padajo pri zadnji risbi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 :hmm: Sence mal cudn padajo pri zadnji risbi. ← pa punca ma mal zatečeno zgornjo ustnco ;) zihr od snooza ;D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 (popravljeno) :hmm: Sence mal cudn padajo pri zadnji risbi. ← ej :D.. ne mi s tole vašo arhitekturalno pikolovsko natančnostjo prosim :) eni smo boemsko nastrojeni .) :doze: poleg tega se vadim s tem da so slike ful stare :blush: Popravljeno September 23, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Ma, slike so super. Jaz bi bil vesel ko bi znal vsaj pol tako "pacat". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 še ena moja (fluki na les) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 (popravljeno) Sym...kvariš povprečje topica ;) P.S. Znam risat približno tako kot ti pa se s tem nič ne hvalim :devil: Popravljeno September 23, 2005. Popravil Fritz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se