Skoči na vsebino

Oglasi iz interneta

Senna

Priporočene objave

pred 21 minutami, Thundercat pravi:

Trenutno gledam:

Bandit 1250 2008+

Vfr 800 2010+

Fz1 fazer 2009+

Cbf mi nekako ne sede, ne vem zakaj. Poskušam nekaj z oklepi dobit, naked se mi zdi da ne bo ok, ker nameravam večino v dvoje.

Do 5000 eur, raje kaj manj da ostane za morebitne stroške itd, idealno 4000 eur.

Banditi oz cbf 1250 fa so 2011 letniki 6000+ eur, zelo dragi,  meni zelo všečni.

Problem  je ker nekateri motorji ful ceno držijo, kjub temu da niso bili dragi novi. Zdi se mi da za rabljen motor  , 10 let star n8ma smisla dajat več kot 6000 eur.

Za 7.345 eur dobim novo tracer 700, lanski model. Mal me samo skrbi/moti ker  večina pravijo da je za dva malo prešvoh.

Boljši je 10 let star bandit, kot pa nova Tracer 700. Govorim o samih komponentah. Fedri na 1250 so zelooo dobri. Pa bremze tud. To sedaj vidim, ko sem presedlal na Hondo. Bandita dobiš za 5500 že zelo dobrega. Samo malo počakat je treba. GSXF1250FA je bandit oblečen v oklepe, pa luč ima drugačno pa števec. ABS pa serijsko. Fazerce so v nižjem območju vrtljajev lene, pri vožnji 2. se pozna, moraš kar v obrate vrtet. 1250 ima pa maxsimalni navor pri 3700 obratov. S tem, da boš fazerco težko dobil z ABS. Če pa bo, bo pa par tisoč evrov dražja. Odločitev je pa tvoja.

Vedi pa da ta motor ne bo več izgubljal na ceni. 

Popravljeno . Popravil skalar36
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, skalar36 pravi:

Boljši je 10 let star bandit, kot pa nova Tracer 700. Govorim o samih komponentah. Fedri na 1250 so zelooo dobri. Pa bremze tud. To sedaj vidim, ko sem presedlal na Hondo. Bandita dobiš za 5500 že zelo dobrega. Samo malo počakat je treba. GSXF1250FA je bandit oblečen v oklepe, pa luč ima drugačno pa števec. ABS pa serijsko. Fazerce so v nižjem območju vrtljajev lene, pri vožnji 2. se pozna, moraš kar v obrate vrtet. 1250 ima pa maxsimalni navor pri 3700 obratov. S tem, da boš fazerco težko dobil z ABS. Če pa bo bo pa par tisoč evrov dražja. Odločitev je pa tvoja.

Vedi pa da ta motor ne bo več izgubljal na ceni. 

https://www.avto.net/Ads/results.asp?znamka=&model=gsf 1250&modelID=&tip=&znamka2=&model2=&tip2=&znamka3=&model3=&tip3=&cenaMin=0&cenaMax=999999&letnikMin=0&letnikMax=2090&bencin=0&starost2=999&oblika=&ccmMin=0&ccmMax=99999&mocMin=&mocMax=&kmMin=0&kmMax=9999999&kwMin=&kwMax=999&motortakt=0&motorvalji=0&lokacija=0&sirina=&dolzina=&dolzinaMIN=&dolzinaMAX=&nosilnostMIN=&nosilnostMAX=&lezisc=&presek=&premer=&col=&vijakov=&EToznaka=&vozilo=&airbag=&barva=&barvaint=&EQ1=1000000000&EQ2=1000000000&EQ3=1000000000&EQ4=100000000&EQ5=1000000000&EQ6=1000000000&EQ7=1110100120&EQ8=1010000006&EQ9=100000000&KAT=1060000000&PIA=&PIAzero=&PSLO=&akcija=&paketgarancije=&broker=&prikazkategorije=&kategorija=61000&zaloga=10&arhiv=&presort=&tipsort=&stran=

To se prodaja  od banditov, tisti 2011 je uvožen iz Nemčije,  ostali  so starejši od 2008

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej pravim, malo počakaj. Trenutno se je kar nekaj lepih primerkov prodalo. Je rahlo "spufan" avtonet.

Ker spremlam dnevno AN, vem, da teh motorjev ni malo v ponudbi. Bodi potrpežljiv, pa boš dobil dober primerek.

• Všeč mi je 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 49 minutami, Thundercat pravi:

Vem kaj bi rad. Sport tourerja do 5000 eur. Se pa nisem omejil le na en model motorja.

Poglej malo Triumph Sprint 1050ST. Sicer v Sloveniji vprašanje kako je kaj na trgu, ga pa lahko uvoziš iz DE / IT skoraj zagotovo. Kakorkoli, meni osebno vrhunski motor, sploh pa estetsko so mi nenormalno hudi. :)  Tud jaz sem imel podobne želje, se pravi sport tourer, bo neki razmeroma normalni ceni, pa da ne bo več na servisu kot pri meni. Lani kupil špinterko, in sem nenormalno zadovoljen. Fotke motorja so pa tukaj:

S tem da vzami v zakup da serijsko zraven motorja prideta tudi stranska kovčka, večina pa jih ima tudi zadnjega. Jaz osebno si vso to navlako poberem dol, če nisem na daljših turah, ker je motor bistveno lepši. :) 

Lp,

Bg

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

en SDGT se prodaja, a tega nuben ne vidi? :P

Leti ku strela, vožen ljubiteljsko! :love1:

https://motosvet.com/marketplace/view/63469-ktm-superduke-gt

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker gledaš VFR 800, ti jaz prodam crossrunnerja letnik 12 z vso opremo (kufri, cevna zaščita, stojala, stopalke, zaščita rok, vtičnice 12+5V, itd, itd ), zelo primeren za potovanje v dvoje. Tudi cena je pod  5000€, ga ni na netu.

Popravljeno . Popravil Gonca
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, DAMI34 pravi:

vožen ljubiteljsko

Vem, da se malo hecaš..Samo kaj hudiča hočejo ljudje povedati s tem, da je bil vožen ljubiteljsko... Zadnjič sem vidu en oglas, da je bil vzdrževan ljubiteljsko. :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 23 minutami, LunaticFringe pravi:

Vem, da se malo hecaš..Samo kaj hudiča hočejo ljudje povedati s tem, da je bil vožen ljubiteljsko... Zadnjič sem vidu en oglas, da je bil vzdrževan ljubiteljsko. :headbang:

ljubiti, ljubezen, ljubiteljsko, to pomeni da je vožena s srcem, da mašino gonu in ljubkoval..isto kot doma u pojsli, ljubiteljsko :P

Vzdrževana je pa bila daleč od ljubiteljskega, vzdrževana je profesionalno!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 51 minutami, DAMI34 pravi:

en SDGT se prodaja, a tega nuben ne vidi? :P

Leti ku strela, vožen ljubiteljsko! :love1:

https://motosvet.com/marketplace/view/63469-ktm-superduke-gt

To je motor, za katerega boš moral verjetno dobiti specifičnega kupca.... ki si bo želel ravno takšnega :) Verjamem, da ga boš uspešno prodal, ker vem, da je to pri tebi vse BP :) 

Glede na to, kaj se se prodaja po netu oz. za koliko se prodaja... ga vsaj jurja premalo ceniš :lol1:

pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

ljubiti, ljubezen, ljubiteljsko, to pomeni da je vožena s srcem, da mašino gonu in ljubkoval..isto kot doma u pojsli, ljubiteljsko :P

Kot ti je nekdo napisal, se s tem ljubiteljsko vožen verjetno šališ... a res so mi zanimivi patroni, ki to dejansko pišejo v oglas... voženj ljubiteljsko...ha ha ha... jaz bom tudi svojega ljubiteljsko vozil, pa bo prešel pol evrope skoraj sigurno... v oglas pa bom napisal sledeče: VOŽENJ LJUBITELJSKO, PRED VOŽNJO VEDNO OGRET, NIKOLI PADEN, BREZ PRASK.... k da bi novega iz trgovine prodajal :lol1:

ps. cene rabljenih motorjev so res podivjale :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, Thundercat said:

Vem kaj bi rad. Sport tourerja do 5000 eur. Se pa nisem omejil le na en model motorja.

VFR v dvoje... :hmm: Po 200km sta oba zlomljena. On in ona. Ce omenim 500km/dan, se nehajo pogovarjat. Sumim da je problem mortor, ne potnika. VFR in VTR sta si ergonomsko dokaj podobna, in je blo pr nas enako. Cim sva presedla na motor z ravno balanco, je blo v dvoje ful ful lepse. 

57 minutes ago, Gonca said:

Ker gledaš VFR 800, ti jaz prodam crossrunnerja letnik 12 z vso opremo (kufri, cevna zaščita, stojala, stopalke, zaščita rok, vtičnice 12+5V, itd, itd ), zelo primeren za potovanje v dvoje. Tudi cena je pod  5000€, ga ni na netu.

Kolki jih ma? 150 000km? 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi:

Kolki jih ma? 150 000km? 

Motor je na stojalu, aku odklopljen, zato ne morem podat natančnih km. Mislim da jih je odbrenkal nekje  cca:125 kkm. Z ljubeznijo vzdrževan in vožen.

• Všeč mi je 1
  • Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, Kugelschreiber pravi:

VFR v dvoje... :hmm: Po 200km sta oba zlomljena. On in ona. Ce omenim 500km/dan, se nehajo pogovarjat. Sumim da je problem mortor, ne potnika. VFR in VTR sta si ergonomsko dokaj podobna, in je blo pr nas enako. Cim sva presedla na motor z ravno balanco, je blo v dvoje ful ful lepse. 

VFR ali VTR? Ti si mel VTR...

Z VFR 800 sem jaz prevozil kar nekaj km po ovinkecih, nikoli problemov, je pa res, da je Futura bolj udobna.

• Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

11 minutes ago, Dr_Jakob said:

VFR ali VTR? Ti si mel VTR...

Z VFR 800 sem jaz prevozil kar nekaj km po ovinkecih, nikoli problemov, je pa res, da je Futura bolj udobna.

Preberi tako. 

23 minutes ago, Kugelschreiber said:

VFR v dvoje... :hmm: Po 200km sta oba zlomljena. On in ona. Ce omenim 500km/dan, se nehajo pogovarjat. Sumim da je problem mortor, ne potnika.

Ps:

23 minutes ago, Kugelschreiber said:

VFR in VTR sta si ergonomsko dokaj podobna, in je blo pr nas enako. Cim sva presedla na motor z ravno balanco, je blo v dvoje ful ful lepse. 

Bo šlo?

Govor je o tem VFRju in njenih uporabnikih.  

393F8E97-8792-4B46-A8DE-BAD747098A87.jpeg.f2646b4ca409b67fefc7049c4c22ce30.jpeg

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 38 minutami, motozajebant pravi:

To je motor, za katerega boš moral verjetno dobiti specifičnega kupca.... ki si bo želel ravno takšnega :) Verjamem, da ga boš uspešno prodal, ker vem, da je to pri tebi vse BP :) 

Glede na to, kaj se se prodaja po netu oz. za koliko se prodaja... ga vsaj jurja premalo ceniš :lol1:

Kot ti je nekdo napisal, se s tem ljubiteljsko vožen verjetno šališ... a res so mi zanimivi patroni, ki to dejansko pišejo v oglas... voženj ljubiteljsko...ha ha ha... jaz bom tudi svojega ljubiteljsko vozil, pa bo prešel pol evrope skoraj sigurno... v oglas pa bom napisal sledeče: VOŽENJ LJUBITELJSKO, PRED VOŽNJO VEDNO OGRET, NIKOLI PADEN, BREZ PRASK.... k da bi novega iz trgovine prodajal :lol1:

jaz jo (beštjo) že cenim, trg je noče :P

ps. če kdo vozi motor samo ljubiteljsko, ga ne kupim, zihr je zamorjen (moped)

pss. cene rabljenih starejših več kot 5 let al pa še več so visoke, cene dražjih premium modelov (z izjemo GSa) pa so čisti podn.

Nov SDGT je 20 kek, brez karkol gor nabit (samo kufri so 800€), moj star 4 leta pa...za zjokat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 52 minutami, DAMI34 pravi:

Npr. ljubiteljsko v oglasu lahko pomeni tud tole... ?

Rezultat iskanja slik za exhaust fuck"

• Šokiran 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi:

Preberi tako. 

Ps:

Bo šlo? 

Đast ćeking.

Je res, da z VFR nisem prevozil skrajno dolgih razdalj, ampak 200km? Dej no, tolk normaln člouk zdrži na hardtail chopperju, kaj šele na sport tourerju.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 40 minutami, motozajebant pravi:

Pa cene nekaterih novih tudi.

7 - 8 let nazaj, s bili GS, Tenere 1200, Tex 1200.... Med 13K in15K. Danes so .....eni že na 20K.

S takim tempom, bodo ti modeli (oziroma njihove nadgradnje) čez ene 5 let še enkrat dražji....glede na par let nazaj.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 minuto, izibajker pravi:

Na avstrijski market daj oglas. Morda so tam večji esterajhiše moto patrioti.:naughty:

ja, zihr bodo uvažali iz Slovenije :P

pa saj mi ni nujno prodat, mal sem se zagledal v ktm ADV750, pa bi hotel preiskusit, kako bi se obneslo in še vedno je za 2 osebi placa

Pravkar, Tedybear pravi:

Pa cene nekaterih novih tudi.

7 - 8 let nazaj, s bili GS, Tenere 1200, Tex 1200.... Med 13K in15K. Danes so .....eni že na 20K.

S takim tempom, bodo ti modeli (oziroma njihove nadgradnje) čez ene 5 let še enkrat dražji....glede na par let nazaj.

novi se dražijo nasploh vsaj 10% letno (zadnjih par let)

res je da so vsako leto bolj naloudani..ampak...jeba no.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, izibajker pravi:

Če ne probaš ne boš nikol zvedu...

cifro sem baziral na cenah lahov. Če bi AU stric rad moj mopetk, pa naj si ga pride kupit. :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, DAMI34 pravi:

jaz jo (beštjo) že cenim, trg je noče :P

ps. če kdo vozi motor samo ljubiteljsko, ga ne kupim, zihr je zamorjen (moped)

pss. cene rabljenih starejših več kot 5 let al pa še več so visoke, cene dražjih premium modelov (z izjemo GSa) pa so čisti podn.

Nov SDGT je 20 kek, brez karkol gor nabit (samo kufri so 800€), moj star 4 leta pa...za zjokat.

Fora je ravno v temu, ker ljudje postavljajo izhodiščno ceno za rabljen motor na podlagi cen novih.... hm... če je nekdo dal za nov motor 4 leta nazaj 10k EUR in je danes tak isti motor (seveda nov) vreden 13k EUR... ne moreš cene 9k EUR postavit... pa da se je*eš :) 

ampak, očitno to tako gre danes in ljudje še vedno plačujejo... :) 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, motozajebant pravi:

Fora je ravno v temu, ker ljudje postavljajo izhodiščno ceno za rabljen motor na podlagi cen novih.... hm... če je nekdo dal za nov motor 4 leta nazaj 10k EUR in je danes tak isti motor (seveda nov) vreden 13k EUR... ne moreš cene 9k EUR postavit... pa da se je*eš :) 

ampak, očitno to tako gre danes in ljudje še vedno plačujejo... :) 

Točno tako. In isto je z opremo. Če je nova 100 eur, je čez 2 leti vredna -50% cca, in ne -10%; za -10% si jo itak že kupil s popustom novo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 urami, DAMI34 pravi:

Tule maš cene: pa Italijani majo itak nizke za rabljene

https://www.moto.it/moto-usate/ktm/1290-super-duke-gt/tpXeKI

glej zgoraj, če že o meni govorimo. Drugače pa se strinjam, ampak ne da ne moreš postaviti take cene, ne moreš prodati. Ceno lahko še vedno postaviš kakršnohočeš.

jaz nisem nič o tebi govoril, ker niti ne vem, kolk košta tak bike... govoril sem nasplošno....

imaš prav, to sem pozabil napisat... ti lahko postaviš ceno kolko hočeš, vprašanje pa je, za koliko boš lahko prodal.

Meni pišejo, da sem za fz6 premalo dobil... hja, za tistih 200eur več, kot bi jih lahko dobil, me ni nič glava bolela, skoraj nič ogledov, nič porabljenega cajta... klinc, to tut šteje :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 6 urami, LunaticFringe pravi:

neobjestna vožnja verjetno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!