macak333 Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 R6 s sprednjo masko in banjo od CBR 600 rr 07+, ter zadkom od 1000rr. Nvm men zgleda lepa, sam meu jo pa ne bi . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8510851 mi lahko kdo obrazloži kaj je to? Frankenstein! :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zans Objavljeno Maj 25, 2014 Deli Objavljeno Maj 25, 2014 jaz sem prvo mislo da se je človek zmotu :oops: pol sem pa videl napis YAMAHA in zadnji del pa mi ni blo več nič jasno :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skinke Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Zivjo. Kupujem nekaj 125, gledam predvsem endure. Najbolj se nagibam k yamaha dt 125. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8499736 Mogoče kdo pozna tega? Ve kdo za kakšnega vrednega nakupa. Možnost imam kupiti tudi aprilio pegaso 125, pa me skrbi vzdržljivost in pa dobavljivost rezervnih delov, se dele da dobiti? Na kaj morab biti predvsem pozoren ob nakupu da ne bo potem spet slabe volje Gledam motorje do 1000€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zans Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 za okol 1000€ dobiš že Tomos 125sm...sicer je bolj supermoto vrjanta, ampak po mojem mnenju je super motorček, mislim pa celo da se na avto.net prodaja en ki da polek komplet enduro gum? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
terezijslo Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 Al pa išče kupca za motor in če ga najde, ga bo kje ukradu, pa pol prodal Ne vem, js vedno pomislm na kej tazga, k mi ni jasno, kako neki človek ne vem, kaj ma doma, pa kaj prodaja pa v prometni piše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Že popravu . Drugač se pa zgodi da v imenu lastnika (ki morda ni najbolj računalniško pismen) oglas objavi kdo drug...in pride do napake. Jst bi si tkole razlagal tale spodrsljaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrta Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 (popravljeno) Živjo, mal gledam z1000, zaenkrat edini "pameten" je tale: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8510372 Pozna kdo, sicer zelo lep, sumim da je bil pa barvan- zadnje nalepke niso na pravem mestu. Nimajo z1000 notranje dele felten ter pokrovčke na mašini v barvi motorja? Tudi 30k km je malo? Popravljeno Maj 29, 2014. Popravil vrta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gizmo_ Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Živjo, mal gledam z1000, zaenkrat edini "pameten" je tale: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8510372 Pozna kdo, sicer zelo lep, sumim da je bil pa barvan- zadnje nalepke niso na pravem mestu. Nimajo z1000 notranje dele felten ter pokrovčke na mašini v barvi motorja? Tudi 30k km je malo? Pa tole tud akrapoviči niso, (lahko so tudi LeoVinče ali Yoshimura če daš pravo nalepko gor ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benzino Objavljeno Maj 30, 2014 Deli Objavljeno Maj 30, 2014 Morda kdo ve karkoli oprijemljivega o tem?:http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8470582 Še malo pa bo izpit v žepu, začetek sezone že tako zamudil, zdaj je pa rahlo pomanjkanje izbire, kot je bila pred pričetkom sezone :glare: :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Maj 31, 2014 Deli Objavljeno Maj 31, 2014 Za ta letnik vsaj 400€ predrag. Bil lastnik podobnega (letnik 2006) in se dobro spomnim, za koliko dejansko gre h kupcu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stankolovski Objavljeno Maj 31, 2014 Deli Objavljeno Maj 31, 2014 Za modrega z-ja 1000, ki je na netu.. Prodajalec mi napisal sms, da ga proda za 3600. Vedno manj. Se pravi nekaj ne stima najbrz.. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 31, 2014 Deli Objavljeno Maj 31, 2014 omg ku ste smotani s tem ugibanjem noben pa ne zbere dovolj poguma da bi ga šel pogledat je pa fajn vedet da ko bom motor prodajal ne smem cene spuščat ker bo folk mislu da je kej narobe jo bom rajše dvigoval Gasperr, NinjaRider04, Urbii in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 31, 2014 Deli Objavljeno Maj 31, 2014 a to da človk spusti ceno, ker rabi dnar pa ni opcija, al kako? TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Maj 31, 2014 Deli Objavljeno Maj 31, 2014 Če je velik interes do motorja res ne vidim druge kot si ga pogledat v živo po možnosti z nekom ki obvlada. Pol pa sklenit kupčijo (osnovno barantanje je itak samoumevno) al pa se zahvalit. Tudi prodajalcem gredo konkretno na k eni in isti mečkači ki si po 2 ure ogledujejo vsak teden 1x isti motor ali avto... Nekoč sem prodajal ženinega peugeota in mel enega fenomena ki je prišel 3x pametovat po 2 uri in ponujal neprimerne zneske. Z velikim zadoščenjem sem se četrtič oglasil in mu rekel... Gospod, avto je bil prodan nekomu ki ni kompliciral in spustil sem mu rahlo še ceno samodejno ker ni bil zatežen. maxxim in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Maj 31, 2014 Deli Objavljeno Maj 31, 2014 Preberite komentar prodajalca;) http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8532982 p.s. Pa prosim ne kličte razni junaki, k mislte d so se vam mal jajčka spustila iz trebuha, da bi jo šli mal probat zupy199, TakeALookAround, Kolen in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Preberite komentar prodajalca;) http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8532982 p.s. Pa prosim ne kličte razni junaki, k mislte d so se vam mal jajčka spustila iz trebuha, da bi jo šli mal probat Tega sem vidu ja :grrr tipo naj ga rajši slika v Sloveniji,če ga res ima... Kaj se boji,če bo kdo reku,da ga pride provat in motorja niti ni :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Ta motor ma od frenda frend tko,da dxr16 ne lupetaj preveč če ne veš nič Pa čist pravilno je napisal,ker raznih "testnih kupcev" je čist preveč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Smo imeli taki podoben primer pred leti z nakupom enega avta... Isto je bil slikan v tujini,tipo da na net predelan avto,ful dobro vse lepo in prau,ko smo ga klicali je hvaliu vse mogoče...Potem ko se zmeniš za prit pogledat,provat in kupit pa sami izgovori,da zdaj ne more in podobno...po 10ih klicih telefon izklopljen in oglas izbrisan! Čez nekaj časa izveš,da so ga klicarili tudi drugi in kao,da je bila samo neka fora! No če rečeš pa ti,da poznaš in je od frenda od frenda,pa naj ga tipo proda dobro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 1, 2014 Deli Objavljeno Junij 1, 2014 Tole bojda kr res obstaja, ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 Preberite komentar prodajalca;) http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8532982 p.s. Pa prosim ne kličte razni junaki, k mislte d so se vam mal jajčka spustila iz trebuha, da bi jo šli mal probat 10.000€ za 14let star motor? Pa naj bo turbo in nevem kaj še vse. Ni vreden. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 Tole je kar konkretni podaljšek k.... za tistega, ki to rabi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mahne76 Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 @DXR16: saj to je slikano v Sloveniji, poglej na CRC.si, to je na njihovem dvorišču v Snebrjah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Benzino Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Fantje in dekleta, kaj pa tole? 2009 s 17.000 km prevoženimi? Kolk je to kej realno? Kako se Vam zdi tale situacija? http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8544631 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Glede km je komot možno, ljudje motorje uporabljajo na zelo različne načine. Ta firma uvaža motorje, jaz bi recimo poskusil tale motor poiskati po iskalnikih sosednjih držav in videl, če ga najdem tam in če ima iste km. Po drugi strani pa lahko tak motor za takšno ceno brez večjih težav npr. v Italiji najdeš tudi sam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se